Jump to content

vLaDiMiRcHoOo

Ramaniacs
  • Коментари

    495
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от vLaDiMiRcHoOo

  1. Това не е оригинала на Преслава.

    На Преслава песента е авторска-Поне се води така!

    Но това не е оригинала.

    Не мисля,че тази песен оригинал на Преслава!

    Аз също.Изслушах двете песни няколко пъти и колкото и не се разбира добре на Преслава си личи че нямат нищо общо.

    Ето ви само припевите на двете песни за да сравнят и другите. vbox

    Като се заслуша човек ще разбере,че нито в припевите нито в куплетите има прилика.

    Така,че това не е оригинала на песента на Преслава - ако изобщо има такъв но не мисля.

    Песента на Преслава е авторка. 1000%20(30).gif

  2. Според мен той заслужава много повече от респект...все пак ни дава 90% от новите песни!

    Песни които са качени и изтеглени от сайта на Пайнер.Но не знам как го прави докато я качат и след 3 мин я има и в форума :D Много бързо се справя :)

    Иначе и аз съм ЗА да е в тази група но какъв е смисала от нея ? Хората в нея имат ли някакви привилегии ?

  3. Aко те разбирам правилно, искаш да отвориш папка в компютъра си, да дадеш селект оу, копи и да ги плеснеш във форума?

    Не мисля че може да стане това, или поне аз не се сещам как.

    И аз съм на същото мнение! 1000%20(30).gif

  4. Вие от толкова много чалга направо луднахте - при мен няма никва музика на портала...

    Хахах ... Е как няма да има бе...Влез в портала ТУК и чакай трябва да почне музика 1000%20(30).gif

  5. Абе хора това нещо при всички ли е или само при мене.Като вляза в портала на Раманиа и почва някаква музика.Даже 1 път се среснах от къде идва затворих си Уинампа но не спря и накрая като затворих Раманиа спря.Сега при всяко влизане в портала започва.

    Искам да попитам модовете:

    1.Така ли ще бъде постоянно?

    2.Има ли начин да я спра?

  6. Вече гледах 2-те серии от новия сезон и винаги към края на вся серия очаквам следващата.

    Много як сериял, просто най-добрия, който съм гледал!

     

     

    Те тва е вярно че е най-добрият сериал!!!

    Нема др сериал който да ме грабне както Бягство от затвора...въпреки че гледах 2 те серии от 4-ти сезон без субтитри, поне разбрах кво говрят :D

    Напълно подкрепям мненията и на двама ви.Аз сега ще гледам 2 серия от 4 сезон,че вчера стана много късно и по-добре беше да си легна.Радвам се,че има внимание към темата и се надявам занапред да пишем всички в нея и да обсъждаме сериите от този сезон а и занапред всичко свързано с PRISON BREAK! :)

  7. Prison Break
    <div align="left">
    Нека в тази тема всеки си каже мнението за сериала и тук да се обсъждам впечатленията от него и предстоящите серии.Започна 4-ти сезон нека всеки фен на сериала си каже мнението ако е изгледал пуснати те 2 епизода и какво очаква занапред от него.Нека тук всички фенове на сериала да обсъждаме всичко свързано с него и наблюденията ни след дадена серия.


    Prison Break ~ Сезон 4


    Prison_Break_4_v2_2.jpg

    Точно когато вече мислеха че са се измъкнали, ги вкараха отново вътре - за най-опасното бягство в историята. Започвайки един драматичен и наситен с екшън трети сезон, „Бягство от затвора" заварва МАЙКЪЛ СКОУФИЙЛД (Уентуърт Милър) вкаран по грешка в затвора Сона - ужасна дупка в Панама, където няма правила, няма охрана и от която няма бягство.

    След като успешно измъкна по-големият си брат ЛИНКЪЛН БЪРОУЗ (Доминик Пърсел) от затвора Фокс Ривър, където той бе вкаран за убийство, което не е извършил (първи сезон), Майкъл, Линкълн няколко други затворници се превърнаха в мишени на общонационално издирване, което впоследствие ги доведе до тропическа Панама (втори сезон). Въпреки помилването на Линкълн за нагласените му обвинения, животът на щастието и свободата на братята бе кратък, тъй като Майкъл бе натопен и хвърлен в затвора Сона от Компанията - същата правителствена конспирация, която първоначално вкара Линкълн зад решетките. Скоро Майкъл откри, че е хвърлен в затвора умишлено, с цел да планира дръзко и на пръв поглед невъзможно бягство от затвора – този път с цел да измъкне УИСТЛЪР (Крис Венс), мистериозен затворник, който се крие в тунелите на затвора.

    Сона (вдъхновен от истинския затвор Карандиру в Бразилия) не прилича на никой американски затвор. Преди година жесток бунт на затворниците е принудил охраната и властите да излязат извън загражденията, оставяйки затворниците да се оправят сами. Сега в Сона цари йерархия и кодекс на поведение, създадени и налагани от злобния нарко крал ЛЕЧЕРО (Робърт Уиздъм).

    Веднъж влязъл в Сона, Майкъл трябва да приспи подозрителността и яростта на Лечеро, и същевременно да се защитава от трима врагове - АЛЕКС МАХОУН (Уилям Фичнър), агент на ФБР, беглец, който се оказа, че работи за Компанията; БРАД БЕЛИК (Уейд Уилямс), бивш надзирател от Фокс Ривър, който впоследствие се превърна в ловец на глави, и едноръкият, психясал педофил ТИЪДОР „Тибег" БАГУЕЛ (Робърт Непър) - всичко това, правейки плановете му за бягство дори още по-трудни и сложни.

    Сега, когато местата са разменени, Линкълн трябва да работи извън стените на затвора за да подпомогне брат си в неговото бягство, като същевременно да спаси отвлеченият си син ЕЛДЖЕЙ (Маршал Алман) и истинската любов на Майкъл - САРА ТАНКРЕДИ (Сара Уейн Келис). В Панама Линкълн се обединява друг техен приятел-беглец от Фокс Ривър - ФЕРНАНДО СУКРЕ (Амаури Ноласко) и се забърква с две красиви жени, които биха могли да помогнат за бягството – СЮЗАН Б. АНТЪНИ (Джоуди Лин О'кийф) студена и смъртоносна агентка на Компанията и СОФИЯ (Даней Гарсиа) - невинната приятелка на Уистлър, която няма никаква представа за опасностите, с които тепърва предстои да се сблъска.

    Часовникът тиктака, а Майкъл и Линкълн трябва да намерят начин да се съберат със своите близки, да разрушат Компанията и да планират най-разтърсващото бягство, извършвано някога.


    </div>
  8. Тук всеки може да каже в коя дискотека или клуб обича да ходи за да се весели и да си каже мнението за самото място.Мисля,че темата е много добра защото така всеки човек може да придобие впечетление за дадено място където не е ходил.Надявам се идеята да ви допадне.Просто трябва да кажете В кой град се намира,Как се казва,Каква музика пускат,Каква е обстановката и като цяло мнението ви за самото място.Давайте вие сте.По-нататък ще се включа и аз :girl_witch:
×
×
  • Create New...