Jump to content

HIT

Ramaniacs
  • Коментари

    1165
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от HIT

  1. Дали на някой от вас му се е случвал подобен проблем? - разбиха ми акаунта във фейсбук и са пуснали няколко поста, които нарушават правилата. В резултат на това не мога да вляза нито във фб, нито в инстаграм. Когато опитам да вляза във фейсбук за малко излиза съобщение, че съм оспорил решението, след което превключва на въпросните постове и пише, че нарушават правишат и мога да ги видя само аз, но нито зареждат, нито може да се достъпи друго нещо в менюто. 
    в инстаграм също излезе, че се прави проверка до 24 часа, излязох от профила и като се опитам да вляза пише, че няма такъв юзър. 
    Някой може ли да съдейства? 

  2. преди 7 минути, Гальо каза:

    То и оригинала е направен от Даймънд, чак сега забелязах, че музиката и аранжимента са техни. Пробвали са първо как ще приемат хората песента, и тогава чак Малката и Теофиков май

    Сега са го добавили, преди това не го пишеше

    • Like 1
    • Wow 1
    • Love 1
  3. Има, разбира се. В Трендинг влиза само един клип от канал и става трудно изместването от мястото. В момента там е Десита с Галин.

    Галин има 1 милион за 6 дни, Галена 600к за 2 дни, с тия гледания до сега 100 пъти да го беше изместила.

  4. За 5 минути Тита има към 100 000 гледания на клипа в инстаграм :roll1: Тия от рапа видяха малко хейт и превъртяха игрите. Нека малко и на тях да им сипят. А и до колкото видях и V:rgo й сипал на малката селянка Тита, някой видя ли какво точно е казал? После тя му отговорила на сторито с "не се занимавай с мен, за твое добро ти го казвам"

  5. 1. Композитор на годината

    - Даниел Ганев

     

     

    2. Аранжор на годината

    - Даниел Ганев

     

     

    3. Текстописец на годината

     

     

    4. Режисьор на годината

    - Валери Милев

     

     

    5. Дебют на годината

     

     

    6. Най-бързо прогресиращ изпълнител

    - Лорена

     

    7. Успехи зад граница

    - Камелия

     

     

    8. Оригинално медийно присъствие

    - Софи Маринова (Участник в Като две капки вода)

     

    9. Оригинално сценично присъствие

     

     

    10. Артистично присъствие във видеоклип

    - Камелия в "Името ти"

     

     

    11. Най-добро изпълнение на живо

    - Преслава - "Жива рана" (Шоуто на Слави)

     

     

    12. Баладичен хит на годината

    - Емилия - "Завинаги"

     

    13. Дискотечен хит на годината

    - Преслава - "Да гори в любов"

     

     

    14. Дуетна песен на годината

    - Цветелина Янева и Денис Теофиков - "Грешка беше"

     

    15. Видеоклип на годината

    - Камелия ft. Сашо Роман - "Името ти"

     

     

    16. Фийчъринг на годината

    - Малина ft. Галин - "Грехове"

     

     

    17. Албум на годината

    - Анелия - "Дай ми още"

     

     

    18. Песен на годината

    - Преслава - "Да гори в любов"

     

     

    19. YouTube сензация на годината

    - Камелия - "Луда по тебе"

     

     

    20. Певец на годината

    - Азис

     

     

    21. Певица на годината

    - Преслава

     

     

  6. О, най-после се появи главният (глобален) модертор. :1000 (29): Ти момче, лично ти ева майката на форума. Те така ще го напиша, за да се знае....

     

    Стела гори, за да ти се резнат крилцата! Гори заради теб и групичката.... иначе няма да има мир. :whistling:

    Подкрепям Янева да заеме мястото на Стела!! Заради тия двамата форумът е на това дередже..

  7. Единственото, което тия двамата правят е да обиждат всички наред и да натрапват Шефката от сутрин до вечер. Няма свястна дискусия от месеци, само гледания, обиди и измислени класации. И като си потърсиш правата, пишман модераторката почва с избиване на комплекси. Заради тях тук останаха 10 човека. Първо хората им се противопоставиха, после спряха да им отговорят, после да пишат все по рядко, а така като гледам вече и да влизат.

  8. Хах прочетох всичко Yaneva ги разби тая вечер евала имаш + от мен!

    Направи ги на луди, а те милите не стига, че няма какво да кажат, ами и както винаги ръсят обида след обида и накрая я заплашват нея с бан :1000 (29): :mf_surrender:

  9. А някой от присъствалите на концерта забелязва ли как на записите на Планета приемите на всички изглеждат много по масови отколкото реално бяха в залата? Предполагам са слагали микрофони пред най предната група фенове, които знаеха почти всипки чалги на изуст... И създава впечатление, че цялата зала е изригвала, а не беше така. Дори и на Зле те чувам се припява, а в залата поне от моята позиция не изглеждаше така.

    100 процента е имало микрофони, на места се чуваха супер стабилно отделни гласове и викове.

    Преса сякаш си изпроси първия бис, оттам наистина се изкефиха и се драха. И четвъртия го изпроси.

    :roll1:

    Много жалка тази Преслава!! Да си изпроси четвъртия бис сама!! Само дето някои даже и един не можаха да си изпросят. :3fdb8960598fa63e:

    Обаче това публиката да те извика на бис и сама да почне да скандира песента, която иска да чуе не е било!! И агитка да е, няма значение- такива като Галена, Джена, Емануела, Анелия сигурно също са имали агитки, но никой не ги извика на бис, камо ли да запеят определена песен. Този 4-5 минутен бис беше най-готиното от целия концерт, това е истинска звезда.

  10. Много се кефя на Ваня, че нацели такъв голям хит! Изглеждаше страхотно и пя на живо, за разлика от Глория, Емилия, Джордан, Есил Дюран - уж големи гласове :mf_surrender: Как не им е неудобно после да се гледат как само си отварят устите не знам.

    Останах с впчеталение, че Татяна се е приела добре, но на записа виждам, че е неадекватна както винаги. Ако беше изпяла една песен щеше да се приеме по-доре, наблъскала 3 песни за 3 минути само и само и тя да е с микс. :1000 (10): Евала на Яница в това отношение.

    Райна също можеше да изпее само Зле те чувам. Определено случи на хит с тази песен, а тоя микс малко уби нещата.

  11. Нали Фаст взе отношение, каква е драмата?

    Драмата е, че уж си модератор, а пишеше ехидни постове цяла вечер и наблюдаваше как въпросният потребител обижда без да вземеш отношение. Добре, че все пак Fast влезе във форума и си свърши работата!

    Още повече, че след като друг потребител ти направи забележка, че не си взела предвид женското обръщение към момче, което по принцип е забранено във форума, ти каза, че не разбираш какво е мъжки и среден род! Това поведение как се дефинира?

  12. Ахаххахаххахахаххахахахах😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    Все едно някой ще чете глупостите ти и в някъв блог, достатъчно ни е че сме принудени и тук да те четем.

    Не и през следващите 2,3 дни :3fdb8960598fa63e:

     

    Марчелис пак започна да трупа гледания, тази песен ще си остане във времето.

  13. Какво неадекватно видя в това, че ти казах, че няма нужда от бан? Аз не съм тук за да играя по свирката на всички ви, а за да преценявам кога има нужда от наказание и кога само от предупреждение.

    Явно тези предупреждения не помагат. Пост от преди 2 дена:

    Някой модератор да банне Дюрекса тъй като ме обижда в репутацията ми. Клетото момче,мъж за женене станал,а още си мисли,че всеки мой пост е с цел заяждане към Галс.Огромен признак на нискоинтелигентност. :whistling:

    Kondomcho (-1)

    post 06. December. 2018 г. - 20:52

    що си толкоз проста, ма

     

    Това форум ли е или място за избиване на комплекси? Що за арогантно отношение? Разбирам, че двамата сте си комбина и броите гледания на Шефката по 15 часа на ден, но не бива да толерираш подобно поведение, след като си модератор.

     

    едит:

    5 минути по-късно в моята репутация:

    Днес, 21:41

    Kondomcho (-1)

    Що си толкоз проста, ма?

  14. Млъкни, ма! Проста си!

    Ето ме. Тук съм. И преценявам, че няма нужда от почивка. Ок?

    разговорите ни тук са съвсем нормални.

     

    Да ти имам разбиранията за нормални разговори. И после очакваш адекватно отношение от модератор.

  15. Последните песни на Преслава са страхотни - харесвам ги всичките, може би само "Обратно в играта" е една идея по-банална и тромава, но пак си е в неин стил. Хубаво е, като имаш стил, стига да не прекаляваш само с него.

    На Преслава ѝ е време вече за една разтърсваща балада. Мина си време от "Ако утре ме губиш". Убеден съм, че в Преса има още хляб и дълбочина като изпълнител от това, което тя ни показва. Това, за което мога да я поздравя нея специално е, че не започна да рапира и не клекна пред разни рапърчета, на които мутресите на фолка се избиха да плащат луди суми, за да им напишат песновка или да направят обща колаборация.

     

    Моите уважения към Галена - знам, че влага много и че работи повече от Преслава, по-креативна е, обаче има доза комплексираност в цялата работа. Харесваше ми до момента, в който пак си беше амбициозна, ама не го избиваше толкова на марки, дестинации и т.н. Имам чувството, че те двете с Янева си мислят, че морето им е до колене. Звучи смешно, но то си личи дори по отношението, което има към мечоците от клипа, които изнесе и на сцената. Галена демонстрира една разточителност, превъзходство, кич, едно изхвърляне и в последно време то предимно е хаотично такова.

     

    До "Моро му" ми харесваше - и да, тая песен е страхотна и е хит. Но Галена към момента не ми допада, като това не променя факта, че "Шефката" е хит. Така че, не се сърдете на HIT, че е погледнал от друг ъгъл вече, или на други като него. Все едно някой за мен да каже в момента, че не съм фен на Глория само защото не съм съгласен с всичко, което прави, а иначе цял живот съм я защитавал. Ми тежко му и горко, ако ми го каже.

    Различни са Преслава и Галена една от друга, всяка с + и -, за всяка си има място и фенове и не виждам драмата - но им е време вече да започват с концерти или по-сериозни песни, за затвърждават това ниво. И хайде вече нови лица, свежи, че аман от едно и също в тоя жанр. Не я поделиха 10 година тая баница. Дори Глория и Ивана и Кама и Деса не са били толкова досадни.

    Добре казано! :1000 (19):

     

    Млъкни, ма! Проста си!

    Очаквам включване от модератор!! Мисля, че имаш нужда да охладиш страстите.

  16. Много ясно, че ще откаже да закрива. Звездите на вечерта - Емануела и Преслава ще са минали, големите хитове ще са изпяти и някой щеше стои да слуша Гив ми лов и 20 минути цигании, при това на плейбек? Галс няма топки да рискува да пее пред празна зала. Знае си мястото поне. Едно време с право се буташе да закрива, сега постепенно се мести по-напред в програмата. :1000 (29):

×
×
  • Create New...