Jump to content

selfish.

Ramaniacs
  • Коментари

    322
  • Регистриран

Коментари публикувано от selfish.

  1. Страхотна песен,страхотно изпълнение. Момчето има реален шанс да бъде една от големите звезди на жанра.

    Участието на Ванеса във видеото означава, че е подписала с Пайнер, нека си стартира отново кариерата и да почва да мачка колежките с големи претенции.

  2. 1. Деси Слава - Две сърца

    2. Тони Дачева - Бедни и богати

    3. Ивана - Шампанско и сълзи

    4. Анелия - Само мене нямаш

    5. Гергана - Губя те бавно

    6. Камелия - Залеза и зората

    7. Румяна - Две очи разплакани

    8. Софи Маринова - Плачещо сърце

    9. Камелия - Ти си

    10. Камелия - Луда по теб

  3. Музиката е поредната претоплена манджа на Ганев, а текста не знам защо са го писали цели трима души, пак не из се е получило.

    Вие наистина ли смятате, че това е най-доброто видео на Емилия? При наличието на Не виждам и Мечтата ми вземи това твърдение звучи смешно. Само черно - белите кадри са хубави.

     

  4. Ние с Ники имаме 15 години разлика, аз бях на 22 тогава, но не е въпроса това, а че тя е непълнолетна и ходи с 22 годишен- има разлика.

     

    Доживяхме чак днес български субтитри на 1-ви епизод на American Crime Story: Убийството на Версаче в Замунда- 6 дена след премиерата у нас. Значи още 6 дена ще чакаме за бг субтитри за 2-ри епизод, а в сряда ще е 3-ти епизод в Америка.

    Уж си много оправна и бързо си намираш всичко из нета, а да не знаеш, че в арената качват сериала с българско аудио и възможност за гледане с оригинален звук и вградени български субтитри, при това в HD качество. :whistling:

  5. Минус? На колко години си бре пич, та иззе функциите на Господ, да решаваш казуси, за които нямаш абер от понятие?

    Да се мисля за Господ? :1000 (29): Нищо подобно, изразявам си мнението, както го правят всички останали потребители на форума. А когато някой с действията си е нарушил правилата е редно да си носи последствията.

×
×
  • Create New...