Jump to content

glo

Rеspеct
  • Коментари

    88
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от glo

  1. 1. Очакване

    2. Крепост

    3. Феникс

    4. Щастието е магия

    5. Присъда

    6. До последната сълза

    7. Сбогом - адиос

    8. За добро или зло

    9. Стопроцентова жена

    10. Пясъчни кули

    11. Сцената обичам лудо

    12. Лабиринт

    13. Илюзия

    14. Не заслужаваш

    15. Изповед

    16. Любовен дъжд

    17. Ех, море

    18. Лабиринт

    19. Уморих се от теб

    20. Не лъжи на колене

  2. Честит рожден ден на КРАЛИЦАТА - ГЛОРИЯ! Бъди жива и здрава! Продължавай все така да докосваш най-тънките струни на сърцата ни с музиката, която правиш! Ти си ЕДНА! Стил и класа, чиято имитация е невъзможна!

  3. Мила Цонке, мога да ти влезна в стила, мога го много по-добре от теб, мога да ти разкажа как всички нормални хора в клуб на участие на Глория гледат на такива истински фенове като вас, но видно от вафлите в косите ти и липсата ти на какъвто и да е адекватен пост или мисъл минавала ти през главата после и клавиатурата от зората на чалга форумството ти до днес, а и това че лично си ми симпатична в наивитета си ще ви кажа, спестявайки ви диагнозата и епитетите, само какво значи да мълча като путка пред Глория:

     

    мълча като путка защото:

     

    -ме няма в магазина за да и купя албума

    -ме няма на концерта или участието да я видя и чуя и да запълвам празното място

    -немога да изгледам цял нов клип на Глория от отегчение и досада

    -изтривам поредния и нов хит след първия припев от компа си

    -не доизглеждам нейна медийна изява в бокса, схванат от неудобство заради провинциалните клишета и страхливете и отговори

     

    а вярвай за разлика от вас, аз познавам реални хора харесващи Глория....реални хора които са масата фенове на нейно Вискомерие, оная прословута фенска маса която подобно на мен мълчат като путки пред нея/мълчат и не купуват, не ходят, не гледат, не слушат, не вълнуват/,мълчат защото просто вече няма какво да се каже за нея, онези фенове които не правят компромиси с качеството, подобно на някогашната Глория

     

    ...само ти и останалите фрикове можете да аплодирате 'криле', както аплодирате 'присъда'...

     

    Мили Стояне, силно съм впечатлена от стила ти на писане и разбрах почти всичко от това, което се опита да ми кажеш. Не разбрах защо след като те няма в магазина, на концерти, на участия, и прочие си позволяваш да коментираш поста ми? Явно те е нямало и тогава когато Жоро, който сега много я плюе, я молеше да го прегръща, че заминава за Франция и не се знаело кога ше я види и тя го направи и му пожела успех. Нямало те е и на другите участия след които си е говорила дълго с нас. И след като толкова много те е нямало не разбирам защо се появяваш сега и коментираш. Забрави когато пя с нея и се мятяше и едва не й падна в краката от кеф. След всичко, което прочетох си мисля само едно - ти не си засегнат. Харесало ти е моето обръщение п*тки. А за вафлите и интелекта ми аз също като някои хора няма да си взема бележка и нищо няма да се промени - Глория ще си е същата, вие пак ще плюете, а аз ще продължавам да съм лизач, да се катеря по билборди, да имам всякакви и всевъзможни неща свързани с нея. Останете си със здраве.

×
×
  • Create New...