Jump to content

ANGEL

Rеspеct
  • Коментари

    2118
  • Регистриран

  • Последно посещение

  • Победи

    1

Коментари публикувано от ANGEL

  1. преди 20 часа , DanielPiliov каза:

    Песента на Симона и Мирела ми е превзела тик тока, нещо се обърка😭😭😭

    Там ще си и остане.. този път на Галин няма да му се размине. Стъпи накриво и не където трябва. Друга певица е взела и уредила правата, че и клип има заснет. Явно продължава с педераските и подмолни номера, но пък е интересно с какви източници и информатори разполага, че да пусне този фрагмент в този момент и на такъв етап. Драмата и цирка предстоят! 

    • Like 1
    • Wow 1
  2. преди 17 часа , Jouey каза:

    Алфа отвръщат на Даймънд:

    WWW.INSTAGRAM.COM

    571 likes, 11 comments - alphamusicbgApril 22, 2024 on : "Симона и Мирела 🔜".

    П.п

    Звучи много яко и лятно... 😭

    Тоя видя Коце и Данна и веднага и той с рийл... Няма път, в който някой да е направил нещо различно и той да не последва веднага, дори и когато някой обяви премиера той афишира за същия ден поредната алфа шитня. Иска да засенчва ли, конкурира ли се не знам, но е адски смешно. 

    • Like 1
  3. преди 5 часа , DevilWish каза:

    Тая па! Я се отказвай, ма, ЦЪР-ПЪР!

    SIGNAL.BG

    Певицата от Америка Атижа, влиза ударно в родния попфолк. Тя разкри заглавието на вторият си сингъл, който съвсем скоро ще направи премиера. Изпълнителката,

     

    Какъв е тоя хибрид между Теди Александрова и Дара Екимова? 

    • Haha 1
  4. преди 11 минути, Balkandji1 каза:

    Според мен, не. За мен беше учудваща одисеята й с мега хитове от предното десетилетие. Тийн идолка го раздаваше, но много писна с нейните "Аз съм шефка на света", "Всички са ми в краката", "Яжте ми гъза".

    В миналото ли останаха песни с по 20-30 млн.?

    За мен беше интересно, че Александрова, докато ходеше с Емрах стоеше зад успеха му. Беше написала най-оборотните му песни, включително и най-хитовата му солова "Един на милион", в която вложих магия да й вдигна гледанията, тъй като ми беше любима.

    Освен това, Теда погрозня, поостаря, интервенциите и на нейното лице не простиха.

    Не изключвам вариант за някоя хитачка на късмет, но като цяло я виждам с посока надолу или циклене на едно и също място.

     

    Според мен и тя се чуди накъде да хване, да напуска ли Пайнера, да стои ли, ютюб канал ли да прави.. Има доста готови проекти, не знам защо ги бави във времето и не ги пуска.  Панически и тя последните години се чуди кво да направи - то не бяха излишни интервенции, с продуцирането на Тина, Еви Аспарухов и Тони Г пък изобщо няма кво да коментирам. 
     

    И все пак Тедка остава единствената без дуети с някои от големите имена с изключение на Емануела, Илиян и Борис Дали. Така и не й признаха успехите, остана си с етикет 'простачка', а пък и по пеене някои може да ги сложи в малкия си джоб.  По общи събирания я гледам с Деси Слава, ако запишат нещо заедно ще е стабилен гръм. 

     

    • Like 2
    • Love 1
  5. преди 17 часа , DevilWish каза:

    На мен чутото ми звучи много добре и хитово, но важно е какъв е крайния резултат. 

    На мен чутото от тийзъра на Преслава наистина ми звучи чуто. Много пъти вече чуто, та чак втръснало! 

    • Like 2
  6. От 7.04.2024 г. от 14:30, FikLena каза:

    Много е сладка Преслава.

    Галена почва да ми става все по противна 

    WWW.FACEBOOK.COM

    С подобен микрофон пях по сватби като бях на 13години. БЕЗ ХОНОРАР! 😁😛 За кеф! ❤️ #Preslava #музикатаемагия #❤️. Preslava · Оригинално аудио

     

    Че той тоя микрофон от години не е включван, нормално е да клеяса. 

    • Haha 5
  7. Абсолютно едно и също с поредния проституски клип.  И по тая музика са работили една торба некадърници. Тая Симона толкова я обезличиха, не остана едно естествено нещо по нея. Трагедия пълна. Следващата! 

    • Like 3
    • Thanks 2
  8. Хахаха интересна песен с готин бийт, също с потенциал за хит. Малко е какафония припева, но е веселяшко. Първоначално помислих, че ще е дует с Ариа. 

    Много балканско звучене има тази песен! 

    Ваня сякаш си е върнала онова приятно излъчване. Последните години изглеждаше меко-казано плашещо. Сега е добре. 

    • Like 3
  9. преди 1 минута, DevilWish каза:

    Абсолютно! И това ако го издаде като мини албум ще е супер. Въпреки, че още на времето можеше с познати и нови песни да пусне такъв, никога не е късно. Така правят и в Сърбия примерно с 1 позната песен и 8 нови.... Но това цели 5 нови песни и то във всеки стил.... отдавна никой не го е правил. Обожавам я още от първата й песен "Пробвай се с друга" която ми остава любимата и до днес. Очаквам много и от последните две песни.

    Време е за нещо мазно, явно "Сам се зачука" ще е най-големия хит, щом го е запазила за накрая. Чакаме! 

  10. преди 15 минути, DevilWish каза:

    Брутална е тая песен на Ваня! Браво! Много ми напомня на старите поп-фолк песни!

     

    Наистина е много зарибяваща тази песен! Ваня вълнува в момента, и раздвижва жанра. Да не кажа, че налива малко акъл на някои от големите. 

    • Like 2
    • Love 2
×
×
  • Create New...