Jump to content

pesho91

Ramaniac
  • Коментари

    42
  • Регистриран

Всичко публикувано от pesho91

  1. Къде ще може да се намери новият албум,или само от пайнер може да се поръча?
  2. pesho91

    Преслава - Пиян

    Мелодията е типична за Ганев, но гласа и изпяването на Преска я правят зарибяваща. Аз виждам израстване в Преслава, от към клипове- разчупи се и взе да и се получава.
  3. pesho91

    Online: Aleksandra Prijovic - Neponovljivo

    Очаквах повече, но иначе е приятна песен.
  4. pesho91

    Всичко за сръбската музика

    Сладя си вкара автогол с кавъра на Джулия, или само на мен ми се струва така? Някой разбиращ сръбски да каже кви са мненията, че аз само схванах ебавката да върне перуката на Andreana Cekic хахах.
  5. Старае се да пуска разнообразни парчета, но да рапира не става. Припева ми допадна само. А дребния и в тази песен е излишен. Аман, аман от Денисчовци, Емраховци и всички подобни с този гаден маниер на пеене, стил ходжата от джамията.
  6. pesho91

    Всичко за сръбската музика

    Следя темата с интерес, защото слушам сръбско, но съм назад с инфото около изпълнителите. Доста нови имена се появяват, но са ми малко като нашата Андреа - хубавки и до там. :D Изключения са двете Сашки(Prijovic и Mladenovic). Наскоро попаднах на Andreana Cekic и ме грабна като глас. Чудя се, защо не е сред топ имената? Няма музикален продуцент ли? Ще ми е интересно, ако някой запознат с нея, разкаже повече, от това което намерих из нета.
  7. Клип - скъпа версия на "Тук жена му пази" Песента ми хареса само частта за лена Галена и лина Цветелина.
  8. pesho91

    Online: Andreana Cekic - Zauvek ti pripadam

    Много добра, тъкмо ми излезна в препоръчани в тубата.
  9. Сбърках линка хахахл Иначе не успях да я снимам в лице, но прилича на Кристияна, за друга руса и с голям нос не се сещам.
  10. Тази руса девойка снимаше клип до Джумаята.Доста смях предизвикваше в преминаващите в района. Аз все още се чудя коя е??!
  11. pesho91

    Всичко за сръбската музика

    Sladja ме кефи като глас, но ме дразнеше факта, че се издигна с кавъри на наши песни. Определено и симпатизирам след live изпълненията,който изгледах и определено пее зверски яко. Гледайки подобни клипове се чудя, "КОГАААА" нашите пачи ще започнат да си провеждат участията по този начин?!? Музика с бенд и пеене на живо, носи много повече емоция и настроение. Кога Преслава ще спре да я мързи, кога Галена ще спре да се прави на актриса и да мисли кой профил и е по-добър пред камера. Ако искат жанра да върне позиции, трябват такива участия и ПЕЕНЕ на живо.
  12. pesho91

    Online: Tanja Savic - Prostakusa

    Хубава песен, но не е впечатляваща.
  13. pesho91

    Online: Димана - Достатъчно

    Хубаво се опитва да прави нещо различно, но това е вече пято преди почти една година. От едно време на Димитричка и е слабост да се вдъхновява от съгражданката си, явно пак се завръща към това. Като песен, а и като видео ми е едно към едно с "Ако утре ме губиш".
  14. pesho91

    Online: Sasa Kovacevic - Zivim da te volim

    Уникален кавър, поставям го наравно с оригинала. След такива изпълнения ме хваща срам от нашата версия. :1000 (10):
  15. Пепа е от типа певици "мрънкалници" вечно изтъква колко е талантлива, че имала образование. Джена в това отношение е същата.Когато си носиш таланта, просто излизаш на сцената и пееш, а публиката е тази, която ще оцени ставаш, или не. Постоянното парадиране с китапа (в нашата държава знаем, колко лесно може се сдобиеш с такъв) е досадно, даже отблъскващо. Как една Нелина, или Емилия не си позволиха веднъж, да се изтъкнат за велики певици - а те имат право за такова изказване.Като се замисля дори Глория, Преслава и Ивана не са си позволявали да се изтъкнат по такъв начин.
  16. pesho91

    Online: Akcent & Galena - Te Quiero

    Много ми допадна песента, за разлика от предходната.Клипът е интересен и има много сполучливи кадри.Като недостатък за мен е краткия текст на Галена. Не съм съгласен, че Галя е само за чалга, гласът и е подходящ за такива песни с испанско звучене.
  17. Е по-лесно е да се накипрят с: Gucci, Cavalli, Prada, Valentino, а да изразят мнение по казуса се изискват "големи топки". В нашата държава винаги си има двоен стандарт, за едните може, за другите не.
  18. pesho91

    Всичко за сръбската музика

    Повечето песни от този фестивал са много добри, а тази има супер зарибената мелодия.
  19. Относно певиците-грозна картинка,приемам това им е работата,но не това е начина да си вземат бакшиша(освен ако не са танцьорки на пилон). Най-комична е Мира,водят я като маймунка от цирка, от маса на маса да се чекне за 10лв. Нека пеят песни и на техния език, но да имат някакво самочувствие и да са горди, че са българки, а не да се чекнат и да се правят на ханъми. Толкова ли Галя не можа да изпее и някоя фолклорна песен, след като този "празник" се случва в България предполагам ще знаят как се играе право хоро. За повечето от пишещите в темата май не е проблем, че бавно се губим като нация, "сливаме" се с турци и цигани, губим идентичността си като народ. Как бихте се почувствали, ако сядате в заведение в България и установявате, че около вас се лее само турска реч? Какви чувства ви обземат, когато видите тази снимка и коментарите под нея? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=863...7915&type=1
  20. Казала е истината, заради една психясала македонка опорочиха и наградите за фолклор. Как може фолклорен изпълнител, да е певица пееща песни само от една фолклорна област?!
  21. Чудих се защо речта на Ивана ми е позната. Като цяло Преслава и Галена взеха заслужени награди и се представиха на ниво.
  22. Айде да ни е честито опропастиха и фолклора с нагласени награди.
  23. Да, така е. Райна пак няма шанс пред Канарите, или Росица Пейчева.
×
×
  • Create New...