Jump to content

HUNTER

Ramaniасs
  • Коментари

    68
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от HUNTER

  1. Имам чувството, че гледанията (при Преслава специално) идват постепенно. До 15:00ч. имаше 37 000, после станаха 144 000, сега вече са 212 000. А преди час бяха 202 000. Тоест за час е направила над 10 000 гледания.

     

    Не изключвам възможността просто Преслава да е регистрирала толкова и тубата да си ги обновява, но ако това са някакви нови схеми е много тъпо, според мен.

     

    На мен ми излезе реклама във фейса с песента.

     

    Преси май за пръв път ползва реклама? :3fdb8960598fa63e: Worried much?

  2. Не е на Флори. На някакъв друг е.

    "На кръгъл час" е дело на композитора Иркенц Хюка и текстописеца Йордан Ботев. Режисьор на видеото е Деан Миличевич. " - от Сигнал инфо.

     

    Аха.

     

    Някъде май бях чел, че ще е от Флори? Ама не може да се отрече, че намопня неговото звучене, което си е като свеж лъч светлина сред бутафориите на Коцко и Ости :D

  3. DeanWinchester - yummyyyyyyyy старата любов ражда не фаща :]

     

    AMAZING-ова, or should I say BOMBAZING ;ddd :]]

     

    Боби - Боби, искам да те любя, брат. Разбрах, че си добър по френски (език) ;ддд

     

    VOUGE - вече съм й предлагал да си направим бебе. Като ме банва незаслужено обаче мн ме дразни.

     

    Сикиша Бокушова - оппааа, тва беше от друг форум ;дд

  4. Не съм го гледал, нямах и намерение, но май ще се check-не out след тия суперлативи, дето сипете.

     

    Въпросът ми е следния - вие въобще изгледахте ли всички сезони на оригиналния Далас? Аз, доколкото си спомням не ги излъчиха по българска телевизия? Гледал съм го като малък по тогавашния ефир 2. Алкохичката Сю Елън рулираше ;DD

  5. BREAKING NEWS:

     

    Днес няколко часа, след като премиерно излезе новия сигнъл на Галена, Преслава е биля видяна да плаче. Нейни приятели са споделили за Интернет сайт, че след това изпълнителката на "Лудата дойде" е влезнала под душа и се е нагълтала с успокоителни, след което отправила молитва парчето на Галена да НЕ стане хит и легнала да спи.

  6.  

    Статията е наистина много интересна и те кара да се замислиш.

     

    И въпреки това някак си не мога да приема, че човешката дейност през последните 100 години не е оказала никакво влияние на климата и температурите.

     

    Светът съществува от 4 милиарда години, но именно през последното столетие се започна с масовото изсичане на екваториалните гори по целия свят, от което няма как да не се наруши баланса на кислород/въглероден двоукис в атмосферата.

     

    От друга през 20-те-30-те години на миналия век стартира поголовното индустриализиране на Америка и Европа, а по-късно и на Азия и Южна Америка. Хиляди фабрики и заводи със стотици хиляди комини, серящи отрова в атмосферата в продължение на десетилетия. Не е възможно това да не окаже влияние, както твърдят тези двама български учени.

     

    Появата на електричеството и съответната нужда от електроцентрали и гориво за тях - също нещо сравнително "ново" за планетата ни, имайки предвид дългата й история. Ами автомобилизацията на света? Горенето на бензин, газ и т.н. Всички тези неща са се появили през последните 100-150 години и са се развили до космически мащаби. Допреди това подобен удар срещу природата/атмосферата е бил невиждан. И кво? По никакъв начин това не е повлияло на климата, казват нашите спецове от БАН.

  7. Хора, ще ме извинявате, ама глобалното затопляне си е съвсем реален факт! Средните температури в северното полукълбо са се вдигнали с няколко градуса за последните 50 години, почти всяка година се поставят нови температурни рекорди (вкл. и в България). Нивото на океаните се вдига, а ледът на северния и южния полюс намалява - също доказано със сателитни снимки.

     

    Познайте защо.... парников ефект, маа фака.

×
×
  • Create New...