Jump to content

Yaneva

Ramaniасs
  • Коментари

    5071
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от Yaneva

  1. преди 12 часа , DarkChild каза:

    Галена не можеш да я сложиш до никого от големите имена. Тя е втора категория изпълнител, каквито и хитове да вади.

    Като изпълнител, да - няма работа до Глория, Десислава и Ивана, ако ще и една година да са били на върха те, а тя да е от 15. Застане ли до трите, няма как да пее равностойно и ще е смешно. Моето мнение беше свързано с няколко стари песни на Галена, които все пак тя е успяла да причисли към един т. нар. "златен фонд".

  2. преди 18 минути, Slavi каза:

    Ами пускали са я Шампанското, но най много си въртят сякаш Грешна нощ - чувал съм я дори в петък и събота, когато не е ретро. Ами Смукача си е мехахит. Просто е по несериозна песен. 

    Ивана си има и Вик, и Добра среща приятели. Песни, които се знаят наизуст от 2 поколения българи. Направо си е обидно да лепнеш до тях Утешителната награда... 

     

    Не знам, за мен като най-голямата фенка на Ивана не е обидно да сложа "Утешителна награда" до "Шампанско и сълзи", примерно. Виж, да слагам Галена като изпълнител до изпълнителя Ивана - да, някак не ми се връзва. Но за тези песни съм твърдо на мнение, че са със статут "златен хит".

    преди 4 минути, xroflx9 каза:

    Янева,как ще коментираш ебавката на Кулагин с Ивана?😀

    Кое имаш предвид?

  3. Току що, Slavi каза:

    Остави нашия сантимент. Споменатите от мен са задължителни в почти всяка програма. Не само по ретро партита. Някак са обичани и популврни дори сред хората, които не слушат фолк. След 2007 много се промениха нещата. Фолка се превърна в клубна музика, а не каквато беше - музиката на народа. 

    Ами че те и "Шампанско и сълзи" не я пускат по ретро партита, за сметка на "Смукача", примерно, което не значи, че втората е по-голям хит. На Галена в клубовете за ретро, ако говорим, много върви "Дяволът ме кара", чувала съм и "Нищо общо", както и "Мой" и "На две големи".

  4. Току що, Slavi каза:

    Можел ли да сложиш Диагнозата или Утешителна награда до Шампанското, Грешна нощ, Две сърца, Мъжете, Ти си, Луда по теб, 4-4-2, Милиони звезди..? Честно?

    В кариерата на Галена може да са връх, но реално не стоят някак до вечните класики. Просто новата чалга не въздейства по същия начин. Поне моите наблюдения са такива. 

    А за В твоите очи. Тя потенциала го има, но двете вече нито е пеят някъде по участия, нито вероятно ще я пеят на концерт... 

    Мисля, че ако трябва да сме честни, можем да сложим "Знам диагнозата" и "Утешителна награда" до изброените от теб, макар да нямаме същия сантимент към тях, както към песните на Камелия, Деса, Ивана и Стораро. Все пак са някакво постижение за Галена, както е "Да те бях ранила" за Джена, може би и "Омръзна ми". От по-новите изпълнители (освен Преслава) кой може да се похвали с нещо подобно? При Цвети Янева е "Влез", но нещо не я чувам в последните години, при Емилия... Да кажем "Мъж да си" и "Хайде на купона", при Анелия са ясни...

  5. Току що, Slavi каза:

    За жалост малко закъсня... А Стара каравана никъде не я е пяла още. Тя е с реални възможности за златен хит, заради лятното и свежо въздействие. Може би Кой и е най големив хит и най близко до златен. В твоите очи също има потенциал за златен, но трябва си припомняне по концерти, участия... Не става само с гледания. 

    С кой акъл изтърва момента за "Пак ли", не знам и аз. Да пробва сега, пък...

    "В твоите очи" не я виждам като хит с подобен статут, но за "Кой" не мога да си изкривя душата, остава. "Знам диагнозата" и "Утешителна награда" са другите нейни, които не подлежат на обсъждане, както казва Анелия. В клубовете, пък, е "Дяволът ме кара".

  6. Току що, pacho каза:

    Ще си направят лайв записи както Лепа Брена на концертите си в БГ. Дреме им.

    Да се изложим хубаво пред чужденците, викаш...

    Лепа Брена е на 100 години, направила е зад гърба си стотици, да не кажем хиляди концерти. Нормално е да се е амортизирала. Тяхното оправдание на 30 години какво е?

  7. преди 1 минута, pacho каза:

    Време  е българските певици да започнат участия в Сърбия. Галена, Преслава, Глория и дори Алисия са доста слушани. Нищо не им коства. Сърбите това се питат в момента под видеото на дуета с Галена. Не знам какво блеят.

    Там не се ли пее лайв? Коя от изброените ще се справи два часа на живо, освен Глория?:D

  8. преди 1 минута, pechenko каза:

    С Андреа са сестри по фотошоп, разтягане и килограми.

    Жив и здрав да е фотошопа, че ги подържа толкова години живи в интернет пространството.

    Двойната гуша на Галка все едно не преминава през Фотошоп...:ae:

  9. преди 1 минута, Wild_Style каза:

    Ох, оххх, съсипахте се :lol: Понеже Деса буди масова истерия. Ще я видим и тя какво е сътворила, дано поне е заслабнала че вече мина бая време от раждането.

    Тоест, ти слушаш музика с очите си и това как звучи новата песен на Десислава и как ще я изпълнява, както и с какво съдържание е, ще зависи от нейното отслабване?

    Генчева и Киряков съвсем са ви промили мозъците с тия моди и изпилени визийки, инспирирани от световни звезди... Но е редно да си давате все пак някаква трезва сметка, че музиката не е ринопластики, плочки на корема и Баленсиага!:D

    • Thanks 1
  10. И като се започне с тия лигни "лошо ли ви е", "пийте си розовите хапченца", все едно на някой живота му зависи от това каква песен е извадила Галена/ Преслава/ Амалия/ Даяна/ Радка куршума и т.н.:wacko:

    Разбира се, че Галена ще направи хит от този дует и ще се радва на висока гледаемост! Което не пречи да се изтъкне, че песента за пореден път е за малоумни, имайки предвид колко е умствения багаж на новото поколение слушатели и потребители на музика в Бг!

    • Haha 1
    • Love 2
  11. преди 2 минути, Slavi каза:

    Преди е копирала 1:1 клипове, така че това тук си е като леко гепване. Лошо няма. Всеки се вдъхновява от някъде. Въпроса е Галена да не обира точки колко креативна е била, защото единственото много добро нещо в клипа е вдъхновението от Кейти Пери. 

    Голямата новаторка и модна икона...:D

    • Haha 1
  12. преди 1 минута, Slavi каза:

    Янева, поне не пее и не се нахъсва как ще наказва него или другата, както последните години във фолка масово се пее на такава тематика. С и е трудно да рискуваш много от към текст на любовна тематика. Едно, че почти всичко е пято, а второ, че може да флопне заради по сериозен текст, както стана с  Позна ли ме на Азо. 

    Че тя и как ще наказва него и другата е пяла...

    Не знам, много ми простее текста и след второ слушане. Единствено частта на Китич, в която пее "сърце мое, сърце мое" има някакво въздействие, заради неговото изпълнение. Като цяло, очаквах доста повече от проекта. 

  13. Галена нали минава за някаква новаторка...

    Ами чух го това с Миле Китич - никакво въздействие, братче! От изпяването ли, от тъпия текст ли - то клише до клише: "как си ти, добре ли си кажи, липсват ми ръцете ти, парфюма ти, жените са за ден, аз завинаги"... 

    Защо, при наличието на толкова много средства, не направи нещо наистина различно и тотално изтрещяло като визия, звучене и текст?

  14. преди 1 минута, dan!el каза:

    Смях в залата! ТУШ! 

    Освен "Преса" има едни Глория, Емилия, Деси Слава, които са класи над Ивана в пеенето. И ако първата посочена от мен не спада към тази "актуална вълна", то и самата Ивана не попада в нея и не бива да бъде сравнявана с другите две, които са доста по-актуални към днешна дата.

    Получават се назолабиални гънки от толкова смях, не рискувай!:ae: И не преигравай с тушове и т.н. Мъж си, все пак!

    Под "актуална вълна" разбирам доста по-различни от трите изброени. Глория действително е по-добра. Пеенето на Деса за мен е просто нетърпимо в последната година. А Емилия като спре да  тананика върху плейбека си по участия, може и да я изкоментираме какви класи над кого е в пеенето. 

  15. преди 4 часа , meleto каза:

    През 2007 я харесвах. Даже и след това, обаче, и тя се загуби - първо искаше да възвърне позиции с песни, дето не бяха нейните, а после като се провали, почна да пуска песни за кръчми - провлачени, шлагерни, скучни и там си остана. Изглежда, имало е незапълнена ниша, само че не се доближава до модерното в момента. Аз по-скоро харесвам актуалната вълна.

    Това какви песни прави и какъв репертоар гради вече десетилетка, няма общо с гласовите данни. И двамата добре знаем, че няма някой от "актуалната вълна", който да се опре на оправната леля по пеене, освен може би Преса. Но не съм глуха и отчитам, че не пее като  тук вече:

    преди 4 часа , DarkChild каза:

    Тя открай време е със съмнителна техника. Винаги, но особено в последните години, излиза повече въздух, отколкото глас. Някак немощно. Имаше някакъв клип с оригинали и кавъри и бяха сложили оригинала на Твоя съм (или нещо такова, една от последните години) и веднага след това Ванчето. На оригинала сръбкинята имаше супер груб и мощен глас като мечка, а Ивана  - като двутактов мотор.

    Е,  ти също не я харесваш открай време (всички знаем защо). Излиза си глас, какъв ти повече въздух, ти още малко ще я изкараш Камелия?! Просто се поамортизира и тя, нормално е, на мен и Лили Иванова грам не ми звучи като едно време.

     

    • Haha 1
    • Love 1
  16. преди 14 минути, meleto каза:

    Тя Ивана като пеене се амортизира около 2007ма година. Помня как я хранехме на последното й турне. То не може да си оборотен, да ходиш по кръчми всяка вечер по няколко участия, будуване, пушене и да ти остане гласът непокътнат. Не знам при Десислава дали пуши, но положението й е значително по-добро. Нищо, че Две сърца не може да я изпее. :D 

    Просто не харесваш Ивана. Сериозната промяна в пеенето е отскоро, аз я слушах на живо точно преди година и си беше 1:1 със записа! При Деса разликата е огромна, при това "Две сърца" е най-малкият проблем!

  17. преди 1 минута, Vancho каза:

    Как ще коментираш пеенето на Ивана на юбилея й? Аз видях няколко клипа и въобще не ми хареса как звучи. На някои от песните е било голяма мъка.

    Да, развалила си е пеенето и тя като Деса.

  18. преди 1 минута, meleto каза:

    Все се чудя как тази песен мина милион... даже Кралете е за предпочитане. :D 

    Великолепна е - текст, мелодия, изпяване, визия в клипа... Никога не е била по-хубава!

     

    Аз това не мога да повярвам как мина милиона:

     

×
×
  • Create New...