Jump to content

xroflx9

Ramaniасs
  • Коментари

    9058
  • Регистриран

  • Последно посещение

  • Победи

    24

Коментари публикувано от xroflx9

  1. Коментирахте ли че “Така,така” на Маман както гравитираше почти половин година около второто или третото място в класацията на Спотифай,онзи ден се е сгромолясала с 32 позиции надолу🤭много е смешен,много

    • Like 1
    • Haha 2
    • Casper 3
  2. преди 7 минути, Balkandji1 каза:

    Аз не си спомням да е имало цензура спрямо жанра тогава. Цензура имаше до 2003-2004, когато медиите най-накрая проумяха, че могат да трупат рейтинг, канейки фолк звезди в предавания и пратиха предубежденията си на втори план.

    Няма как Яница да е била в топ 5 на Пайнер в 2015-2016 при наличието на Емилия, Анелия, Теди Александрова, Джена, Преслава и Галена, които бяха по-големи звезди и с по-големи хитове. Ако искаш ще им мерим хитвете от този период да видиш, че не е в топ 5.

    Яница просто блесна с няколко средни хита в средата на кариерата си, които учудващо много се харесаха на потребителите на Рамания. Беше окачествявана като "лидерка". Имаше мания по нея тук. Помня го този период. Пикът му беше с "Въртележката" през 2018 и 2019.

    Как да е нямало? Нали тогава им бяха забранили да си проведат някакъв концерт,отделно и онзи фирмен концерт на някаква пекарна във Варна също беше провал. Доста слаби години бяха това за жанра.

    Точно пък Джена и Анелия да са над нея през 2015 абсурд. Тогава Джена тъкмо навлизаше във флоп ерата си и само “Спри да ми досаждаш” й се получи,Анелия имаше само “Генерал”  За 2016 мога да се съглася,че не е в ТОП 5,но е в ТОП 10 със сигурност.

    • Like 1
  3. преди 1 минута, Balkandji1 каза:

    Селски такъв при това, които слушат народно. И как е разпознаваема при тях? Като певицата на "Мома Яница", а не като певицата на "Върнах ти го". Кариерата й на попфолк изпълнител е силно ограничена до запаления попфолк потребител.

    Майка ми, баща ми, брат ми, племенницата ми, приятели на майка ми и баща ми изобщо не знаят коя е Яница. Но всички знаят кои са Преслава и Галена. Това е да си в топа.

     

    Какво значение има селски или не? Има ли фолклорен мегахит? Има. Това дали го слушат лелките в София или лелките в Габрово няма значение.

    10-20 човека не се представителна извадка от държава с 6 милиона население. Вече казах за по-възрастния таргет,отделно Въртележка също беше много вайръл заради клипа с онзи наркоман Стоян Колев. Все са я понаучили и от там хората.

    Иначе да,Яница беше в топ 5 на жените в Пайнер през 2015-2016. А защо не са я канили в други предавания? Може би защото тогава имаше огромна цензура към жанра и бруталното бутане на Тита,Гери Никол и Криско.

    • Like 1
    • Thanks 1
    • Haha 2
  4. преди 33 минути, Balkandji1 каза:

    Бе ти добре ли си, Яница никога не е била в ТОП-а. Това е една второразрядна певица, която миналото десетилетие случи на късмет да направи поредица от средни хитове, които се забелязаха само от върлите потребители на попфолк. Какъв топ, Яница сред обществото е масово неразпознаваема, обикновения българин или не я знае, или би я имал за една от многото. Тия в топа ги канят по предавания и ги излъчват в телевизии, различни от Планета.

     

    И как ще е масово неразпознаваема след като “Мома Яница” е точно хит сред по-възрастния таргет? 

    • Like 2
    • Thanks 1
  5. преди 2 часа , meleto каза:

    Уау... съжалявам, забравих тези хитове. Наистина е чудесно, че поне един човек си ги спомня.

     

     

    Ами като ще тролиш и ще играеш опозиция поне гледай да си фактологически прав. Иначе Яница за 3-4 години в ТОП-а направи много повече от някои изкарвани за топ имена тук. Има един от най-големите самостоятелни хитове за миналото десетилетие,най-големия АВТОРСКИ фолклорен хит от “Бяла роза” насам,който ще я храни доживот,отделно си гледа детето,котката,намерила си е богат мъж. Дреме й на лампиона че 2-3 души,страдащи от липса на работа я иронизират в Рамания.

    • Like 2
    • Haha 1
    • Love 1
  6. преди 2 часа , meleto каза:

    Реално е доста малко 30-40к. За месец е милион. Което я обрича до към 2 милиона общо. Тъй че е категоричен флоп. И Яна е отписана. Дори когато беше в дъното на Ц група и пускаше песнички като Спешно беше по-добре. Реално без Оцко е тотална нула. Колко години издържа? Последен хит - с Биляниш през 2021 и затова повтарят. Преди това "ферари" или каквото беше стана хит. Май е от 2020. Вече 4 години минаха, а тя все така флоп след флоп. Пак ли ще я чакаме 10 години да просперира.

    Оф,пак фантасмагории. Последния по-голям хит на Яница е “Съвършенство”,която беше един от първите тик ток трендове. “Купидон” пък си беше сезонно хитче. Първата е от 2022,а втората от 2023,какви 4 години сънуваш?

    • Like 1
    • Thanks 2
  7. преди 17 минути, Andrew Cunanan. каза:

    Андрисла???
    А Райна спи с такива, защото им прави магии с менстуралната си кръв. Скоро като й секне цикалът ще я блъскат само дюшамените стени в Карлуково.

    Кубрат не е котенце. Даже се чудя как си е лягала с него когато още беше топ пиче. Иначе на сегашното й “гадже” 100% му плаща.

  8. И след почти 20 години си е същия турбо хит!

    По едно време сякаш беше качена в канала на Планета,но сега не я намирам. Както и никъде не ми излезе качена с видеоклип. Жалко че е потънала в такова забвнение като е един от най-големите хитове на Малинажа.

    • Like 2
    • Love 2
  9. преди 1 час , Gerganafen каза:

    Секта💀

    WWW.FACEBOOK.COM

    ❤️❤️❤️❤️

     

    Тази с бялата тениска е продавачка на топла точка в един супермаркет във Варна. Винаги съм се чудил защо е вечно крива и намусена,а то било защото не й дават да слуша Гюрга на работното място.

    • Haha 8
×
×
  • Create New...