Jump to content

Moovit

Ramaniacs
  • Коментари

    283
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от Moovit

  1. преди 8 минути, Just_Me каза:

    Да погледне първо своите приятелчета Антонио и Емрах дали вадят и половин верен тон и тогава да коментира + да спре да пее на плейбек по участия 😂

    А коя беше тази Лео? Сефте чувам за такава певачка...

    • Like 5
  2. преди 1 час, omline каза:

    Честито ви начало на "промяната"!

    image.png.6a6e0c2e109daa20d3805c6dd70e12e5.png

    https://www.24chasa.bg/novini/article/10503847

    Моля Ви, ако имате хигиена на журналистиката, не споделяйте материали от 24 часа, Труп, ПИК, Блиц и сие гербаджийски утайки и тумори. Благодаря! :)

    • Like 2
  3. преди 6 часа , Willy каза:

    Нито Турболенция, нито Скандал, нито Изкушение са ударили такива пикове, ама поредната еднаква боза на бета мюзик ще ги прави и грам няма да буди съмнения, при положение, че дори и няма лайкове и коментари като за такава сензация. 😐

    Screenshot-20210707-015150-Chrome.jpg

    Абе не разбрахте ли, че Гейлин е най-големият комплексар евър, ей сега и тази "песничка" ще си флопне. Аман от хиалуронови пед@ли.

    • Like 2
  4. Току що, FikLena каза:

    ГЕРБ – 19.7%, ИТН – 18.8%, БСП – 16.9%, ДБ - 12.5%

    5-07-market.jpg

    Ако изборите бяха днес, ГЕРБ-СДС биха получили 19.7% от гласовете, а “Има такъв народ“ – 18.8%. Това показват данните от съвместното проучване, финансирано и реализирано от bTV и “Маркет линкс“ сред 1075 пълнолетни българи в периода 18-25 юни по методите на прякото-лично интервю и онлайн анкета.

    БСП е на трето място с 16.9%. Коалицията „Демократична България“ се очертава 4-та сила с 12.5% подкрепа, ДПС са пети с 9.5%.

    “Изправи се! Мутри вън!“ също си гарантират присъствие в 46-ото Народно събрание с 5.4% подкрепа.

    Патриотичните партии не успяват да минат 4-процентната бариера, твърдят от "Маркет линкс".

    58% от анкетираните са отговорили, че ще гласуват на предстоящия вот. 

    Общественото доверие в служебното правителство е високо. Към настоящия момент българското общество одобрява действията му. Разликата между правителството и премиера е минимална – съответно 42% и 43%.

    От “Маркет линкс“ са проучили и нагласите относно санкциите “Магнитски“ и дали те са основателни. Според 57% те са основателни, според 17% - не, а 26% не знаят. Според 39% от българите санкциите са намеса във вътрешните работи на страната, 37% са на противоположното мнение, а 24% не могат да преценят.

    Не знам кой все още вярва на тези проучвания?!?!
    На ГРОБ и БКП са им надули процентите...

  5. При всички обстоятелства ГЕРБ ще се гърчат и умират, so everything is fine.
    Гледайте заседанията на ЦИК, ГЕРБ вият на умряло и на всички техни предложения се гласува против. Така и ще е и в Народното събрание and I love it. 
    Може и да има адекватни хора в тази партия, но ядрото управляващи са диви селяци и безмозъчни плазмодии (Бойко, Цвета ПКП, Биков, Георг, Каназирката, Дариткова, Манов, Маринов, абе общо взето всички).

    • Like 4
  6. Аз като ви казах, че трябва да си цените съня и да не чакате специално премиерата на тая осморазрядна фльорца със счетоводителски наклонности. Тя буквално е като една лелка, работеща в НАП, само че с Версаче. 💩🤣

    • Haha 4
×
×
  • Create New...