Jump to content

Nolah

Ramaniacs
  • Коментари

    348
  • Регистриран

Коментари публикувано от Nolah

  1. Джули трябваше да скандализира и да остави Нина с Мат. :roll1:

     

    Е това вече наистина би било plot twist. :1000 (29):

     

    Искам да добавя, понеже много хора се чудят как така Катрин е унищожена от адския огън, като е кралица на ада. Бони насочи огъня към себе си през тунелите и извлече енергията му, за да задейства проекта на Аларик и Дориан. След това върна обратно към ада магия, задействана от енергията на огъня и тази магия унищожи ада и Катрин. Така, че аз си се бъзикам как Катрин е в ада завинаги, но чак сега ме осени, че нито ада, нито тя вече съществуват. :mf_surrender:

  2. Къдравата перука на Катрин ми идваше като перуката на Дара в новата песен. Гнездо. :Д

     

    Хаха, сега си представих истинско гнездо в косата на Катрин.

     

    Навсякъде по сайтовете хората се избиват, Делена срещу Стелена както винаги. Ами да си се карат, като си нямат друга работа. :1000 (29):

  3. Да..

    Ама аз продължавам да си се кефя на Катрин. :1000 (29):

     

    Е и аз и се кефя, затова ми е жал, че се изчвокаха върху образа й. :1000 (29):

     

    Хораа изревах си очите :cry2: Не мога да повярвам , че свърши

    Ии само на мен ли перуката на Катрин ми се струваше прекалено очевидна :mf_surrender:

    И наистина химията между Иън и Нина се е изпарила :girl_cry2:

    Знаете ли къде мога да гледам специалния епизод преди финалния,който са излъчили?

     

    Изтегли си го от замунда.

     

    ПС: Перуките на Елена и Катрин бяха отвратителни. Защото Нина се подстрига, а те са с дълги коси, се е наложило перука, но бяха много грозни. Поне накрая си беше косата на Нина.

  4. Нямаше никакъв смисъл да я правят въобще дявола, просто са искали Нина да е на екран колкото се може - повече.

     

    Да. И искаха да направят пълен кръг, Катрин беше първият злодей, изградиха й легендарен образ и сигурно са имали намерение да приключат, както започнаха, но си е тъпо. Пак казвам, ако за Клаус има прошка и за нея трябваше да има. Сега, който е фен на Клаус до не ме разбира погрешно- като герой е страхотен, харесвам го дори повече от Катрин, но е факт, че е и извършил повече ужасии от всеки друг. Хубаво е, че пое по правия път и ще се радвам да са заедно с Каралайн, но Катрин трябваше да има шанс.

  5. И аззз, за седмица изгледах всичко до края на 6ти сезон. И мисля тия дни пак да почвам. :roll1: Никога не ми омръзва.

    Дано Нина отиде в някакъв сериал колкото се може - по-скоро!

     

    Сега гледам за трети път и е все едно не съм гледала преди- тръпна в напрежение какво ще стане, а не е като да не знам. :1000 (29):

     

    А Нина се е преориентирала изцяло към киното май, не мисля, че би играла главна роля отново в сериал. Но и на мен много ми се иска, за да я виждам по- често на екран.

     

    А за Катрин ме е яд, че си остана перманентно в ада. Да, тя съзнателно извърши много гадости и не я оправдавам, трябваше да има някаво наказание, но да е в пъкъла за вечни времена ми идва прекалено. И Клаус беше тотален злодей, къде къде по- лош от Катрин, уби собствените си майка и баща, утрепа Джена и още куп невинни хора, но това не попречи на сценаристите да му дадат шанс да се поправи и очовечи, а нея си я оставиха лоша. Не че Катрин Пиърс някога може да стане добро агънце, но ми се струва че прекалиха с демонския й образ. Още повече, че имаше много свестни моменти. Например дойде, за да е с Надя в последните й минути и си личеше, че й е липсвала дъщерята, имаше човещина в нея. Окепазиха я.

  6. Да. :ba:

     

    А ти защо се появяваш чак сега? Защо не се появи в началото, за да обсъждаме всеки епизод от последния сезон? :3fdb8960598fa63e:

     

    Сега получих факс от кораба- майка. :1000 (29): Но, честно казано, този сезон не ме грабна толкова в началото- гледах всичко, но почнах да се вълнувам много чак към края. Междувременно изгледах пак предишните сезони, защото ми липсваше Нина.

  7. Големи измишльотини.

    Сумати време говореха как лека може да бъде изпит само от един и да действа само на 1. Как се озова в 565 вампира не можах да разбера...

     

    И с Катрин стана така- Елена й даде лека и тя стана човек, но Сайлъс го изсмука от нея и затова тя остаря набързо. При Стефан резултата щеше да е същия, но той се жертва преди да го видим като дядо как му опадат зъбите. :1000 (29):

  8. Елена изпи лека, Стефан нали и той имаше лека в кръвта си, но го източи и го даде на Деймън чрез спринцовка. И щом вече лека не е в Стефан, почна да старее бързо и умря.

     

    Не- щеше да остарее бързо и да умре, но не стигна дотам. Жертва се, за да изпрати Катрин в ада и адския огън ги погълна и двамата. Но той намери покой.

  9. И накрая.. то май само Керълайн остана вампирка?!

     

    Май да. Тя е и единствената, която не е убивана и съживявана сто пъти, освен когато вампиряса. :1000 (29):

    Някои хора казват, че сега ще има по- голям рейтинг за Оригиналните, понеже феновете на Дневниците ще се прехвърлят там и може да има и пети сезон, но ми се струва малко вероятно.

     

    Ама Бони и Аларик са си прецакани. Тя хубаво, че ще пътува и ще си живее живота, а той ще е директор на Хогуортс, но все нямат късмет в любовта.

  10. Затова съм против разрешаването на всички конфликти в последния епизод на даден сериал. Хубаво е бакиите да се оправят в предпоследния, а края да е, за да си вземем спокойно довиждане с всички герои, без да е претупано. Но каквото- такова, като цяло ми хареса финала. Главно исках Елена и Деймън да са заедно, така че няма да се оплаквам. Те са всъщност единствената двойка, която остана заедно, всички останали, които гледахме през годините се разпаднаха.

    Надявам се наистина да видим Каралайн и Клаус като двойка на финала на Оригиналните. Той каза, че иска да е последната й любов- дано стане.

  11. Оооооооооокей, значи Стефан, Елена и Деймън са умрели. Официално е.

    Деймън е намерил мир при Стефан, Елена при семейството си.

     

    Толкова чакане и 2 минути Делена, а накрая в покоя си пак се разделят. :|

    Иън си изигра ролята много студено. Нямаше никаква химия. Сцената на Елена и Стефан съдържаше повече химия и страст, отколкото която и да е на Делена в епизода...

     

    Сцената с Бони и вещиците Бенет беше много яка. Както и тази с Вики и баща й; а когато се появи и Джо :ba:

     

    СПОЙЛЕР

     

    Елена и Деймън умряха след като живяха дълъг човешки живот заедно. И не че няма да се видят в отвъдното- просто последните сцени показаха как се събират с починалите си близки, с които са били разделени години.

  12. Скука. Наистина от всичко, което прочетох за следващите епизоди, изобщо не звучи интересно и различно. Както Мона "излекуваха" след втори сезон, сега пък Сиси, все в същия омагьосан кръг си се въртят, жалко.

     

    Аз съм си зарибена и всичко ми е интересно. Даже да ги дават как пият кафе цял час и Хана пуска майтапи, пак ще гледам. :1000 (29): Но съм убедена, че ще има екшън и съспенс, все пак толкова хора подлъгаха да гледаме чак досега. :1000 (29):

  13. Аз пък очаквам, че ще е интересно. Много ми харесва идеята за историята пет години по- късно и това, което видях на финала ми се струва вълнуващо.

     

    А току- що четох интервю с Ванеса Рей, разказва как е получила сценария, съобщаващ й, че е -А и детайлите по историята. Казва същото, което написах в по- предния си пост. Че е важно зрителите да разберат, че Сиси не е -А, защото е транс, а понеже е пренебрегвана в продължение на години, подценявала е себе си и собствената си истина и човечност, затова е започнала да подценява и човешкото у другите. Не е възприемала хората като хора с души и сърца, а като кукли за игра.

     

    ПП: А Марлийн потвърждава, че мамите са излезли от мазето. :1000 (29):

  14. Разбира се, че много неща са неясни, но това са си Лъжкините, аз си знаех, че няма как абсолютно всичко да се навърже. Харесах историята, защото очаквах някакво разочарование- то си е де за много хора и не ги виня, но не е чак такава трагедия, каквато го изкарват. На мен ми е забавно.

     

    И искам да кажа нещо, което е лично мнение, разбира се, но съм категорична в него. Въобще не приемам епизода като трансфобски, а по точно обратния начин. Приемам, че подчертават, че какъвто и да е човека, нещата които извършва не са заради пол или ориентация, а като реакция на отношението към него от другите. Сиси не е направила, каквото е направила, защото е транс, а заради отношението към нея. И това не я оправдава, както не би оправдало никого другиго, независимо какъв пол е. Причина е, но не и оправдание. И също не е оправдание и за тези, които са я третирали толкова ужасно.

  15. Не мога да повярвам какво ще напиша!!! :mf_surrender: Епизодът ми хареса от- до и съм много доволна! Май, като гледам, ще съм единствена в целия свят! :1000 (29): Категорично не исках и не допусках изобщо, че тази персона ще е -А, но гледайки всичко ми допадна. Потрес пълен! Сама себе си изненадах! :3fdb8960598fa63e:

     

    Както и да е- нищо няма да спойлвам, гледайте и коментирайте!

  16. Вече от скоро Хром. Мозилата не се трае, толкова крашва и бъгва, че може да ти изкара всичките нерви.

     

    Съвсем същото е при мен. Много време ползвах Хром, но се наложи да мина на Мозила и толкова свикнах, че никога не бих я сменила отново, но почти ми прецака целия лаптоп. Пак съм с Хром, но не по желание.

×
×
  • Create New...