Jump to content

PEpsityYy

Ramaniасs
  • Коментари

    78
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от PEpsityYy

  1. След Няколко рокли, останах с впечатлението, че от Райна скоро хубав проект няма да чуя. Определено си промених мнението след Написано с любов. Много красив текст, клип със страхотни гледки и възхитителна Райна. Браво, браво!

  2. LA%20MUJER%20EN%20EL%20ESPEJO%20LOGO.jpg

    Разказва се за една жена - Хулиана, която е грозноватичка, но с големи познания в областта на козметиката, наследени от леля ѝ Мерседес. С помощта на вълшебно огледало денем тя се превръща в истинска красавица - Марица, а нощем става отново същата. Красивата Марица постъпва на работа в голямата козметична компания на Габриел Мути, но нито тя, нито той знаят че са баща и дъщеря. Там тя се влюбва в осиновения му син Маркос. Двамата минават през много препятствия, но любовта им побеждава. Главните роли в сериала са поверени на Паола Рей в ролята на Хулиана/Марица, Хуан Алфонсо Баптиста в ролята ма Маркос Мути, Кристина Лилей в ролята на майката на Хулиана и Наташа Клаус в ролята на най-добрата приятелка на Хулиана - Лусмила.

    Фейсбук фен страница: https://www.facebook.com/JvO.Bulgaria
  3. Може да си чеквате филмите/сериалите чрез сайта от бутона Check In или другия вариант е да си дръпнете плеъра на Тракт (с който впрочем качеството на картина и звук е супер страхотно). Може и чрез него автоматично да си чеквате всичко, което гледате без да губете време да търсете филма/сериала в сайта и да го чеквате. Всичко за плеъра и как се работи с него е описано в детайли ето тук: Урок: Създаване на акаунт и конфигуриране на XBMC за trakt.tv

    Моят профил в сайта

  4. А защо толкова пазят в тайна колко билети са продадени? Винаги са обявявали някакви цифри периодично и, че ако са се разпродали ще пуснат нови бройки сред правостоящите...

     

    Днес и аз си купих билета за концерта и женицата, която беше там беше печена и ми показа на схемата кои са свободните и кои заетите места за концерта!

    Мога да ви кажа хора, че по скамейките ще видим най-много към 200-300 човека! Всичко друго е с билети от 120 лева и на горе.

    Не помня точната цифра, но по нейните думи остават още малко билети от 120 лева. Ако ще ходите е време да побързате с билетчето.

    Ето го и моето златно тикетче:

    394708_504015232947708_2108120508_n.jpg

  5. Ако успеете да се докопате до "Майка" ни, не забравяйте, че обича да й подаряват очила!

    Аз вече започнах да разглеждам страници в и-нет в търсене на очилата, който да й стоят ослепително.

    Ако не успея да се видя с нея, ще им се порадвам зверски докато ги нося. :D

    А, сега да поденсаме на Judas :ba:

     

  6. Еми аз чета официалния фен форум..там каквото кажат, това е инфото. Със сигурност следващите доста месеци нищо ново няма д ачуем. Тя си го каза при Опра - Възнамерява доста дълго време да не говори с медии, да не се показва. Това, разбира се е хубаво, защото на повечето хора започва да им писва от нея...разбира се, намирам това за малоумно - не им писва от Рияна, която пуска сингли на всеки 2 месеца, пък от Гага им писва, нищо че е 300 пъти по-талантлива и с много по-качествени и смислени песни. :mf_surrender: :mf_surrender:

     

    Засега последната клюка е, че първият сингъл от новия албум ще е песен посветена на Лейди Даяна. Възможно е да я чуем преди наградите MTV VMA :)

     

    Абе да ти кажа, много добре, че ще се покрие за малко от тези лъвове! Относно песента е много вероятно да има такава песен, защото гледах по фен сайтовете и страницата й във фейсбуЦ, снимки с Лейди Даяна. Ако наистина ще има такава песен от сега мога да изкажа мнение за нея;

    очаквам ГаГа много да се постарае за песента, така че ХИТ ще й стой много добре. Нямам търпение вече :Vishenka_05:

  7. Значи, че пак ще бъде яко комерс, но по-различен от The Fame и по-качествен.

     

    Супер, откога чакам да удари с нещо близко до The Fame! Обожавам го тази албум.

    Ясно е, че албума няма да го чуем (или поне не в близките 7-8 месеца), но кога се очаква да пусне някоя от песните да чуем горе-долу как ще звучи? Не разполагаш ли с малко повече инфо about this?

    BTW: Честит 26-и рожден ден, Мами Монстър!

  8. Последно ще има ли концерт? 15 август е идеално тогава съм в традиционна лятна отпуска и най-вероятно ще съм в България

     

    Ако няма спънки от БФС, ще видим Гагунди на 14 август (поне такава е последната информация, що се отнася до дата) в последствие ако я променят.... Но наистина август е един страхотен месец за концерт на Гага, даже ако беше и в края на август или някъде през началото на септември щеше да е повече от страхотно. Тъкмо ако по някаква случайност реши да го направи септември, работата ми в хотела ще е намаляла и ще мога да отида без да се притеснявам за договора ми. :)

  9. Чудесно! Гага е потвърдила, концерт ще има на 14 август, но има и вероятност ония паразити от БФС да направят проблем заради тъпата контрола и ще видим Гага само в youtube. Аз викам да вдигаме протест! И без това кой ще иде да им гледа скапаната контрола?! Оправданието на БФС, е че трябвало футболистите да свикнат с стадион като "Васил Левски". Ако стане така, че направят проблем и концерт на Гага няма да има, аз викам да ги бойкотираме!!! Все пак футболни мачове се провеждат през по-голямата част от годината, а звезда като Гага идва само веднъж. К'фо ми се правят тези сухари от БФС! :mf_surrender: :gun_bandana:
  10. Сезонът ще е 15 епизода... Остават още два да бъдат излъчени.

    За втори сезон още нищо не се знае, все пак това са ABC...

    Рейтингът е добър и би трябвало да го подновят за нов сезон.

    Явно инфото ти е грешно! В IMDb, са го обновили и сериалката ще е с пълен сезон от 22 епизода :ar: :jump: :clap:

×
×
  • Create New...