Jump to content

jivko31

Ramaniacs
  • Коментари

    112
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от jivko31

  1. Ами именно - по-сигурно е да е агитка и да знае кога ще излезе Галена, за да викат. Как цялата зала ще знае по едни декори, че е тя? :1000 (19):

    Да беше агитка извикана от нея, които си тръгнаха след изпълнението и. Всичко беше нагласено

  2. Този пост ми звучи реалистично и обективно.

     

    Галена наистина е неадекватна по концерти - не един прием е съсипвала. Отишли са там да пеят, тя все речи дърпа.

     

    Пайнера предвидливо е решил да бъде on the safe side, слагайки Преслава да закрива. Поне знае, че хита на есента/зимата е в нея и като забие още 2-3 ретро парчета - ето ти супер закриване на концерта.

    И аз съм склонен да вярвам, че има нещо предварително уредено в тези скандирания преди появата й. Дали най-върлите фенове са се наговорили, дали Галена има пръст в това не знам. То всъщност и за Преслава се е случило същото - еми, да, двете най-големи в бранша нормално да предизвикат най-силна реакция.

     

    Сега по-интересното е кого е имала предвид Преслава с това "ще си прави тя ПР на мой гръб!!". Дали Емануела заради вчерашните панаири или Галена заради това, че са били еднакво облечени.

    Ако Галена е решила да направи номер, открадвайки роклята й - ЕВАЛА, СМЯДОВСКА ШИБУЧИЦЕ, евала севернобългарска мастийо! Много хитър и готин ход. :3fdb8960598fa63e:

    Очакваме включване с разказ от Danger.

    Пред мен имаше цяла редица млади хора които още в началото ги чух да си говорят Хайде да идва Галена и да си ходим вече. И пррди да излезе започнаха да се дерат Галена Галена... а след това си тръгнаха.. Нагласена работа..

  3. Усещам предпратки в текста в новата песен на Преслава към колежки, че се връща обратно в играта и ще мачка всичко наред, а също ме кефи и визията с очилата която символизира, че е втората Лили Иванова, а колежките и нека се мислят за Генерали, Босове и Капитани и да стават смешни... Преслава е велика !

  4. Усещам предпратки в текста към колежки, че се връща обратно в играта и ще мачка всичко наред, а също ме кефи и визията с очилата която символизира, че е втората Лили Иванова, а колежките и нека се мислят за Генерали, Босове и Капитани и да стават смешни... Преслава е велика !

×
×
  • Create New...