Jump to content

Препоръчани коментари

Мисля че имам някъкъв проблем с качването на снимки.Обаче тъй като съм доста зле с компютрите си помислих че може и да не правя нещо както трябва,въпреки че в други форуми не съм имала проблеми.Някои ако може да ми обясни.Благодаря.

Искаш да качиш снимка или да дадеш линк във форума за снимка?

Публикувано (редактирано)

Да качвам.Примерно когато искам да напиша някоя новина да прибавя и снимка към нея.

Редактирано от nany

Еми първо качваш снимка,копираш линка,цъкаш отгоре на иконката наподобяваща картина.Отваря се едно малко прозорче,пастваш там линка и даваш ОК.После можеш да дадеш 'Преглед' за да видиш какво си направила :)

Ако си намерила някъде снимка и искаш да дадеш линк за нея,тогава цъкаш върху нея с десния бутон и ще видиш линка където се намира снимката.Копираш го и го пастваш по същия начин.

а снимки можеш да качваш в www.prikachi.com лесно е ще се ориентираш после копираш линка и го даваш тук

Проблема ми е че аз копирам снимката, обаче когато трябва да натиса pastе не мога.

аз копирам снимката.

Сигурен съм че не си се изразила правилно и става на въпрос за линка :)

Щом не можеш да го пастнеш,препиши го на ръка.Тогава ще разбереш дали проблема е при теб или не.

Пробвах и така още педи да ми кажеш, не става

Пробвах и така още педи да ми кажеш, не става

А от prikaci.com кой линк копираш?Там са три линка, трябва да копираш най горния.Успех.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...