Jump to content

Chris

Ramaniacs
  • Коментари

    1125
  • Регистриран

Коментари публикувано от Chris

  1. Искам да влезе Андреа и да покаже, че не й пука от заоблеността й!

     

    Сезонът с Андреа е заснет още през есента на 2016, но кадрите все още се обработват в разтягането и свиването на образите. Извикани са на помощ монтажисти от Холивуд и от снимачния екип на Ивана, но е сложно. Ще чакаме...

  2. Синът на Жорж Башур е починал днес. :dontgetit:

     

    Не знам дали има други деца, но Емилия все още е в детеродна възраст - дано да си направят детенце.

     

    Освен сина си Феди, Жорж Башур има и дъщеря от бившата си съпруга Екатерина. Момиченцето живее в Испания с майка си, а Феди Башур е студент в Ню Йорк, където живееше.
  3. Мисля, че Жана пее доста повече в песента. Но тука синбека им го чувам с много силни подложки отдолу и предполагам, че на концертите ще е по-различно. Иначе определено звучат добре. Накрая тези вокали дето уж Жана ги пее и котката ми разбра, че са запис....

  4. Хмм..баш от един продавач са, мамка му.

     

    И аз ако ги поръчам с отделни плащания в един ден, той ще вземе да ми ги прати заедно, ще пристигнат заедно и ще ми нахакат таксите. Значи начинът би бил да ги поръчвам примерно през 4-5 дни всеки артикул.

     

    А, друга идея ми дойде! Може пък да поръчам с отделни плащания различни артикули, но на името на различни членове от семейството и приятели. Така става ли според теб?

    Ами... звучи логично. Не би трябвало да е проблем. Няма как да го проследят.

    Преди време съм се договарял с продавачи да пишат по-ниска стойност на поръчката като изпращат ама май вече се дърпат повечето...

  5. Това 25 лв. за всички държави извън ЕС ли важи? Щото съм си поръчвал разни неща от Америка на стойност около 100 долара и като дойдоха ме разсипаха от мита и ДДС-та, станах пишман.

     

    Та мисълта ми е, може ли да си поръчам на отделни поръчки дребни неща до 25 лв, но няколко на брой и да не плащам подобни такси?

     

    И си сигурен, че не 30, а 25 лв. прага на таксите?

    За всички извън ЕС. Да.

    Иначе казах 25 лв за да си сигурен че няма да имаш допълнителни плащания. Прага е близо до 30те лв. Но заради промяната в курса, въпреки, че е относително стабилен не е добре да си на ръба. От опит съм патил.

    Веднъж даже бях поръчал през DHL, които ми предложиха и да ме предтавляват за таксите и ДДСто и документите и накрая си платих три пъти поръчката...

    Може на отделни поръчки. Няма проблем. Стига да не са от един продавач и да ти ги прати заедно... там ваче може допълнителна уговорка

  6. Прочетох, че ако пратката ти е на стойност над 30лв, плащаш 20% ДДС.

    Благодаря за инфото и на двамата. :)

    25,00 лв. стоката плюс доставката ако има такава, гледай да не превишаваш тази сума, за да си сигурен, тъй като понякога има разлики в курса на еврото

    Иначе плащаш такси, ДДС и мито, които могат да излязат и с по-голяма стойност от поръчката....

  7. Всъщност с второто място от миналата година българската песен отива директно на финала и ще бъде изпълнена само веднъж, нали така?

    Това правило отпадна преди доста време. Сега гарантирано място има само победителят от миналата година плюс "Големите пет" които всяка година са директно на финал: Франция, Германия, Италия, Испания и Великобритания.

     

    Не е лоша нашата песен. Дълбока и интересна е. Любопитно ми е какво ще направим на сцената. Доволен съм. Успех.

     

     

  8. Половинката на претендента за световната титла в супертежка категория на професионалния бокс Кубрат Пулев - Андреа, натри носа на Митко Пайнера, като подписа с чуждестранни продуценти. Поп-фолк певицата си тръгна от "Пайнер" преди време след скандал с шефа на фирмата, а към днешна дата вече е част от румънска компания.

     

    “Щастлива съм, че имам в момента свободата и възможността да пътувам всяка седмица до Букурещ.Подписах тези дни договор с румънски продуценти. До края на годината са планирани интервюта, гостувания в румънските телевизии и радиа, които се скъсват да въртят моите парчета", похвали се Андреа.

    sportal.bg

  9. Хахаха само с воля става. Примерно сега съм ги намалил, но не и отказал. В сряда си купих една кутия и в четвъртък към 22.00 часа свърши. Днеска смятах да си купувам, но може и утре сутринта. Така, че и без цигари може. Лятото пуша много по една кутия на ден, че някой път и повече.

    В момента пуша повече от когато и да било... отива почти кутия за деня. А преди изкарвах два дни и третия до някъде.... Но на работа се държа да не излизам много да пуша и в обедната и след работа ги пуша по три наведнъж :lol:

     

  10. Ако решиш да ги спираш само с воля ще стане и инат. Не се лъжи с разни хапченца.

    О да. Знам. Бях ги спрял само с воля за почти година, но след като си смених работата отново пропуших. И сега не мисля да ги спирам. А и цигарата е удобен фактор в разгръщането на социалните ти контакти и научаването на някой друга клюка... : D

  11. Няма смисъл от тях! 2 кутии дънхил шампанско и всичко е точно. :1000 (29):

     

    :D

     

    Това са глупости, излишни пари...

    Не знам, стана ми интересно. Така или иначе на тоя етап нямам желание да ги спирам, но вече двама човека ми казват, че са ги спрели с най-силната доза за седмица. Въпреки, че първите дни са били като ударени от самолет и им е било зверски лошо. Вероятно заради силната доза никотин.

  12. Ама и тя самата е побъркана. Така да се държи момиче на 15... Липсва и един здрав бой.

    Ами те всички на тази възраст са такива.... Работата ми е между две училища и чак да ти стане неудобно да минеш покрай тях в междучасие.... чувствам се тотален задръстеняк.

×
×
  • Create New...