Jump to content

pesho91

Ramaniac
  • Коментари

    42
  • Регистриран

Коментари публикувано от pesho91

  1. Старае се да пуска разнообразни парчета, но да рапира не става.

    Припева ми допадна само. А дребния и в тази песен е излишен.

    Аман, аман от Денисчовци, Емраховци и всички подобни с този гаден маниер на пеене, стил ходжата от джамията.

     

  2. Следя темата с интерес, защото слушам сръбско, но съм назад с инфото около изпълнителите.

    Доста нови имена се появяват, но са ми малко като нашата Андреа - хубавки и до там. :D :D :D

    Изключения са двете Сашки(Prijovic и Mladenovic).

    Наскоро попаднах на Andreana Cekic и ме грабна като глас. Чудя се, защо не е сред топ имената?

    Няма музикален продуцент ли? Ще ми е интересно, ако някой запознат с нея, разкаже повече, от това което намерих из нета.

  3. Sladja ме кефи като глас, но ме дразнеше факта, че се издигна с кавъри на наши песни.

    Определено и симпатизирам след live изпълненията,който изгледах и определено пее зверски яко.

    Гледайки подобни клипове се чудя, "КОГАААА" нашите пачи ще започнат да си провеждат участията по този начин?!? Музика с бенд и пеене на живо, носи много повече емоция и настроение.

    Кога Преслава ще спре да я мързи, кога Галена ще спре да се прави на актриса и да мисли кой профил и е по-добър пред камера.

    Ако искат жанра да върне позиции, трябват такива участия и ПЕЕНЕ на живо.

  4. Хубаво се опитва да прави нещо различно, но това е вече пято преди почти една година.

    От едно време на Димитричка и е слабост да се вдъхновява от съгражданката си, явно пак се завръща към това.

    Като песен, а и като видео ми е едно към едно с "Ако утре ме губиш".

  5. Пепа е от типа певици "мрънкалници" вечно изтъква колко е талантлива, че имала образование. Джена в това отношение е същата.Когато си носиш таланта, просто излизаш на сцената и пееш, а публиката е тази, която ще оцени ставаш, или не.

    Постоянното парадиране с китапа (в нашата държава знаем, колко лесно може се сдобиеш с такъв) е досадно, даже отблъскващо.

    Как една Нелина, или Емилия не си позволиха веднъж, да се изтъкнат за велики певици - а те имат право за такова изказване.Като се замисля дори Глория, Преслава и Ивана не са си позволявали да се изтъкнат по такъв начин.

  6. Много ми допадна песента, за разлика от предходната.Клипът е интересен и има много сполучливи кадри.Като недостатък за мен е краткия текст на Галена.

    Не съм съгласен, че Галя е само за чалга, гласът и е подходящ за такива песни с испанско звучене.

  7. Проблеми с мястото на концерта? Галена, Мария, Янева... къде са ви парите, намесете се!

    Е по-лесно е да се накипрят с: Gucci, Cavalli, Prada, Valentino, а да изразят мнение по казуса се изискват "големи топки".

    В нашата държава винаги си има двоен стандарт, за едните може, за другите не.

  8. Относно певиците-грозна картинка,приемам това им е работата,но не това е начина да си вземат бакшиша(освен ако не са танцьорки на пилон). Най-комична е Мира,водят я като маймунка от цирка, от маса на маса да се чекне за 10лв. Нека пеят песни и на техния език, но да имат някакво самочувствие и да са горди, че са българки, а не да се чекнат и да се правят на ханъми. Толкова ли Галя не можа да изпее и някоя фолклорна песен, след като този "празник" се случва в България предполагам ще знаят как се играе право хоро.

     

    За повечето от пишещите в темата май не е проблем, че бавно се губим като нация, "сливаме" се с турци и цигани, губим идентичността си като народ.

    Как бихте се почувствали, ако сядате в заведение в България и установявате, че около вас се лее само турска реч? Какви чувства ви обземат, когато видите тази снимка и коментарите под нея? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=863...7915&type=1

  9. Сестрата на Преслава беснее във фейса. Вижте и профила:

     

    Ivelina Koleva Nikolova Ne vseki pochitatel na narodnata muzika e na "Ti" s modernite v dneshni vremena glasuvaniq.Horata,koito slushat tazi muzika sa zakyrmeni i sa izrasnali s bylgarskata narodna pesen-mladi i stari...V tezi anketi glasuvat naj-chesto mladeji,koito s rajdaneto si opoznavat "pop folka".Az lichno nqmam nishto protiv kolegite ot tozi janr,zashtoto kakto az,taka i mnogo ot folklornite izpylniteli peem ot godini tezi pesni i nqmame nishto naprotiv da go pravim.I po tazi logika,pri nalichieto na stotici hilqdi fena na pop folka,nagradite Album i Izpylnitel vsqka sledvashta godina shte se prisyjdat na pop folk kolega.Kyde togawa ostawat izpylnitelite,koito polagat maksimalni usiliq i sredstwa da vyzrodqt ili pyk da syzdadat novata syvremenna folklorna pesen... Blagodarq na vsichki,koito sa glasuvali za men i moite kolegi,zanimavashti se izcqlo i samo s tazi tolkova slojna i inteligentna materiq narechena Folklor...

     

    Казала е истината, заради една психясала македонка опорочиха и наградите за фолклор.

    Как може фолклорен изпълнител, да е певица пееща песни само от една фолклорна област?!

×
×
  • Create New...