Jump to content

Боби

Rеspеct
  • Коментари

    1664
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от Боби

  1. преди 10 минути, meleto каза:

    Идея ли даваш? Аз харесвам идеите.  :D 

    Ако сложа 200, ще има такива, които ще реват, че са с 199 и 1 не им достига. Концепцията оттук нататък е - фокусът няма да е в линковете, а в съдържанието на дискусиите. За да са щастливи старите потребители, тези раздели ще останат, иначе ако зависеше от мен...

    Ти Фокса ли искаш с бан? :D 

    Райна направи два хита и сума ти бози след това

    Напротив, Фокси е единственият, който внася някакво разнообразие :)

  2. Гагата тотално скандализира с нова viral видео, този път на дуетното ѝ изпълнение с Брадли Купър... Не мога да повярвам тази ера колко неща донесе. Единственото нещо, за което ме е яд е липсата на промо за песните. Преди година и половина нямаше място, на което да не изпее Million Reasons и успя да го докара до хит. Сега, на практика без нито едно живо изпълнение и Shallow и I will never love again са хитове. Какво можеше да бъде ако ги промотираше - със сигурност Номер 1 в Билборд щеше да ѝ е в кърпа вързано.

     

     

  3. Гага е флоп още от Артпоп, където да речем, че Applause беше последния й истински хит, макар и да не можеше да се мери с двата мега хита на Кейти от същия период. Също както Кейти е флоп след CTTR. Както и да го въртим и сучем, и двете вече не са конкурентноспособни по истинския начин. И някакви мини успехи като тези, които си изредил, няма да променят това. Попа като цяло се срива и е изместван от рапа, а какво остава за залязла бивша скандална звезда като Гага и прогонила феновете си бивша бонбонена кралица като Кейти.

    50k е много, дори и Аврил имаше по-малко в предната ера, въпреки че беше с Топ 20 мини хит. Кристина според мен вече е в отбора на онези, които дебютират макс с 20-30k, където си е и Аврил, де. Дано да греша и да скандализират с повече.

    Разликата е, че Гага пее като звяр и за разлика от Кейти, може да се reinvent-не. Но не говоря като визия, а като музикален стил. Кейти я бива само в попа. Гага може да пее поп, рок, джаз, РнБ и т.н. Плюс, че съвсем скоро започва промото на A star is born, а според на практика ВСИЧКИ, които вече са гледали preview, материалът е Oscar worthy. В тази връзка, все тая дали ще има номер 1 хит в Билборд, ако получи или дори спечели награда Оскар догодина. Сигурен съм, че за саундтрака не ѝ мърдат и награди Грами. Академията обожава подобни колаборации (Гага - Купър).

    Така, че аз за Гага съм спокоен. Единствената ѝ спирачка е здравословното ѝ състояние, нищо друго.

  4. Не. Не съм на толкова извисено интелектуално и духовно ниво като твоето, за да осъзная каква глупост съм написал. Бъди така добър да ме светнеш, скъпи франкофоне.

     

    Много ясно, че нищо не може да заличи загубата на едно дете, но все пак - по-добре да си имат ново, отколкото Жорж да остане хептен без деца. Или не си съгласен? ТЪПАК

    Е да, видам че не си :)

  5. Не. Не съм на толкова извисено интелектуално и духовно ниво като твоето, за да осъзная каква глупост съм написал. Бъди така добър да ме светнеш, скъпи франкофоне.

     

    Много ясно, че нищо не може да заличи загубата на едно дете, но все пак - по-добре да си имат ново, отколкото Жорж да остане хептен без деца. Или не си съгласен? ТЪПАК

     

  6. Няма как да избера 1 песен..затова гласувах за

     

    Шампанско и сълзи

    Нещо нетипично

    Къв си ти бе

    Стара история

    Освободете дансинга

    Като на 17

    Това е парчето

    Дъжд от рози

    Време за мъже

    Безумна цена

    Убиец на любов

    Не е ваша работа

    Стриптийз

    Ах, тези пари

    Ние сме номер 1

    Седем дни

    Празник всеки ден

     

    Какво да се прави...едва ли има друга певица с толкова много хитове за толкова кратко време.

×
×
  • Create New...