Jump to content

Loka

Rеspеct
  • Коментари

    380
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от Loka

  1. преди 14 часа , retr0 каза:

    Теорията ми си остава същата с една огромна, нова подробност. Всичко това, само че мъжът с шлема не е мъж, а самата Галена от бъдещето. Мъжкото лице за части от секундата е това, което Галена от миналото  си представя, просто тя не знае, че срещу нея стои самата тя от бъдещето да се види колко слаба, жалка и влюбена е била. Замислих се заради снимката по-долу. Всъщност самото начало на клипа е и краят му - точно там

    се преплитат миналото и настоящето, за това едната Галена от миналото изчезва в този момент, остава само тази - с черни дрехи, шлем и вероятно силна, студена и отказала се от всичко и всички. 

    Как мислите вие, споделете някакво друго мнение?

    99ED6348-9BA9-42AA-9417-F386DD504977.jpeg

    Ся чалгарка да дълбае чак толкова в смисъла на клипа си и да му придава дълбоко значение (прашно пясъчно поле с няква изгубила се лигла, слънчасала й се привиждат разни фантастики), ме съмнява доста. А от тая пък даже е абсурдно...

    • Like 3
    • Haha 2
    • Dislike 1
  2. Какво й има на гласа на тая? Като приглушен (от буркан) е. Айтюниран, това е очевадно, но са забравили да го изчистят. Оная качествената нещо се излага.

    Абе тия лигли що все ги изоставят, като са толкова готини и добри...?

    • Like 1
  3. Не ме грабна песента. Продукцията на звук и аранжимент е на високо ниво, но самата мелодия е ужасно монотонна. Както казах и в темата на Теодора, нашите композитори имат голям недъг спрямо балади и изобщо нещо различно от тупса-тупса.

     

    Къде е сниман клипа? Честно казано гонитбата ми напомни на Екстра Нина - Любовница.

    Барселона. Тук снимаха и "Парфюмът"

  4. Не знам за каква случка говориш, но ти като каква се явяваш? Спасителка на християнството или..?

    Щото на теб не ти харесва да ти викат "кучка", но пък на други не им харесва дс им викаш фанатици, странни, захлупени, сбъркани...

     

    Добре съветваш, но докато съществува болестта, наречена " религия", войни и нападки и недоразумения ще продължават да превземат света. Коренът е за вадене, а не да се правим на глупаци!

  5. Тая пък Босс :1000 (29): Тръгнала да се кълчи и келемее по улиците... Хванала думата папи (изтекла от модерност още преди 11 години) и всичките й рими, без значение дали имат смисъл.

    И тук, разбира се, припадат.

     

    Нищо ново.

  6. Смешната :1000 (29):

    Абе все се надявам един ден да признаете колко се базикате с тая.

     

    Лигаво изпяване (Айтюн още не я е напуснал), глупав и изчерпан текст, клиширани детски лафове, бай, хелоу, бебчо... Не ви ли мързииииии..?

    Как се прехласвате да ви се чуди човек! Тъжния клип с гориво, скъпа количка и кльощава неадекватна Яница не ми се пипа да обсъждам...

     

    Мечешка услуга им правите, кога ще признаете?!

  7. Майкоооо треперим ли?

    Малей, божкее! Фойерверки навън, линейки, сирени, комшиите под мен и над мен ще съборят блока с подскачане... Присъединих се до тия от левия ми балкон да люпим заедно семки и да хвана клюката, пък то: песента на Яница чакали в моя квартал. Ето защо било. Двама откарани долу гледам с инфаркт...

    Испанците полудяха!

  8. :hahaha: :roll1:

    Аз им се чудя как са се оплели като свински черва - 10 певици и моделки си менкат 2-3 мъже, и не се знае коя с кого е последно. Адски гнусно е това.

    Ми да де! Като сложиш и Диневия, ше кажеш, че за модели се бият пък тия. Що за вкусове!

  9. Не исках, защото бях доволна с работата си и безгрижния живот, приятели, почивки, екскурзии, нощен живот... Реших се чак на 33.

    Безсънни нощи, стрес, никакво излизане и забавления, различни приятелства, преумора и ежедневие, но не съжалявам. Положителните качества на това да си родител са милион пъти в повече, нямате дори идея как всичко се компенсира и изчезва само от една детска прегръдка и щастлив смях!!! Това е обич несравнима с никоя друга.

     

    Сега искам още, но часовникът ми тиктака. Желаещи.?

×
×
  • Create New...