Jump to content

glo

Rеspеct
  • Коментари

    88
  • Регистриран

  • Последно посещение

Всичко публикувано от glo

  1. glo

    Поп фолк скандали

    Здравейте, Извинявам се, че пиша тук, но някой може ли да ми даде с хубаво качество песента на Зарко - 52 лева разходи? Благодаря предварително и отново се извинявам, че темата не е за тук!
  2. Докосва най-тънките струни на душата! Браво!
  3. 1. Очакване 2. Крепост 3. Феникс 4. Щастието е магия 5. Присъда 6. До последната сълза 7. Сбогом - адиос 8. За добро или зло 9. Стопроцентова жена 10. Пясъчни кули 11. Сцената обичам лудо 12. Лабиринт 13. Илюзия 14. Не заслужаваш 15. Изповед 16. Любовен дъжд 17. Ех, море 18. Лабиринт 19. Уморих се от теб 20. Не лъжи на колене
  4. glo

    Поп фолк скандали

    Здравейте, Може ли някой да даде линк с хубаво качество на Елена Велевска - Погледни ме за край. Благодаря предварително!
  5. О, дааааааааааааааа! Много красива! Песента супер яка!
  6. glo

    Online: Фики - Is this love

    - Честито бебе! Да ви е жив и здрав! - Благодаря! - Как го кръстихте? - Издислав. - На кого?!?!?! - На песента на White Snake "Is This Love?" :1000 (29): :1000 (29): Фикиии, пей си на българскииии....
  7. glo

    Online: Глория - Полудяваш по мен

    Яка песен. Харесва ми много! Надявам се да я завъртят по дискотеките! Глория е .....
  8. Честит рожден ден на КРАЛИЦАТА - ГЛОРИЯ! Бъди жива и здрава! Продължавай все така да докосваш най-тънките струни на сърцата ни с музиката, която правиш! Ти си ЕДНА! Стил и класа, чиято имитация е невъзможна!
  9. Ще излъчват ли тази "церемония" на живо?
  10. БРАВО на тая жена! Горда съм, че съм й фен! КРАЛИЦА!
  11. На последното участие от 02.12. Гло каза, че все още се монтира концерта, но не уточни кога ще го излъчат. Каза, че се получавало много яко.
  12. Концерта последно ще го дават ли по Планета ТВ?
  13. Невероятна Глория с невероятен глас! Една е! Кралица!
  14. И трите песни са хубави. "Като буря" най-много ми харесва.
  15. Мили Стояне, силно съм впечатлена от стила ти на писане и разбрах почти всичко от това, което се опита да ми кажеш. Не разбрах защо след като те няма в магазина, на концерти, на участия, и прочие си позволяваш да коментираш поста ми? Явно те е нямало и тогава когато Жоро, който сега много я плюе, я молеше да го прегръща, че заминава за Франция и не се знаело кога ше я види и тя го направи и му пожела успех. Нямало те е и на другите участия след които си е говорила дълго с нас. И след като толкова много те е нямало не разбирам защо се появяваш сега и коментираш. Забрави когато пя с нея и се мятяше и едва не й падна в краката от кеф. След всичко, което прочетох си мисля само едно - ти не си засегнат. Харесало ти е моето обръщение п*тки. А за вафлите и интелекта ми аз също като някои хора няма да си взема бележка и нищо няма да се промени - Глория ще си е същата, вие пак ще плюете, а аз ще продължавам да съм лизач, да се катеря по билборди, да имам всякакви и всевъзможни неща свързани с нея. Останете си със здраве.
  16. Добре, че има кой все още да прави стойностни песни! Просто Глория! Много красиви. Браво!
×
×
  • Create New...