Jump to content

DeanWinchester

Ramaniасs
  • Коментари

    2039
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от DeanWinchester

  1. Пайнер: Концерт ще има! Всички закупили билети да заповядат в стола на Шуменската детска градина "Кокиче" в 19:00. След концерта Галена ще се снима с всички, а Преслава ще раздреже торта, за да се почерпят феновете. Специално от общинския кмет ще бъдат предоставени и вентилатори за борба с лошите метереологични условия, а всеки фен ще получава и таблетка Диклак на входа.

     

  2. Още като чух, че ще има концерт на Галена и Преслава си знаех, че няма как да се случи. Гледам времето в Шумен на 10-ти ще е 30 градуса без облаци, те излизат с изявление, че заради лошо време спират концерта... :hahaha: Лошо е времето, да, ама за чалгата.

    Пайнер: Ние сме първите, които отменят концерт заради топло време, грижа ни е и не искаме почитателите ни да получат удар.

     

    P.S - Според мен причината е конфликт между моромуто и падащата звезда на поп-фолка. Не са могли да поделят закриването, Пепе най-вероятно е тропнала с крак, че няма да се унижава да пее втора... :3fdb8960598fa63e:

  3. И песен и клип - 6! Пак се е постарала, браво, това ще стане хит, за половин час 400 гласа хич не е малко... Оцко - ПРЕЗИДЕНТ, дано все по-често твори за звездите.

     

    P.S - Песента има някакъв много странен звук, който е търсен ефект де, но мен по-скоро ме дразни.

  4. Мечтае за по-големи продукции, а и май мечтите й започват да се сбъдват, но не трябва да забравя, че е това, което е благодарение на Дневниците, но и Дневниците са това, което са благодарение на нея. Абе обърках се, да се връща просто за финала, да я съберат със Стефан, за да не се натиска с Деймън и това е :D

  5. Мисля да го почвам, тегля първи сезон, струва ли си? Постера е 1:1 с този на "Малки сладки лъжкини", а сюжета наистина прекалено много наподобява отчаяните съпруги, не ми се гледа едно и също. Ако е такъв, по-добре да си изгледам съпругите още един път, дето са наистина шедьовър. Посъветвайте ме, моля!

  6. Без забележка е проекта, това е Камелия, за мен след "Манастир" това е първият й проект, всичко между тия двата ще си представя, че просто не се е пускало. Огромно БРАВО!

    Най-впечатлен съм от видеото, песента е средна работа.

  7. Аз го слушах по ТВ интервюто, или поне част от него и на мен лично ми допадна, какво пак плюете? Говореше позитивно и точно това, че говореше много, на мен ми хареса защото съм гледал интервюта на Емануела, Галена, Джена в "Автограф", които са истинска мъка, неловки за слушане и гледане, така че Тоти специално тук беше ОК.

×
×
  • Create New...