Marty Публикувано на Април 25 Report Share Публикувано на Април 25 Може ли да попитам? Защо ми триете post-овете? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RamireS Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 кво по точно ти е изтрито ? Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marty Публикувано Април 25 Author Report Share Публикувано Април 25 (редактирано) кво по точно ти е изтрито ? Ми или аз не виждам или просто темата "Kamelia ft. DJ Marty - Nikotin (Lucky mix)" я няма в раздел "Място за DJ-te" Редактирано Април 25 от Marty Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RamireS Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 няма я делната е от модератор явно си има причини и за това Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marty Публикувано Април 25 Author Report Share Публикувано Април 25 (редактирано) Добре, тогава ще ми кажете ли причината каква е ? Не ви е харесал ремикса или какво ? Редактирано Април 25 от Marty Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Темата е изтрита заради получено оплакване от DJ Marty. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари