Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Сподели Публикувано Ноември 21 Ми това ми харесва,ама я дай розов фон отзад и искаш шрифта да е като на тво кЛокодил А ти откъде го извади тоя крокодил,от сайт ли някъде Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 21 Report Сподели Публикувано Ноември 21 Ми това ми харесва,ама я дай розов фон отзад и искаш шрифта да е като на тво кЛокодил А ти откъде го извади тоя крокодил,от сайт ли някъде Кажи кое от 2-те ти халеса, за да знам. Фон ще сложа, и на кое да е клокодилски шлифт? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 21 Report Сподели Публикувано Ноември 21 Тони видя ли темата с филмите, пуснах един и кажи дали става така и дали те устройва? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Сподели Публикувано Ноември 21 Кажи кое от 2-те ти халеса, за да знам. Фон ще сложа, и на кое да е клокодилски шлифт? Значи долната крокодилка със жълтите очички,искам Мелиса да мие като е написано твоята Рамания а Рамания да ми е написано както твоето Форумс,само че ако може в розовкУ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 21 Report Сподели Публикувано Ноември 21 Ако искаш има на "Порки" и на "Уалт Дисни" шрифтовете ахахаха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 21 Report Сподели Публикувано Ноември 21 ок, лека и мека на всички ви. До утрешно засичане отново!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 21 Report Сподели Публикувано Ноември 21 Мойту Рамания е като твойто, само че твойто са малко по-разделечени буквите, мойте са сбити. И нема как да е розово, щото фона е розов Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Сподели Публикувано Ноември 21 ок, лека и мека на всички ви. До утрешно засичане отново!!! Писах ти в темата за Киното,миси много Мойту Рамания е като твойто, само че твойто са малко по-разделечени буквите, мойте са сбити.Ми значи ми ги сбиййй Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 21 Report Сподели Публикувано Ноември 21 Зелено мноо му утива на тва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Сподели Публикувано Ноември 21 Зелено мноо му утива на тва На кое Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 21 Report Сподели Публикувано Ноември 21 На кое Баааа неще да се запемети фонааааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Сподели Публикувано Ноември 21 Баааа неще да се запемети фонааааа Ми остави го в зеленко тогава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 21 Report Сподели Публикувано Ноември 21 Ааааа стана, чек сеа давам линк: YEEEEEEEES! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Сподели Публикувано Ноември 21 САбре Саки ти с тва ли се мъчи досегаааа бе мило,аз имах впредвид тва отзад зад главата му да е розово,а не целия фон,иначе фона искам да си е бял каат твоя Иначе кЛодилка стана разкошнааа...малко клонирана,ама тая е женска :w00t: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 21 Report Сподели Публикувано Ноември 21 САбре Саки ти с тва ли се мъчи досегаааа бе мило,аз имах впредвид тва отзад зад главата му да е розово,а не целия фон,иначе фона искам да си е бял каат твоя Иначе кЛодилка стана разкошнааа...малко клонирана,ама тая е женска :w00t: E, не вече те утлепах Утле ми купуваш идна кутия с цигали Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Сподели Публикувано Ноември 21 Само я сложи на бял фон и не ми яипай повече :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 21 Report Сподели Публикувано Ноември 21 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Сподели Публикувано Ноември 21 E, не вече те утлепах Утле ми купуваш идна кутия с цигали Нямаш грижи ,ако искаш и Котката ще типратя да ти ги донесе :hihahaho:Какво бе моя Сладка Валентина,писах ти коментарче в профилчетУ :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 21 Report Сподели Публикувано Ноември 21 Какво бе моя Сладка Валентина,писах ти коментарче в профилчетУ :1000 (29): Мерси за хубавите думи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Сподели Публикувано Ноември 21 Мерси за хубавите думи Моля,моля..пак заповядай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 21 Report Сподели Публикувано Ноември 21 Мисля, че вече съм делтонист хахахаНяма баш Лозво, щот и тука тлябва да се плеливат в 2 цвята, и за тва го догодих малко със скина.Чистито! Нямаш грижи ,ако искаш и Котката ще типратя да ти ги донесе :hihahaho: Какво бе моя Сладка Валентина,писах ти коментарче в профилчетУ :1000 (29):Адиии метаай, да я изям Ам, ам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 21 Report Сподели Публикувано Ноември 21 Моля,моля..пак заповядай Абе вие двамата съвсем изперкахте тая вечер май Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Сподели Публикувано Ноември 21 Мисля, че вече съм делтонист хахахаНяма баш Лозво, щот и тука тлябва да се плеливат в 2 цвята, и за тва го догодих малко със скина.Чистито!Адиии метаай, да я изям Ам, ам А ся ми го направи пак зелен,казах ти да не пипаш нищУУУ беее кЛокодилеее... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 21 Report Сподели Публикувано Ноември 21 А ся ми го направи пак зелен,казах ти да не пипаш нищУУУ беее кЛокодилеее... Саки вече Хонорар ще ти иска да знайш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 21 Report Сподели Публикувано Ноември 21 А ся ми го направи пак зелен,казах ти да не пипаш нищУУУ беее кЛокодилеее... Заклееееам се, ти шЪ мъ изкалаш извън лелси ПОследну и нема пипам, дължиш ми идна кутия цигари ЛМ челвен, и низнам ко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари