Jump to content

Koulee

Ramaniac
  • Коментари

    43
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от Koulee

  1. преди 2 часа , Lelqtian каза:

    Пее на живо, сичко е нагласено. Предварително организирани - и почерпени с пица предполагам - 5 човека от пред да пеят, щото ша снимат отзат с камера. 

    Жалка история с тоя дует, мумиите няма ли да пускат нови песни вече, за да приключваме с тоя флоп? 

    Да да сигурно... Когато няма камери хората избухват в пъти повече даже. 

  2. преди 54 минути, Fast каза:

     

    Силата, която тази жена притежава е просто неописуема... Преслава може просто да отиде и да седи там без да пее и хората пак ще откачат и ще и крещят песните.. Няма такава МОЩ, няма такова ИЗЯЩЕСТВО...

    • Like 3
    • Love 2
  3. преди 4 минути, Slavi каза:

    Песента я прави Алисия. Ариа заслужава да лапне една голяма черна пишка и да не я вади от устеца си, че да замълчи завинаги. 

    Много ясно, че няма допирни точки до Андреа. Андрето беше младо, креативно, повлия на целия жанр и шоубизнес. Тази е поредната Марина Тошич, но с по богати тъпкачи се занимава. 

     

    Има такива талантливи момичета като Данна, Ивета и дори Таня Маринова, които заслужават успех и се борят сами за него, а ти ще ми обяснаваш как този парцал заслужавал каквото и да е... 

    Нека Данна, Ивета и Таня пуснат песен достойна да стане хит и тогава ще си говорим. Ариа е единствената засега, която прави сериозни заявки да се нареди сред големите имена във фолка и ще го направи. И на другите им го пожелавам, но там вече ще е доста сложно... Все пак трябва с нещо да си интересен на аудиторията...  

    • Like 1
    • Love 1
  4. Трета поредна силна песен за Ариа, надявам се тази поне да стане хит! На всичкото отгоре Алисия е възможно най-добрият дуетен партньор за тази песен, въпреки че почна да прекалява с дуетите тази година. И моля ви се спрете да сравнявате Ариа и Андреа, времената са доста различни, пък и няма никаква прилича между стиловете им. Ариа заслужава успех, надявам се дискотеките също да го усетят и да почнат да я канят на участия.

    • Like 3
  5. Би било по-удачно ако беше пуснала тая песен лятото, сега изобщо не и е сезонът. Съмнява ме да се нарадва на успех, нито пък да стане дискотечен хит. Ще се забрави по-бързо от Вижте го, жени дори. Също така Ламборгини и Излъжи ме в момента са завладели страната и засенчват всяка нова песен, може би Джен трябваше да изчака малко... 

    • Confused 2
  6. преди 2 минути, retr0 каза:

    Андреа когато влезе в Рамания и попадне на Мемендреа, а секунди след това на тази тема: 

    DC25EA46-E76F-4E55-B56B-3F86475F48FD.jpeg

     

    Току що, xroflx9 каза:

    Джени след като за втори път си прочете името в стори на Андреа.

     

    Screenshot_20191206-223150_Instagram.jpg

    Убивате ме 🤣🤣🤣🤣

  7. преди 10 минути, Beat. каза:

    В дните около концерта “Планета на 18” бивша певица от каталога на музикална компания “Пайнер” заля мрежата с измислиците си. Длъжни сме да внесем малко реалност и нормалност. Заради нас, заради всички изпълнители, с които работим, заради хилядите непредубедени фенове, а и заради българската музика.

    “Пайнер” ООД

    Аз по-простовато обяснение не съм чувал... Ще кажеш две бивши приятелки се оплюват взаимно по социалните мрежи.

    • Like 2
  8. Смея да твърдя, че “След 1000 жени” е един от най-хубавите и стабилни проекти за 2019 г. След Мразя любовта, тази песен ми дойде като свежа глътка въздух, наистина ме зашемети. Много хубава и достойна песен, жалко че вероятно публиката няма да я оцени. Много добро заключение на годината и на десетилетието като цяло. Евала на Деса! 

    • Like 1
×
×
  • Create New...