Jump to content

МачуПикчу

Ramaniасs
  • Коментари

    1397
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от МачуПикчу

  1.  

    Мачкай!

     

    Много хубаво, че си каза всичко точно както е, иска се много сила за това. Знам, че ще е истински щастлива скоро. Няма по-хубаво от това да си отвориш очите за някого макар и късно. Татяна е прекрасен човек.

  2. Още не мога да повярвам на какъв здрав ритъм заложи Татяна. Много нахъсано, но да отбележа, че песента ме кефи основно като я слушам на хубав звук, там си личи и най-малкият детайл нужен за силното въздействие на проекта.

     

  3. Песента е хубава и клипа е готин, зувченето е различно за фолка, но и вървежно. Нищо общо с Оцко тоя път, за сметка на етикета, което си беше по Оцковия маниер.

     

    Не мога да не призная, че и песен и клип ме кефят, наистина няма как човек да си затвори очите пред години-тяло, че тя слага половината и повече девойчета на по 18-20. в на майка им...

     

    Песента е готина, пускам си я, браво и дано следващия проект да е такъв.

     

    Дано, това е нейният стил и в него ще се отличи. Ако не сте си я пуснали със здрав звук направето го възможно най-скоро, защото ще откриете много различно усещане. Тя е направена за клуб тая песен, мега здраво звучи там.

  4. :1000 (29):

    Аранжимента на песента на Гери-Никол е правен от Андреан и Гери, не от Деян Асенов

     

    За пореден път се убеждавам колко си неинформиран. Въпросната песен е на Гери, Насо и Деан е работил по аранжимента, ама ти няма откъде да ги знаеш тея неща, защото както ти казах си неинформиран и говориш само глупости.

  5. Знаех сииии, още от първото слушане ми биеше на бийта на Гери-Николова песен.

    Точно това коментирахме, че на повечето, които ся не им харесва, ако Гери беше я изпяла, щеше да ги кефи.

     

    Ти не ги чети кво пишат, дори те не си вярват на негативите които бълват. Готиното е, че Татяна тепърва ще залага на подобно звучене. Много й ходи.

  6. Абсолютно! :Vishenka_05:

     

    Много заряд има и енергия, следващата да е още повече в този стил. Някъде прочетох абсурден коментар, че песента била имитация на Оцко, голям глупост. Песента е в стил Гери Никол, все пак аранжиментът е на човека правил песента и I'm the queen.

  7. Ти най- малко имаш правото да се обаждаш след провала на Краварката! Да си купи и тя гледания, разбрах, че до края на другия месец ще превеждат субсидийте

    Злобара, я се успокой малко, кви са тия нервни изблици за пореден път? По тая логика ти изобщо не бива да си регистриран дори, предвид неуспеха на любимката ти.

  8. Значи все пак Емануела и Галин нацелиха хит- просто му трябваше малко време, за да се развие и да започне да впечатлява с гледания и класации. Третия голям хит за годината- потвърден. :D

    Хайде и Емилия да си пуска парчето вече!

    Т.е. видяха, че песента не получи очаквания ефект, купиха си гледания за да ви излъжат и вече и се кефите, защото видиш ли гледанията и дръпнали. Много сте лесни за манипулиране.

  9. Кристиан Костов е повече за детската Еврозивия, отколкото за голямата. Има вид на малко дете. Цяла Европа ще ни се смее, заради болните амбиции на Саня. :mf_surrender:

     

    Александър Рибак преди години спечели и всички му се кефиха. Виждам даже стратегически ход от наша страна да пратим него. А и ако Саня се бръкне за интересно представяне всичко ще е повече от страхотно. Аз също не го харесвам, но е редно да го подкрепим и да стискаме палци за силно представяне. Успех!

  10. Ако можеше да се купуват току-така гледания, нямаше последната песен на Пеевска да бъде най-големия провал в историята на канала на Планета.

     

    Могат да се купуват гледания и то много лесно, не знам защо взе Цвети за пример,, тя е много над нещата и не би си купила такива, за нея е важно да прави качествени неща.

  11. Той развода е факт от тая година, ама тея песни до като ги е правила, ония и е изневерявал мъжката, тя и за това все пее за куурви,кучки и псува във всяка нейна песен. Явно от тогава е почнала да откача и да посвещава всяка песен на мъжа и , и на любовниците му. Рога за спомен сигурно и е автобиографична :Д

    Какви велики разсъждения, цар на мисълта. :mf_surrender: Стига си се излагал. Как може да се кефиш, че мъж е наранил така жена си. Жалко е че чуждото нещастие ти се отразява така добре, жалко и тъжно, ама кво да се прави, то е типично за твоите среди.

  12. Миналата година й помня само етикета и то само защото е последната й.

     

    Песента не е лоша, ама клипът беше тъп. Както и в Арена ... много зле. Хората й се присмиваха на визията.

     

    Ами спомни си и "Рога за спомен", защото пролетта си беше хит.

     

    А от кучки ми се палиш

    Ще направя всичко в леш

    Да го духа и да се маха

    Малко коте, секс има ли

     

    Това всичкото за две години, представям си какво ще е Бивша за секс. Абсолютно дъно, а Бионсе да ми я поставяш до Татяна, трябва да си доста зле.

     

    Ама чакай малко, нали се опитваш да я унизиш, че след развода била "изперкала", какво ми говориш сега за песните и от преди това? Ти и още няколко човека, много се мъчите след развода да и се подигравате, все едно тя е направила нещо срамно. Нещо не можеш да си следиш мисълта и пак от 100 кладенеца вода носиш за да напишеш нещо, ама и ти не знаеш какво. Аз не съм някой глупак, че да пишеш каквото си искаш без да те приземя.

     

    И защо да не слагам Татяна до Бионсе? За мен Татяна е много по-красива дори, ама в твоите очи всяка е повече. Още помня как парадираше, че Пламена (която има анорексия милата) била с по-хубаво тяло от Татяна. :mf_surrender:

×
×
  • Create New...