DIDO Публикувано на Март 20 Report Сподели Публикувано на Март 20 Здравейте! Нов съм в тази част на форума и искам да ви попитам дали някой може да ми даде информация откъде мога да си намеря хубави субтитри за последните два епизода на филма? Изключвам субовете от Адиктед... Гледах в сайтовете за субтитри (subunacs) но там няма за последните серии... Ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Март 20 Report Сподели Публикувано Март 20 Освен Addic7ed, други не превеждат последните 2 епизода... и аз имам проблем с тях, защото като ги пусна на телевизора ми излизат "йероглифи" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Март 20 Author Report Сподели Публикувано Март 20 Освен Addic7ed, други не превеждат последните 2 епизода... и аз имам проблем с тях, защото като ги пусна на телевизора ми излизат "йероглифи" Много жалко... Все пак ти благодаря много Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 20 Report Сподели Публикувано Март 20 Някои субтитри от този сайт са под всякаква критика, но има и горе-долу сполучливи такива. Тишо, опита ли да ги направиш в друг формат? На мен така ми излизаха на таблета от VLC плеъра и в настройките имах да избера кирилица за субтитрите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 21 Report Сподели Публикувано Март 21 Не знаете ли как да се оправяте със субовете на адиктед? Имам предвид йероглифите. Проблема е в кодирането на шрифта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Март 21 Author Report Сподели Публикувано Март 21 Някои субтитри от този сайт са под всякаква критика, но има и горе-долу сполучливи такива. Това е и моя проблем! Субтитрите им са да не обидя някого, но са ужасни! Не знам защо от subsunacs не го превеждат, а превеждат само The Originals... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Март 28 Author Report Сподели Публикувано Март 28 Някой да има субтитри за 16 епизод на 6 сезон? Като изключим тези на Адиктед... Питам за по-хубави субтитри? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Април 30 Report Сподели Публикувано Април 30 Някои субтитри от този сайт са под всякаква критика, но има и горе-долу сполучливи такива. Тишо, опита ли да ги направиш в друг формат? На мен така ми излизаха на таблета от VLC плеъра и в настройките имах да избера кирилица за субтитрите. Проблема ми е, че някой изречения ми излизат на кирилица, някой са с йероглифи... сменях от телевизора на кирилица на латиница и всякакви, но не се оправя.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.