Jump to content

...и НеКа БъДе ФлУуУуД....

Препоръчани коментари

Помниш ли онзи ланец,утре пристига при мееееен B)

И тази сутрин ми пристигнаха едни обувки Вермахт и съм много щастливаааааааааааа :P

Я да ги видя тея обувки, де да знам би х си купила от продавалника нещо, ама обувки, ако са носени знам ли някой гъбички, или тея само няколко пъти са обувани е те тъй ще кажат де ;)

Сподели в други сайтове

• Отговори 6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Помниш ли онзи ланец,утре пристига при мееееен B)

И тази сутрин ми пристигнаха едни обувки Вермахт и съм много щастливаааааааааааа :P

да видях го вчера :) и на мен много ми хареса

честито за обувките да си ги носиш със здраве

абе много рано започна с коледните подаръци :P

Сподели в други сайтове

Я да ги видя тея обувки, де да знам би х си купила от продавалника нещо, ама обувки, ако са носени знам ли някой гъбички, или тея само няколко пъти са обувани е те тъй ще кажат де ;)

Ей сега ще ти ги покажа,а искаш ли да видиш очилата Армани,че ги пуснах да ги продава,щото ми писнаха вече и се вие няква опашка за 110 лева з аочила.,,луди хора :huh:

Сподели в други сайтове

Ей сега ще ти ги покажа,а искаш ли да видиш очилата Армани,че ги пуснах да ги продава,щото ми писнаха вече и се вие няква опашка за 110 лева з аочила.,,луди хора :huh:

:o 110 лева ги продаваш :unsure: ами то наистина си е добра сделка :unsure: ама аз винаги предпочитам да си ги купувам новички, не че много пари имам де :lol: мислих да си взема слънчеви с диоптър, ама да видим, какво ще направя по въпроса :rolleyes:

Сподели в други сайтове

Еййййййййййй ко прайте беееее ?

Гледаме обувки :huh: , а ти :unsure:

Тони на теб наистина ли ти харесват такива обувки или си ги колекционираш :huh: Аз по такива със висока платформа не си падам, е всеки със вкуса си де :rolleyes: Честити да са ти и да си ги носиш дълго време :)

Сподели в други сайтове

Гледаме обувки :huh: , а ти :unsure:

Тони на теб наистина ли ти харесват такива обувки или си ги колекционираш :huh: Аз по такива със висока платформа не си падам, е всеки със вкуса си де :rolleyes: Честити да са ти и да си ги носиш дълго време :)

Мене си ме кефят пък

И тая палтформа най ми е удобна за нсоене,а и обичам тежки обувки и за зимата ще с ами идеални :D

Сподели в други сайтове

Тони обувките са страхотни и аз си падам по такава платформа :)

Еййййййййййй ко прайте беееее ?
здрасти Влади
Сподели в други сайтове

Мене си ме кефят пъкИ тая палтформа най ми е удобна за нсоене,а и обичам тежки обувки и за зимата ще с ами идеални :D
Ахъм е да де и аз това казах, щом си те кефят :rolleyes: всеки със различен вкус :) Ти прочетели в чата кво ти писах или пак ми подмина думите, като трамвай :o
Тони обувките са страхотни и аз си падам по такава платформа :)здрасти Влади
Нели айде пак здрасти :rolleyes:
Сподели в други сайтове

Ахъм е да де и аз това казах, щом си те кефят :rolleyes: всеки със различен вкус :) Ти прочетели в чата кво ти писах или пак ми подмина думите, като трамвай :o Нели айде пак здрасти :rolleyes:

здрасти :)

Сподели в други сайтове

Вале,ето ги очилата B) S10313821.JPG
Ахъм якички са :rolleyes: ама на мен май не ми отива такъв тип, имам бузки :lol: трябва стъклата да са по-малки :rolleyes:

И сега кво викаш тълпа хора искат да ги купуват така ли :)

Сподели в други сайтове

:huh: Това ли писа две минути бе Тони :unsure:
Ми не,явно си гледала преди като слагах снимките се бавих :blink:
къде си бе любоффффффффффффф ?
Тука съм и яко се дразня на тия иконки :angry:
Сподели в други сайтове

хе хе че си забавна ама
Е от теб по забавен няма незнаеш ли :rolleyes:
Ми не,явно си гледала преди като слагах снимките се бавих :blink:Тука съм и яко се дразня на тия иконки :angry:
На кои иконки бе Тони бонбони :unsure:
Сподели в други сайтове

Е от теб по забавен няма бе Мило незнаеш ли :rolleyes:На кои иконки бе Тони бонбони :unsure:

Бях те помолил да не ми казваш "мило"

благодаря ти за разбирането

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...