Jump to content

deep.zone

Ramaniасs
  • Коментари

    423
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от deep.zone

  1. Днес се начетох на много глупости.. но най-забавното беше, че Галена нямала хит от 2 години :roll1:

    Споко, имат още време да се радват Преслини, че след 1-2 седмици ще има кости форца на новия дует и Преси ще е дотам :1000 (29):

    Ама й е готина песента де.

  2. Сега видях, че тази песен е обявена май месец 2013. И въпросът ми е-това ли правиха 3 години? От лятото нон стоп говори, че тази песен му е най-силната, най -много ще залага на нея... и изведнъж излиза половин година по-късно с тв версия от концерт. Малко странно. Иначе е приятна за слушане, куплетите най-вече. Самата музика на припева е много позната, не знам наистина как, но просто явно е по-елементарна като композиция. Текстът доста ми напомня на De fevgo. А този роботизирания глас, който все повече се доближава с този на google преводач-а, просто се губи всякаква емоция с това преработване. Лично за мен песента е хубава като идея, но просто няма енергия и емоция в нея.

    А за тв версията- аз не мога да разбера защо един път не излезе наистина да се раздаде от сърце, да пее там колкото може и наистина да се изкефи. Всеки път е с премрежените погледи, муцките, тежките въздишания и не знам си още какво.

  3. Nelina

     

    Искам да поздравя "моите" наградени:

    Фолклорен албум -Емилия,

    Традиция и новаторство-Ивана -за "Ало,мамо",

    дует-"В твоите очи"-Деси и Галена,

    Преслава,Фики,Галин,Джена заслужават!

    Малинки за албум-Мария,клип-Цветелина Янева и 100 кила

    и още една...

    Имаше много готини песни тази година-Роксана-"Петък,събота,неделя",Яница направи хитове,но...

    най-важното е да имат участия,личните пристрастия са до време.

     

    MAKE Up-Miss BONI хахахаах,,, разсмя ме

  4. Галин като искаше уж да целува Деса, стана много смешно.

    Ами това с букета за Музикалния идол... май каза на Емануела да го задържи за себе си, че тя му вика е не,не той е за теб.. Срам го е да вземе букет цветя ли не мога да разбера? Какви комплекси :mf_surrender: И каква беше тая реч, имам чувството, че я беше наизустил дума по дума. Преслава пък по-нагла никога не е била. Като цяло речите на всички бяха много зле, каква вип церемония е това? Само като чуеш устата- Аплодисменти за нацепения като на стара къща мазилката-Фики и ти става ясно.

  5. Връщат жеста на агитката на Галин и Пр-ката му. :3fdb8960598fa63e:

    Не съм забелязал подобно нещо, дори след награждаването на Преслава за певица на годината се изнесоха заедно с Ивелина Колева и сие..

    322 Шок | 3 March.2016 / 01:39

     

    Всъщност сензацията е друга, циганката Софи Маринова и семейство Сторарови бяха на ред разстояние от мен и освиркаха Галин когато спечели Музикален идол. За тая проста гнусна пумия Маринова не е нещо ново, преди години я хванаха да праща 2ка на Деси Слава в едно предаване за музика.

    Галин закри концерта и в началото на песента демонстративно редът с ВИП цигани които бха отпред се изнизаха за да накарат Галин да се мувства зле.

  6. Според мен всичко е преиграване, до 1-2 седмици всички ще са забравили за наградите и никой няма да напуска. Само на мен ли ми звучи смешно да кажеш на шефа си "За мен няма награда? Кога ми изтича договорът?"- освен потропване с краче, не знам.

     

    Stenly, как ще коментираш, че Софи Маринова, Тони Стораро и компания са освиркали Галин, а когато е започнало изпълнението са се изнесли?

     

    И Кали за какво по-точно е била бясна, нали е знаела, че нищо няма да вземе? А то и какво- дует на годината ли :mf_surrender:

  7. Не се притеснявай, скоро и това време ще дойде. Нали знаеш как свърши "Нов фолк"? Започнаха през 1998 година в заличка, като снощната.... всъщност не, бяха в кино някакво май. Което е далеч по-престижно от банкетна заличка за сватби и кръщенета, като зала EFE, в хотела на бай`Ветко. После стигнаха до НДК, а като Пайнера им каза, че той ще е там и Маргарита няма място да се мери с него се завря в заличка е като снощната, която се казваше "Плаза" - София. Раздаде си наградите на десетилетието и след като веднъж стана бълна бутафория с една статуетка "Албум на годината", разделена между Анелия и Емануела, Емка ги наръси такива, че Маргото просто каза: - Това са ви последните награди, до тук беше!..... и всибко свърши.

     

    Радвам се, че Емануела отгново е във вихъра на купона и щом Деса е покрай нея, няма никакви съмнения относно съсипнята и на пайнерските церемонии. Тези двете са най-големите каръци за всичко в този бизнес. Само като се появят, веднага започват сеири и прападането е неизбежно. Можех да ви кажа кои 2 паразита от снощи объркаха нещата, но вече няма смисъл.

    Някой може ли да намери клип от връчването на тази награда? Все е имало сеир, ама чак такъв-никога :1000 (29):

  8. Ох, Боже Господи, няма спасение :mf_surrender:

    Ти ако на това се възмущаваш, гледай автограф. Не стига,че нон стоп повтаря как иска да я вземе, ами и накрая Галя като го пита какви са му амбициите от тука нататък, той пак- да взема наградата :helpsmilie: Било съдба, че имал рожден ден на 3 март, а на 2ри били наградите и усещал, че на афтър партито след концерта няма да празнува само рождения си ден :mf_surrender:

  9. А забелязахте ли, че Най-гледан клип са го разделили на две- "... за най-гледан видеоклип и видеосензация на годината в официалния канал на телевизия “Планета” в YouTube – PlanetaOfficial." Тоест кой има най-много гледания и кой е направил гледания за най-кратко време :1000 (29): :1000 (29):

  10. Да игнорираш брутален хит като Дай ми свобода, за сметка на новата Чалга пеперудки, само защото Силвър не е във фирмата. Или да не номинираш най-големите си хитове, само защото авторът им е решил да си тръгне от фирмата :mf_surrender: Професионализъм.

  11. Вчера песен с турско-цигански текст, днес "сестра на *забележете с главна буква* Дявола", преди месец Аз съм дяволът, от една година насам само цигански вокали... Тия чалгарки къде се намират изобщо? Той Баш-а за тва се е съгласил да снима, щото се пее за дяволи. :mf_surrender: Дълбаем дъното с бясна скорост.

  12. Касите са мноого добре, отсвирът обаче е отврат. Едни вокали биха стояли много по-добре или поне нещо по-модерно, какви са тия цигании.. Това ми прилича точно от периода на Цецо Спасов-около 2010 година-Не ги прави тия работи, Спрях ли ти тока, Като те почна и т.н. Тексът също е доста слаб, учудващо за Джена. Клипът ми хареса само. Предполагам, че ще се завърти песента, но не е това, което очаквахме.

  13. Гениални фрази направо... :mf_surrender: Представям си, ако прочетеш превод на текст на Цеца какво ще кажеш...

    Айде без да си представяш много, говоря за българските чалга песни, които излизат напоследък. Не ми се прави на интересен.

  14. Обаче текстът е брутлен, тая Анастасия е гениална! Все за едни и същи неща пеят, но тя използва толкова силни думи... "болката ме пръсва, аз се смея за двама наведнъж","след теб оживях, нямам сриване", "тичам докато спра да дишам, с въздуха последен аз крещя- ти си минало, не те обичам! Сърцето ще се пръсне в мен, от умората е на път да спре, но напук бие, чуваш ли? И повтаря- липсваш ми!" Наистина евала на момичето, някой знае ли кога е започнала да пише за чалгата?

  15. Клипът е шест точки! Идеално пасва на песента. Песента е по-слаба от Болка в минути и Обичай ме, но пак е въздействаща. На отсвира трябваше да оставят само цигулката, това алелелейкане ме дразни. Текстът много ми хареса, също и това с последния припев се е получило интересно. Като цяло добър и стойностен проект, заслужаващ адмирации. Тази година май ще имаме промяна в звученето на чалгата.

×
×
  • Create New...