Melissa Публикувано Декември 9 Author Report Сподели Публикувано Декември 9 Какво ти стана Недей плачка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 9 Report Сподели Публикувано Декември 9 Taя иконка много ни отива май на двете Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 9 Author Report Сподели Публикувано Декември 9 Taя иконка много ни отива май на двете Аха,особенно като сме си сами двете тука Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 9 Author Report Сподели Публикувано Декември 9 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 9 Report Сподели Публикувано Декември 9 Аха,особенно като сме си сами двете тука Нали като снощи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 9 Author Report Сподели Публикувано Декември 9 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 9 Report Сподели Публикувано Декември 9 Коя песен ми пееш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 9 Report Сподели Публикувано Декември 9 Само вие 2-те ли пишете бре.Другите нещо спят май Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 9 Report Сподели Публикувано Декември 9 Само вие 2-те ли пишете бре.Другите нещо спят май Eми както обикновено ние двете си драскаме тук, а другите още са в раинимация предполагам след снощи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 9 Report Сподели Публикувано Декември 9 Е как бре чак пък толкова.И аз се напих пък станах в 9:00. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 9 Author Report Сподели Публикувано Декември 9 Коя песен ми пееш Лили Иванова -Ветровееееееееееееееееееее Даже ще си я кръстя тая иконка-Лили Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 9 Report Сподели Публикувано Декември 9 Лили Иванова -Ветровееееееееееееееееееее Даже ще си я кръстя тая иконка-Лили Кефи ме тая иконка максимално гласувам да се прибави , кой ще ги прибави между другото Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 9 Author Report Сподели Публикувано Декември 9 Кефи ме тая иконка максимално гласувам да се прибави , кой ще ги прибави между другото Момо ще ги прибави,обаче яка редакция трябва да с енаправи и на новите и на старите иконки,щото много не с еползват,а само место заемат. Валееее,виж отрязаха ми плиткитеееееееее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 9 Report Сподели Публикувано Декември 9 Момо ще ги прибави,обаче яка редакция трябва да с енаправи и на новите и на старите иконки,щото много не с еползват,а само место заемат. Валееее,виж отрязаха ми плиткитеееееееее Да бе някой хич не ме кефят и никога не бих ги ползвала да отрязаха ти ах гадни знаеш кои Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 9 Author Report Сподели Публикувано Декември 9 Да бе някой хич не ме кефят и никога не бих ги ползвала да отрязаха ти ах гадни знаеш кои Е сега Викторчо ще си има иконка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 9 Report Сподели Публикувано Декември 9 Е сега Викторчо ще си има иконка Да бе той се ядосваше, че нямало такава иконка без плитки ама вече ще има Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 9 Author Report Сподели Публикувано Декември 9 Да бе той се ядосваше, че нямало такава иконка без плитки ама вече ще има Заради него ми отрязаха плитките Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 9 Report Сподели Публикувано Декември 9 Заради него ми отрязаха плитките Е що не оставят другата за нас Каква е тая дискриминация Ето тук е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 9 Report Сподели Публикувано Декември 9 чух се с мама и татко татко ме отряза че няма да ми праща колет с подараци за коледа ама мама каза че ще прати Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 9 Report Сподели Публикувано Декември 9 татко ме отряза че няма да ми праща колет с подараци за коледа И Тати защо те отряза така Не си слушала през годината ли Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 9 Report Сподели Публикувано Декември 9 не, каза... абе ше ти пратя пари, кво ше се занимавам да пращам колети... квото искаш си вземи с тях по принцип татко е по-драпнатия, а мама - не Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 9 Report Сподели Публикувано Декември 9 не, каза... абе ше ти пратя пари, кво ше се занимавам да пращам колети... квото искаш си вземи с тях по принцип татко е по-драпнатия, а мама - не Е щом е казал, че ще прати пари пак добре Как е бебчето на Сестра ти ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 9 Report Сподели Публикувано Декември 9 ха... ше ти пита мира за такива ми ти работи :lol:oбикновено баба като ми звънне почва да говори как гукало бебето, не знам си кво...за Алекс знам че беше прекарала някаква херния, ама татко после каза че се е оправила...а да и че майка й, демек жената на брат ми, се прибрала при родителите си,докато батко е на път, че да й помагат в гледането на бебето... и се гъчкала с бебето в няква малка стая - демек нейната де, а не в оня апартамент лукс, дето са си го устроили с брат ми...да съ оправя Е щом е казал, че ще прати пари пак добре Как е бебчето на Сестра ти ? само че нямам сестра, а батко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 9 Report Сподели Публикувано Декември 9 ха... ше ти пита мира за такива ми ти работи :lol:oбикновено баба като ми звънне почва да говори как гукало бебето, не знам си кво...за Алекс знам че беше прекарала някаква херния, ама татко после каза че се е оправила...а да и че майка й, демек жената на брат ми, се прибрала при родителите си,докато батко е на път, че да й помагат в гледането на бебето... и се гъчкала с бебето в няква малка стая - демек нейната де, а не в оня апартамент лукс, дето са си го устроили с брат ми...да съ оправя само че нямам сестра, а батко Знаех си аз, че се обърках Извинявай Така са малките , гугугугугу ,на Ками бебчето Макси даже по едно време каза Мама, ама беше много гладен , навярно за това Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 9 Author Report Сподели Публикувано Декември 9 Бебешка работа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари