Jump to content

Blueberry

Rеspеct
  • Коментари

    8226
  • Регистриран

  • Победи

    37

Коментари публикувано от Blueberry

  1. преди 5 часа , meleto каза:

    Ох. Аз съм шокиран от това твърдение. Потресаващо тъпи песни. Единствено Юропапа бих слушал доброволно. Приемливи са ми още 2-3. Насилих се да чуя всичките. Направо не знам. Не бих класирал и една трета на финал. Явно ще оценяваме сценографии, щото музикалната част куца.

    Останалото са generic напъни. Иначе сцената, светлини, хореография - изглежда ще бъде ненадмината година. Шведите са решили да ни напомнят какво е шоу.

    Ти не слушаш песните и очакваш да ти харесат? Аз си знам, че съм от хората, които се зарибяват бавно, реално единствената песен, която ми допадна от раз, беше тази на Швеция, но я гледах директно с перформънс. 

    То даже от директните финалисти само една песен не става за нищо (Испания), което е рядкост.

    За мен има над 5 песни, които биха били достоен победител.

    • Like 1
    • Haha 1
  2. преди 37 минути, Andrew Cunanan. каза:

    Отделно Тейлър пее любовни песнички,  с лесносмилаеми, елементарно написани текстчета, дето одма всичко е ясно на слушателя.

    Точно обратното, след успехът на folklore/evermore и 10-минутната All too well, госпожата прави текстовете си все по-сложни и оплетени, често неритмични и логични. В Midnights има някои читави песни, но има и претъпкани с текст като Anti Hero. В TTPD е страшно.

  3. преди 7 часа , Willy каза:

    Обаче, нищo от новата ера на Олив оил не ми харесваше, докато не издаде това.

     

    Защо сме на толкова еднакви мнения освен за централните си любимки :D 

    Гарантирам ви, че това е залезът на Тейлър. Даже в дългосрочен план TTPD ще се усеща като флоп ера, въпреки невижданият успех в Билборд. За липса на талант и креативност даже твърде дълго изкара.

    • Like 2
  4. Цюрих или Загреб? 

    Въпросът ми реално е кой ще е на второ място, щото е ясно, че печели Украйна, ама сигурно пак няма да може да домакинства (а и по-хубаво, че само в Торино беше по-зле от Киев).

    Даже най-добре ще е да си остане в Швеция и да я правят съвместно, няма да имат проблеми с цветовете. 

     

    П.П. Ест, че не печели по политически причини, песента е БРУТАЛНА, сцената е ЖЕСТОКА и вокално са бетон женките. Айде гърлпауър!

    • Like 1
  5. Аз повече се забавлявам на рекордите на Тейлър по най-драстични спадове. Успява да ги подобри всяка година манипулаторката.

    Еспресо е страхотна, а Тейлър скоро и със Сабрина ще се скара, както с Оливия Родриго. 

    • Like 2
  6. Training Season е най-добрата песен на Дуа от новата ера, всъщност единствената, която е реално добра.

    Не мога да изслушам Тейлър, много uninspired е тоя албум. Midnights ми хареса, но за този нямах никакви очаквания и пак съм разочарована. Наистина трябва да започне (отново) да работи с други автори.

     

    • Love 1
  7. Не знам защо си я пуснах, ама почти не съм я спирала. Десита по-добре не е звучала и изглеждала никога (абстрахирам се от носа, ама ще спадне). 
    Гледам, че Алфа основно на кавъри залагат. Толкова ли не могат да измислят нещо оригинално? Тая е брутална и заради хиляда пъти по-хубавия език, звучи по-добре от оригинала, но все пак.

  8. преди 9 часа , Emanuela.Carey каза:

    Аз мисля че темата е точно за това да си спекулираме и коментираме кой ще излезе. Не виждам смисъл всеки път да се натяква кой е познал и кой не е познал.

    It’s not that deep.

    Е не може ли да се шегувам с това, че всички бяха на едно мнение, аз на друго и се оказах права? 🤣 

    It’s not that deep ;) 

    • Like 1
  9. преди 22 часа , FikLena каза:

    ами просто заради името е не заради песните. нали знаеш сега ако Риана дори да пусна най тъпата песен на света навсякъде ще е номер 1,

     

     

    ето какво стана с албума на Ариана ? мина и замина 

    За един месец си върви супер добре, чакаме сингъл номер 3 скоро ;) 

  10. преди 4 часа , THE IIconic каза:

     

    5103fb085a8e533fe78980d0025a83ac_0.jpeg

    Не мисля, че е вярно това. Според мен Кристина тепърва ще се проявява и си мисля, че Теа ще хваща пътя скоро (харесвам я, ама се изчерпа като образ и химията с Алек е 0).

  11. преди 8 минути, Lelqtian каза:

    Определено подобрение, тази поне не е еврейка и не е посвещавала песента на брат си, на активна служба в израелска армия ... 

     

    Кой тва?

    На Австрия песента е от автора на Татуу и половината песни на Мелфест в последните 3-4 години. Шведското Боби Миланов.

  12. преди 2 часа , FikLena каза:

    Моляяяя ??/ В Палестина убитите НЕВИННИ ЦИВИЛНИ са над 32 хил. а в Израел сигурно и няма дори 500 !

    И 10 да са, пак е отвратително и не трябва да се случва. Лошото в случая е, че се случва поради вина на Израелското правителство. 

  13. Миналата година си беше two-horse race, освен тях двете, другите силни предложения бяха Израел, Италия и Норвегия и това беше и топ 5 в крайна сметка. Имаше много пълнежи лично за мен, които не знам как се добраха до топ 10-12 - като Литва и Естония.

    Иначе точно това е, че Израел изобщо не трябваше да участва, ама не им стискаше да ги дисквалифицират. За мен има риск от тяхна победа, защото песента е силна, много хора смятат, че Палестина е агресорът, в крайна сметка и в Израел страдат и умират хиляди цивилни хора и песента си е препратка към това, те затова я връщаха сто пъти. I'm still broken from this hurricane си е намек за атаката на Хамас през октомври (имаше нещо със Storm в името, а оригиналното име на песента беше October Rain), само това са успели да прокарат, но пак ще се улови от хората. Аз и за Украйна не вярвах, че ще спечелят през 2022, обаче те даже направиха рекорд по телевот.

     

    Искам да чуя Швейцария на живо, намерих само много кратки клипчета в Тикток и е много добър. За мен е далеч по-силен претендент от Хърватия, но не знам дали не е твърде извън кутията за масовата публика и дали няма да пострада при телевота. Все пак на този етап смятам, че ще е отново Two-horse race между двете. Гърция не ме грабва, не мисля и че на журито ще се хареса, Белгия ще се поизгуби сред тях, а Великобритания не е чак толкова зарибяваща. Но това мисля, че са основните претенденти.

    • Like 1
    • Hug 1
  14. Изслуша ли целите песни или пак само снипетчета? Швейцария и Хърватия са top tier и май пак ще е оспорвано като миналата година.

    Ако спечели Израел се отказвам от конкурса.

    • Like 1
×
×
  • Create New...