Jump to content

amor_mio

Ramaniасs
  • Коментари

    490
  • Регистриран

Коментари публикувано от amor_mio

  1. преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза:

    Малката с официален ютюб канал?

    Интересно как ще се развие кариерата и след като се крепеше основно на дуети с Денис.

    Няма да се учудя този лицемер да накара изпълнителите си да изпеят някоя песен посветена на Денис.

    • Like 2
  2. преди 50 минути, Andrew Cunanan. каза:

    Доброта, съчувствие, разбиране, емпатия, съпричастност, уважение, тактичност, човечност все качества, липсващи у Генералшата на чалгата - Анелия. Отвратен съм.

    А аз си мислех, че не е отишла на погпебението, защото не може да понесе гледката и сигурно го преживява много тежко....

    Няма ли кой да го пречука този изрод Простата Глава? 

    • Like 3
    • Angry 1
  3. преди 8 минути, Senhor каза:

    Абсолютно не е случайно, че всички Диаманти в един и същ момент скочиха да защитават Пашев, както и че двамата, които го нападаха, изведнъж дадоха задна. Тук очевидно играе някакъв страшен damage control.

    Дано им западнат посредствените кариери и никой повече не ги слуша тия лешояди...

    Нали Пашев е приятел с Цв.Янева, това е достатъчно, за да прави заплахи. А това,че Ванеса му е любовница може и да е истина , тя изглежда доста деградирала и готова на всичко за да "успее".

    • Like 3
  4. Страшно ми опротивяха всички от Даймънд след тази трагедия.

    Вместо "продуцента" му да фокусира върху негова успешна самостоятелна кариера  го използваше да вдига рейтинга на всякакви лелички с всевъзможни дуети и фийтове. Но това не е нещо ново. Фики ,Меди бяха по същият начин...появи ли се ново и интересно лице поувехтелите пайнерки се вкопчват като пиявици в него, защото не могат да греят със собствена светлина и да бъдат интересни за най-малките фенове.

     

    • Like 5
  5. 8NW0D.jpg

    "Любовта за мен винаги е била най-голямата сила. Ако един човек може да обича и да дава любов, значи, че е удовлетворен и реализиран във всяка област от живота си. С човека до мен сме заедно от една година. Разбира се, че понякога е имало и недоразумения, но точно тези леки спънки са ни давали възможността да оценим колко сме си нужни един на друг и какво означава единият за другия. Моята мисия е любов и съм щастлива, че мъжът до мен ми я показва ежечасово. Когато чуваш, че си любовта в живота на мъжа, който обичаш, това ти дава криле. Когато мъжът до мен иска преди всичко аз да съм щастлива и спокойна, значи това е онзи мъж, за когото съм мечтала като дете", споделя пред "Галерия" певицата.
    И допълва: “Имала съм доста трудни моменти в живота си, за да съм спокойна днес. Жена на честта съм, на морала. Имало е много неща, с които съм се преборила със зъби и нокти - и в кариерата, и в личен план. Тези трудности обаче са изградили това, което е в момента Татяна".

     

    • Haha 2
    • Wow 1
    • Love 1
×
×
  • Create New...