Jump to content

Nikolai

Ramaniacs
  • Коментари

    469
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от Nikolai

  1. Вчера искаше клип на маце-то, ето ти го днеска, бързо ти се сбъдват желанията :) Пожелай си пак да дойде за концерт догодина :)

    Клипа бива, Драгана е много яка, харесва ми :)

  2. Много тъпо да се казва, че залата не е била пълна... имаше си доста хора, тук таме се срещаше по една-две празни седалки! Блока, в който бях аз беше наистина пълен, този до нас също, доколкоото успях да се придвижа напред, хората бяха гъз до гъз...на балконите вече незнам кво е било положението!

  3. Е верно аман, ама мисля, че ако не е там, едвали изобщо би имало концерт... пък и тука се получи повече от добре, невероятно настроение имаше, въпреки кофти звука, така че нека се радваме и на това, мене още ми държи влага :a040: :a040: :a040: :a040: :a040:

  4. Нека първо снима Mace-to и особено както се говори, че ще е на нащо море, идеално - тъкмо й трябва нещо свежо и морско за сезона, и за клубовете върви. Сега нали ще гостува и в Час пик Равда. Обаче повече рекламка трябваше за концерта и за албума. На някои хора няма да им простя, че не останахме след концерта да я видим! :gun_bandana: ;d

     

    Ае, uzivajte :)

     

    Значи не съм единствения преебан :gun_bandana: А една снимка заедно с нея така добре щеше да ми доде.... :Vishenka_05: Нищо, като дойде да промотира следващия си албум, тогава ше компенсираме :whistling:

  5. Много е интересна и зарибява. Тя бая доволно си реализира албума. Кога ще го пуснат в БГ? Супер як е.

    Не знам дали отразиха за концерта по новините, както предния път. И защо не гостува при Слави? Колкото до концерта - липсваха ми някои песни като Vetrovi tuige, Bicu njegova, Pitam svoje srce. Но поклон още веднъж, уникална беше.

    Мда въпреки липсата на някои песни, концерта беше повече от уникален, лично аз съм предоволен :)))) Иначе албума го има в бг, от тука се сдобих с него... за 15 кинта 3 диска - албума 20 + двд + албума luce moje

  6. Радвам се, че и тя беше там. Струваше ми се, че е спряла да я харесва, но все пак се е учила от нея. Наблюдавахме я, понеже беше съвсем близо до нас. Знаеше текстовете и на по-неизвестните парчета и се накефи. Браво, че я уважи, въпреки че имаше участие. :)

    Верно ли Драгана е снимала клип на морето? Четох, че й предстои да заснеме Mace. :) Супер, идеална е за лятото.

    Надявам се да е заснела Nemirno more, песента си е потенциален хит!

×
×
  • Create New...