Jump to content

heartless

Rеspеct
  • Коментари

    1998
  • Регистриран

Коментари публикувано от heartless

  1. Абе хора, цял форум ли ще се върти около тия награди? Едно и също, аман... При положение, че виждате нещо нередно, не гласувайте. Доста от вас са гласували. Да не споменавам колко от вас, които уж не понасяха Ивана, сега им станахте големи фенове и защитници. Само и само да се натегнете. От 2-3 дни само за тези награди се коментира, сякаш форумски награди могат да бъдат фактор. Това надали може да се брои, като успех за която е да е от номинираните.

     

    +1

  2. Ти ли беше? Не, ама спрете да и раздавате ненужни банове, като я няма е скучно. Голяма работа че бърка чата с темата за Рики.

     

    Ако пишеше за НИКИ щеше да е по-интересно, ама спама за Рики идва в повече. :confused:

  3. Явно не, неска са Трио Сопрано. ,

     

     

    И ся нимоа да преценя обективно как е, щото първичната ми реакция е да ги мразя от дъното на душата си щото не е Яни :)

     

     

    Аз ги харесвам триото, като се прибера ще я чуя песента. Явно за Яни ще си почакаме доста пак. :gun_bandana:

  4. Абе както виждаме, гласовете се определят по нечие усмотрение, а не според реалния вот. :)

     

    Аз гледам по коментарите в темата. В смисъл дали ще са Преса и Галя с още 10 имена, за които ще гласуват 2-3-4 човека, или ще са само Преса и Галя в номинациите, няма реално никакво значение.

  5. На Яница са и бавени клиповете винаги, а и минават през допълнително преглеждане лично от Димитров, за да не стана като с "Върнах ти го". 10-те хиляди глоба хич не му бяха приятни. Яница явно само закон я спира от разврата в клиповете. И пак ще има еротика, със сигурност.

    Последната и с Галин , след като беше снимана веднъж, е снимано 2 пъти за доп. кадри, защото някои други са разяни лично от Скрудж Димитров.

     

    Скандална и неповторима! :phpgrin2:

  6. Всъщност само Гичка е готвила в стол, а другите все по чужбина в някакви известни ресторанти, при някакви известни готвачи уж... и същите не могат да обезкостяват пиле, да завиват сарми и все такива елементарни неща.
  7. Текст на десетилетието:

    Росен Димитров за "Смелите си имат всичко" /изп. Емилия/

     

    Авторска мелодия на десетилетието:

    Йорданчо Василковски - Оцко за "Да видя какво е" /изп. Джена/

    Фотосесия на десетилетието:

    Камелия за "Проект 13"

     

    Фолклорна песен на десетилетието:

    "Тежко мина младостта" /изп. Райна и МФГ "Годлево"/

     

    Балада на десетилетието:

    "Обичай ме" /изп. Емилия и Борис Дали/

     

    Дуетна песен/ трио на десетилетието:

    "Влез" /изп. Цветелина Янева и Йонут/

     

    Кавърверсия на десетилетието:

    "Фалшива кожа" /изп. Камелия/

     

    Песен на десетилетието:

    "За да те забравя" /изп. Милко Калайджиев/

     

    Видеоклип на десетилетието:

    "Хавана - тропикана" /Галена и Живко Микс/

     

    Живо изпълнение:

    Глория за концерт "20 години на сцена" /зала 1 на НДК/

     

    Албум на десетилетието:

    "Проект 13" - Камелия

     

    Секс символ на десетилетието:

    Камелия

     

    Певец на десетилетието:

    Азис

     

    Певица на десетилетието:

    Преслава

  8. На мен Гери изобщо не ми хареса. Движенията й бяха научени като по учебник и толкова измъчени, че...дори при Преслава изглеждаха по-естествено. Това, че си научил една хореография далеч не значи, че се е получила добре. Все пак всеки, който не е идиот може да запомни 20 движения. Иначе откъм пеене ми хареса, но все пак нали не е това цялостната идея. Както и да е. Константин отново беше топ и според мен той трябваше да спечели пак, а Златка да е втора.
  9. Свяляш си дискографията на Рики. Слушаш, вадиш думите, зайка ша помага. Почваш да си комуникираш с други фенове на Рики от фейс страницата на зайка, по туитър (тамън в толкова знаци няма да си личи липсата на граматика), инстаграм и така.

     

    Другото ми предложение е да си фанеш един испанец, най-добре - у самата Испания, тамън - ти мразиш сняг, там най-вероятно са виждали такова нещо само на картинка и така. У ваше село незнам дали има испанци, ако няма поне някоя испанка няма ли? Някой който е фалирал у Испания и се е завърнал по родните места?

     

    Duolingo e безплатно, и предлагат доста езици освен испански. (Тва за разлика от твойто speaking friends, не го башвам, просто отбелязвам). Също имат мобилно приложение.

     

    Из фейса, маймунда и изобщо из интернеда кат цяло има страхотно мноо материали за учене на квито езици ви скимнат, стига да има време човек и желание. Мисълта ми е, че 1) даването на пари за учебници, разговорници, самоучители и други, е излишен разход, освен ако не искате да имете под ръка нещо за офлайн занимания, и си нямате принтер. 2) Курсовете също са по-скоро загуба на време, освен ако не целите сертификат някъф или имате проблеми с желанието/мързела, и имате нужда от допълнителната мотивация "Дал съм пари" и така.

     

    Пробвала съм го дуолингуто, не ми харесва, че всичко е супер разбъркано и повърхностно. Това приложение е по-скоро да научиш някоя друга дума и дотам. А аз искам да го уча ако не на ниво филология, то възможно най-близо до това ниво. Не ми стига да знам как е ябълка и хляб и добър ден, как си. Mondly Spanish засега най-ми харесва, лошото е, че ако не си го платиш почти всички уроци са заключени. А не ми се дават 72 лв. за година или другия вариант по 15 лв на месец. Курсовете за мен са най-добрия вариант. Лошото е, че тук много трудно се събират групи и дори да се съберат почват рано рано, докато съм на работа. :1000 (27):

     

  10. Можеш да си купиш самоучители по испански с диск на издателство Хермес.

     

    Купих си, даже с два диска. Не помня вече кое издателство, но не ми върши работа. Онлайн платформата на speakingfriends е доста по-ефективна.

  11. Бих ти препоръчал да посещаваш испаноговорящи форуми и Фейсбуки групи и да общуваш с хората там. Така се научава език най-лесно.

     

    Опитвам се, но не разбирам какво пишат без преводача....

  12. Само английски знам, уча го още от основното училище, после в езикова гимназия като първи език, а сега английска филология. От другите единствено от немския хващам някоя-друга дума, винаги ми е бил втори език, а и съм живяла малко в Германия. Мечтата ми е да знам испански. Уча си го сама вкъщи, но така е доста трудно, въпреки че самият език не е толкова сложен. Затруднява ме граматиката и най-вече времената. С тези сто хиляди окончания голяма каша ми е. :(
×
×
  • Create New...