Jump to content

Chuchuliga

Members
  • Коментари

    30
  • Регистриран

Коментари публикувано от Chuchuliga

  1. @3

    Онзи ден се разминах на центъра с човек, който не погледнах нито в лице, нито в тяло, но разбрах кой е само по аурата. :D Беше онази, която искаше да те прати обратно на дюнерите.  

    Потвърдих си, че е тя след 100-тина метра, когато се обърнах и я огледах. Пълен клоун, брат, с някакви обуща с косми и кожени панталони! Той Моканина го е казал на предната страница. ;)

     

    Една от най-яките песни на Надя! ❤️ 

    • Like 1
    • Love 1
  2. преди 3 минути, plambata каза:

    Неслучайно дадох примера с Азо. През няколко години периодично той дава интервюта колко е дискриминиран. Мислиш ли, че е? Не си знае парите, докарани му именно от лошия български народ, ама иначе дискриминиран. Ай сиктир.

    Като кон с капаци си. Азис да не е всички гейове в държавата бе? Имал късмет един шут да забогатее с циркове и ти го даваш за пример сякаш всички са така. Знаеш ли колко млади момчета са подтиснати и живеят в страх и нещастие заради битуващата тиха и нерядко силна омраза срещу обратните? На работните места знаеш ли за какво подливане на вода става въпрос, за какви погледи и подмятания, за какъв психически тормоз. Като не знаеш, просто млъкни!

    • Like 4
    • Haha 1
  3. преди 10 минути, plambata каза:

    Никой никого не мрази, Това е само в главите на уж репресираните. Нито ЛГБТ мразя по дифолт, нито турците, нито който и да било друг. Когато обаче започнат да ми обясняват колко са пренебрегнати, започват да ме дразнят, факт. 

    Ти за целия народ ли се взе? Защо си мислиш, че всички са като теб? Никой никого не мразил, дрън-дрън, чи пляс. :be:

    • Like 1
  4. преди 11 минути, чушка. каза:

    Ами да ти кажа звучи съвсем логично и адекватно. Чернокожите и до днес не са сред най-предпочитаните на високи позиции, има открита дискриминация срещу тях. Има политици, които заявяват, че биха дали интервюта пред журналисти, които са чернокожи, например. Години наред са били подлагани на репресии, бити, унижавани и унизявани. Ако няма подобна норма, то няма и да има промяна. 

    Същото се отнася и за останалите групи от хора. Когато има неравнопоставеност, а съдят за теб спрямо други белези, а не човешки и интелектуално, приемането на такива закони е неизбежно.

    Какви закони ще прокараме срещу мръсните злоби, миличък?

  5. преди 7 минути, asylum каза:

    Изключително злобни са българските жени - изнервени, контролиращи, неуверени в себе си. Все повече губят женствеността си и с това отблъскват сериозно. 

     

    Много правилно наблюдение!

    Теденцията ще бъде само в тази посока. 

    До всички гей и би мъже: ПРЕДУПРЕДЕНИ СТЕ

    • Thanks 1
    • Haha 1
  6. преди 3 минути, Fast каза:

    Всъщност жените са едни от най-големите LGBT ally-та. Проблем са тези, които са купили антифеминизма. Понякога им се чудя, нищо ли не научават от чалгата?

     

    Кои жени защитават гей правата? Тези, които мислят с мозъка си, а не с половите си органи. Не са много!

    И повярвай ми дори и интелигентна жена, ако мъжът й започне да си пада по нейния най-добър приятел гей, ще излобее в хомофобски аспект.

    • Like 1
  7. преди 1 минута, чушка. каза:

    Съгласен съм, че жените са тези, които са по-против. Просто като се увеличава бройката на гейовете и съответни тези, които могат да издържат са намаля. :D

    Не е само до финансово издържане. Огледай се по улиците и виж как обикалят като мечки стръвници на лов, колко се изнервени. Те са недоебани!

    • Like 2
    • Dislike 1
  8. преди 5 минути, Fast каза:

    Честно, не виждам как може да се случи, при положение че дори millenial-ите ни са до голяма степен социално консервативни. Обработват децата от детската градина, а избягалите от матрицата рано или късно се местят някъде другаде, защото осъзнават каква селения е тук. 

    Според мен проблемът идва от злобата на жените. Мъжете сякаш вече приемат тези неща по-спокойно. Да не говорим, че според някаква анонимна анкета от преди години около 25% от мъжете в България са имали сескуален контакт под някаква форма с човек от същия пол. Сложете и тези, които са нямали, но им се е искало...

    • Like 2
  9. преди 6 минути, asylum каза:

     

    Драгомира и Нела какво правят там? Каква им е връзката с Лоренцо?

    Боже и какъв е този трансперант с образите на Лоренцо, ще каже човек, че са на премиерата на холивудски филм. 😂

    • Haha 1
  10. Току що, asylum каза:

    Мани форумците. Сподели мнение за любимката на форума и държавата - Ванчето Великова! 

    Махнах ги :D

    Харесва ми, че не й пука от нищо и си следва нейната линия. Веселячка ми изглежда. 

    • Wow 1
    • Love 1
  11. преди 1 минута, Willy каза:

    Още по-странно е някой човек да е пълен психопат и да прави 10 профила, само и само да пише в форума. Може ли да познаеш за кого говоря, щом от месец ни четеш?🧙‍♀️

     

    Мога да позная, че си пълен с горчилка. И повече не желая да знам.

  12. преди 38 минути, presi_fen! каза:

    Какво каза за “Гласът на България” ? Какви промени ще има?

    Аз четох в Интернет, че Глория взима мястото на Камелия в Гласът. 

    https://show.blitz.bg/rialiti/iznenada-gloriya-smenya-kameliya-v-glast-na-blgariya-zaradi-snimka

    • Thanks 1
  13. преди 3 минути, Blueberry каза:

    Само една 30-годишна сладурана крепи чалгата!

     

    Обожавам Малката! ❤️ Но наистина ли е на 30 години? Боже, аз мислех, че е максимум 21-22. Ами тя никак не е малка тогава..лъжат хората. 

    • Haha 7
    • Dislike 1
×
×
  • Create New...