Jump to content

uLafa

Ramaniacs
  • Коментари

    63
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от uLafa

  1. Флуор. Едно време в детската градина - след 90-та на нас децата ни даваха такова флуорирано мляко с вкус на ягода... Който помни... Сега е забранено, защото е супер вредно...

     

    Аз пък си мислех, че съм чувала за ХЛОРирана вода.... Явно съм в грешка.

  2. :roll1:

     

    По темата: отдавна не пия кола, в смисъл позволявам си от време на време, но не като преди. Сега пия повече сокове - не че пак не са боклуци, ама уж са мааалко по-полезни. И ест водата си я тача най-мн. Но те пък сега ще я блъскат с флуор, за да ни тровят мозъка. :wacko:

     

    Не е ли хлор?

  3. Абсолютно всичко изброено съм преживяла и аз и даже сега се сещам за нещо друго, което правехме .. събирахме се в някой вход между 4 и 5 етаж примерно и 2-ма човека са водещи и са измислили мн въпроси и някакви състезания, за участието в това събитие се плащаше по 20-50 стотинки, за да може да се купят наградите, а те бяхааааа хахахаха кроки, бонбони, близалки, дъвки, вафли :1000 (29): Сещам се и че пиехме едни сокчета, които имаха форма на пирамида :lol:

    Изключително прекрасно и безгрижно детство ... Яд ни беше на съседния клас, защото почти всички имаха мобифони и им викахме 'мобилните'. :roll1: Играли сме на ластик, въргаляли сме се по земята като луди .. играли сме и на КЪР, ако знаете какво е ..... въобще ей сега като се замисля, толко приятно и в същия момент тъжно ми става, защото никога няма да се върнат тия години .. :confused:

  4. Прав е.Даже има издадена книга "Подсъзнанието може всичко", в която автора разказва как се е излекувал от рак благодарени на психиката си :1000 (30):

     

    Зависи в кой етап от заболяването се намираш. Ако е в доста напреднал стадий се съмнявам, че може да се излекуваш.

  5. Пълен фалш!В интернет има обширна статия по повод лекарството,което уж цери рака....незнам дали има излекувани,но те по-скоро са оздравяли,защото са си вманиачили,че това нещо действа и това е помогнало организмът да се пребори по естествен път с болестта......

     

    Да, то ракът е като грип и си минава от само себе си. :wacko:

  6. Това може да го каже само човек от провинцията!Само,че всички идвате тук да учите,да работите или да си купувате маркови дрешки от Мол-а или от Витошка,нали?

     

    А това може да си го помисли само човек, който е от София. И не, нито уча в София, нито работя там, нито си купувам дрехи оттам. Ходя в София, само защото имам роднини там, а това се случва само 3-4 пъти в годината .. и от време на време, ако ми изникне някаква работа. Иначе, както е казано по-нагоре, и пари да ми дават не искам да живея в София. Толкова е неспокойно, толкова шумно .. Не знам как издържат другите, но явно са свикнали и не им прави впечатление.

     

    П.С. И това е мнението ми не само за София, а за всички по-големи градове, но София води класацията.

  7. Денят е 18.11, часът еее някъде след полунощ, мястото е клуб "Оргазъм", град Благоевград. Гост - Елена Паришева. С 2 приятелки се настанихме още рано-рано в дискотеката. Нещо малко се поуплашихме, че до към 12 и нещо нямаше много хора, но после маааааалко се понапълни, въпреки че пак имаше тук-там някоя празна маса. Не обърнах внимание Елена към колко часа дойде, нооо настроението вече беше на 6, хората се веселяха. Започна Елена, разбира се с "Още". И още с първата песен стана лудница. Нека да вметна още от сега, че участието беше 100% на живо. Попя малко, после спря за почивка и след това пак дойде. Пя "Soma mou", поздрави едни гърци. Също такааа пак едни македонки бяха там ( същите, които Галена споменава в "Нов фолк" ) и им вика на тях: "Що е маке, се е лудо." :1000 (29): Пя "Скасе"-то, "Гелям даде" :slapin: , "За да те забравя".

    Аааа, сега се сещам, докато пя "Скасе" ии по едно време обърка текста и почна да пее - "Малко забравих текста, но ми е простено, щото съм руса." хаха .. Изпя 4 пъти "Още" - :happyppl: - а преди последния припев почва да пее "Студенски живот, ах, сладък живот" ..... та-ра-ра-ра, както е натам ..

    От нейните си песни пя също 2 пъти "Душата в рая", "Първата последната", "Не на мене тия", "Ако ти стига", дуета със Стамен също и ако не се лъжа той също беше там, защото го поздрави с тая песен. Друго не помня. ;p

    Много съм доволна от участието й, не съжалявам, че отидох .. не съм сядала нито за миг, няма такъв купон.

     

    И ето някоя снимка - 1 , 2 , 3 , 4 .

    И разбира се - За да те забравя

     

    П.С. Забравих да кажа, че май си е оправила "р"-то .. По-изчистено ми се струваше, докато говори. Феновете да кажат.

     

    И да не прави такива муцки на снимките, не ми харесва как излиза на тях .. а е толкова готина на живо. :Vishenka_05:

  8. Тони Стораро - Две, три, четири, Искам те за мене

    Джордан - Не боли, Недей

    Джони - Фа мажор

    Теодора - Изневерявам ти, Белег на врата

    Емануела - Да си плащал, Мили мой, ангел мой, Запознай я с мен

    Софка и Устата - Чужди устни, Бурята в сърцето ми, Точно ти, Онзи фатален ден

    Константин - Кой живее в гаража, Едвам ме нави

    Галена - След 12, Сто пъти, Страст на кристали, Нищо общо, Сама

    Анелия - Трети път, Все едно ми е, Дъх, Единствен ти (DJ Remix)

    Азис - Едно ми, Подлудяваш ме, Дай ми лед

    Бони - Магия, Сега или никога

    Борис Дали - Център на купона

    Джена - Луд и съвършен, Живота няма втора серия

    Елена - Тук и сега, Безумна лудост, Първата-последната

    Преслава - И когато съмне, Нищо друго, Моят нов любовник, 5 промила любов, Мъж на хоризонта, Последен адрес, Не съм ангел, Водка с утеха

    Емилия - Хайде на купона 2

    Глория - Еднопосочен път

    Камелия - Никотин, Усещам те още, За теб ще умра

    Мария - Твоето сърце, Не ме обичай, Телефони

    Райна - 1.90, Летен грип, Големи думи

    Амет - Блондинки и брюнетки

    Ерик - Един въпрос, Русо гладно няма

    Илиян - Тарикати

    Stavros Livykos - Skase

    Valadis - To koritsaki mou

    Thanos Petrelis - Adiortoti

    Afroditi Dafni - Mi les megala logia

    Antypas - Gia Ta Lefta Ta Kaneis Ola

    G. Alkaios - Pali Monos Mou Milao ( Trelenome )

    Това са част от песните, които за една вечер се пускат не еднократно.. И не става въпрос само за една определена дискотека и само в един определен град :rap:

     

    П.С. Песните, отбелязани в червено са най-поръчваните ! :naked:

  9. Не не.. не съм пропуснал нищо.. пробвал съм на поне 15 човека да пратя ЛС, но не става.. дори и на теб току що пробвах ..

    Да не би да е защото имах наказание преди няколко дни.. 2 дни не можех нищо да пиша и 10% worn

     

    Да не е шот си си сменил ника ? :1000 (24):

×
×
  • Create New...