Jump to content

SG7

Ramaniacs
  • Коментари

    28
  • Регистриран

  • Последно посещение

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male

SG7's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

1

Репутация

  1. Георги обясни ми защо дори и ЛСита не мога да пращам нито да цитирам ужас.Ти не можеш ли да пишеш на администратора???Пиши ми коментар на това на профила ми моля те???

  2. SG7

    Кой сериал ?!

    Smallville е най-любимият ми сериал! А освен това ми допадат и Ghost Whisperer и новият The Vampire Diaries.
  3. Урсула отказа на Андреа Наскоро стана ясно, че Урсула- популярната зла героиня от анимационния шедьовър "Малката русалка"- категорично е отказала на предложението на Андреа да участва в новия й клип към баладата "К***а съм, признавам си!". Урсула била направо потресена, когато мегазвездата на българската музика изявила желание в клипа те двете да се обарват и да се целуват с език. "Аз може и да съм всякаква, но не и лесбийка."- коментира възмутената Урсула- "Много под нивото ми е да се обарвам и целувам с някакво си разглезено момиченце, което никога не се е борило в живота, но което едвам проходило на музикалната сцена, вече се мисли за мегазвезда." По повод тази нападка, Андреа отговаря: "Не предполагах, че Урсула ще ме обиди по такъв начин. Тя винаги е била мой идол, но винаги съм се притеснявала да я поканя в мой клип. Сега обаче, когато аз вече съм най-известната певица в света, най-накрая се реших да й предложа, но тя най-обидно отказа предложението ми и на всичкото отгоре започна да говори такива неща за мен, каквито никога не съм предполагала, че ще чуя точно от нейната уста. Разочарована съм. И все пак продължавам напред! Има още толкова много планети и галактики за покоряване! Не ме интересува, че някаква си долна анимационна героиня ми е отказала... Ще си потърся друга, която да заеме нейното място в клипа ми!". И наистина, след тези свои крайно уверени думи, Андреа веднага се обадила на редица други анимационни героини, от които засега според певицата най-много се открояват Круела де Вил, Червената шапчица, Пепеляшка и Рапунцел. Коя от тях ще бъде гост звездата в следващия клип на Андреа? Това ще стане ясно до дни... инфо: www.mtv.com :1000 (29):
  4. Много яка тема! Ето една съвсем прясна новинка и от мен: Андреа покори джунглите на Африка В ексклузивно интервю за вестник "New York Times" мега звездата на българската музика Андреа обяви, че грандиозното й турне из джунглите на Африка е пожънало огромен успех. Там, само за 3 дена Андреа обиколила 10 от най-прословутите джунгли и пяла пред огромно множество от маймуни и папагали. На края на последният й концерт пък, който бил в една екзотична джунгла точно на Екватора, Андреа дори получила предложение от Уги-Лео- известен водач на африканско племе. Той й предложил мега кариера в Африка ако тя задоволи всичките хора от племето му. Андреа, разбира се, приела това предложение с удоволствие, и набързо и с лекота свършила своята част от сделката. И ето, че заради това днес тя вече може да се похвали, че е една от звездите на мега компанията "Уги-Лео Мюзик" която се очертава като един от бъдещите лидери в музикалната индустрия в Слънчевата система. Андреа дори вече е заснела първите си 351 африкански клипа, с които мисли да зарадва многобройните си почитатели в рамките на следващия месец. А за по-следващия месец пък, Андреа е подготвила нещо хипер уникално, каквото никой друг в Слънчевата система не е правил досега. :1000 (29):
×
×
  • Create New...