petrohancho Публикувано на Ноември 7 Report Сподели Публикувано на Ноември 7 Здравейте.Имам проблем с аудиото.Имам система 5+1 и си работи, но проблема идва от там, че сама се превключва на 2+1 и се налага рестарт на компа за да се оправи.Някакви настройки ли трябва да се оправят, не знам.Ако някой може да помогне благодаря предварително. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Heckeriidis Публикувано Януари 3 Report Сподели Публикувано Януари 3 Аз знам че при минимално увеличаване свирят само 2+1 а при по силно свирят всичките. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Юни 20 Author Report Сподели Публикувано Юни 20 Намерих по лесен начин за решаване на проблема, но сега имам друг.От два дни като пусна нещо през плеъра и се чува някакво смущение в колоните.Сина ми ме пита дали съм пипал настройките но не съм.Някой да има някакви идеи от къде е проблема? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
folkenciklopedia Публикувано Юни 21 Report Сподели Публикувано Юни 21 Намерих по лесен начин за решаване на проблема, но сега имам друг.От два дни като пусна нещо през плеъра и се чува някакво смущение в колоните.Сина ми ме пита дали съм пипал настройките но не съм.Някой да има някакви идеи от къде е проблема? Какво точно е смущението, шум, брум или..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Юни 21 Author Report Сподели Публикувано Юни 21 Първото което забелязах, бе че сина като поиска да говори по скайп с негов приятел се получи брум като от телефон когато е близо до колоните и почне да звъни.След това изключих микрофона и забелязах по слабото смущение при възпроизвеждане на музика.Както от плеър, така и от вибокс и ютуб. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.