Jump to content

Ivanhoe

Rеspеct
  • Коментари

    3448
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от Ivanhoe

  1. Песента е добра, но сякаш е направена набързо - аранжимента можеше да е много по-грабващ, текста на места също.

    Видеото не ми харесва изобщо - напомня ми на Ивана 2004 година, когато събираше едни и същи лелички и ги снимаше в "житейските" истории, които пресъздаваше. Филтрите са кофти, обстановката... Скерлев ли го е снимал?

  2. Десислава няма за кога да поумнее. Иска се четене на книги за обогатяване на речника, иска се общуване с различен кръг хора от чалгата и спорта (където в речника преобладават не повече от 5-10 думи). Тя се чувства добре и комфортно в комично-простоватичката среда, която си е устроила с времето. Хора като нея винаги замазват глупостта си с лигав смях, много бърборене, но накрая все едно нищо не е казано. И хубавото пеене е превърнала в лигавене. На мястото на един организатор, който е платил за нея, подобно на прекъсването на песента бих й прекъснал участието и да си ходи по живо, по здраво да се кикоти вкъщи без останалата част от хонорара. :mf_surrender:

     

    П.П. И да скрие тези грозни колене.

  3. Останаха два лагера - добрите и лошите. Почти няма излишни, които да умират преди финалната битка. На Кутрето, смятам, вече му е крайно време. Очаквам да си намери майстора в лицето на Санса и Аря.

     

    Искам на финала на сезона дракона Визерион да бъде прекръстен от Краля на нощта. Вече да се казва Ледогенератор. :1000 (29):

  4. Това е песен, на която и е минало времето. В наши дни изглежда не на мястото си. С една дума - изпята песен. Всичко ми изглежда смешно и евтино.

    И освен това не е версия 2017, както е написано. Просто видеоклип на аудиото от преди 20-30 години.

  5. ФЕН ТВ са в тотална липса на актуални хитове и в момента въртят подобни неща, наравно с клипове на Андреа отпреди 5-6 години все едно са най-новото на пазара. След като минаха в HD формат казаха, че няма как да въртят стари клипове заради качеството. Сега обърнаха палачинката и точно старите турбо хитове им крепят зрителския интерес. Редовно се въртят клиповете на Кати, Сашо Роман (свалени от youtube), Слави Трифонов.

    Щом правят за своя сметка клип на толкова стара песен на Тошко Тодоров, само за да има какво да въртят, смятай... Не че е лошо, но някак си изчезна лъскавия имидж на телевизията.

  6. Симона няма да направи нищо, докато работи в екип с майка си. Трябва в професионален план да си намери истински музикален продуцент, който да я насочва какво звучене да имат песните й. Дотогава ще слушаме такива любителски експерименти. Ще гори, ще пламти, ще се топи като кубче лед... И така докато започне сама да заспива на песните си.

×
×
  • Create New...