черна котка Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 щото мислят първо за себе си,и после за другите около себе си... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 Не ме познаваш, а какви изводи правиш.Опитай се да бъдеш по толерантна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 е значи ти си втория човек за който не мисля така, първия е Виктор... ама то е защото не ви познавам добре... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 Не ме познаваш, а какви изводи правиш.Опитай се да бъдеш по толерантна. Е тя не говори за теб Но повечето са такива, както тя ги описа точно го каза Миреее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 Е тя не говори за теб Но повечето са такива, както тя ги описа точно го каза Миреее да вале... знам... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 Не съм се засегнал Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 Я по весело, нещо се спекахме Тони мила вярвам, че всичко ще се оправи, недей тъжи, че и на мен ми се плачи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 7 Author Report Сподели Публикувано Декември 7 Я по весело, нещо се спекахме Тони мила вярвам, че всичко ще се оправи, недей тъжи, че и на мен ми се плачи Има време до влака...но няма да ида,пак от гордост... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 Има време до влака...но няма да ида,пак от гордост... Отивайййййй недей така, защото ще съжаляваш после Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 Ще се оправи, но тая вечер сигурно иска да е сама. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 7 Author Report Сподели Публикувано Декември 7 Кръвна захар 11,1 Отдавана не ми с ебеше случвало..при условие,че съм пила хапче в 8 часа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 Два пъти над нормата, много е сериозно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 7 Author Report Сподели Публикувано Декември 7 Да,щото бях хитра да ям чушки,в които има ориз..а ориза ми е забранен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 Да,щото бях хитра да ям чушки,в които има ориз..а ориза ми е забранен Тони аз мисля, че не е от това, а защото си разстроена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 Тая вечер не върви разговора, дано утре върви. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 7 Author Report Сподели Публикувано Декември 7 Беше взел заплата днес,прибра се трезвен,което е учудващо за момент в който има 500 лева в джоба си,покани ме да излеземе...а аз,какво направих азззззззззззззз Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 Беше взел заплата днес,прибра се трезвен,което е учудващо за момент в който има 500 лева в джоба си,покани ме да излеземе...а аз,какво направих азззззззззззззз Недей се самообвинява, защото ще ти стане още по-тежко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 7 Author Report Сподели Публикувано Декември 7 Недей се самообвинява, защото ще ти стане още по-тежко Ако наистине си замине тази вечер,т.е не се прибере у нас-значи е заминал,утре ще замина аз при него Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 Ако наистине си замине тази вечер,т.е не се прибере у нас-значи е заминал,утре ще замина аз при него Aми отивай не го оставяй да си замине тука така Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 7 Author Report Сподели Публикувано Декември 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 7 Author Report Сподели Публикувано Декември 7 Стига сте ме лигавили,гушкали и целували,аз не заслужавам,кажете ми че съм постъпила ужасно,че трябва да спася положението сега и никога повече да не правя така Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 Стига сте ме лигавили,гушкали и целували,аз не заслужавам,кажете ми че съм постъпила ужасно,че трябва да спася положението сега и никога повече да не правя така Aми аз нали ти казах да отиваш на гарата спри го да не хване влака Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 7 Author Report Сподели Публикувано Декември 7 Aми аз нали ти казах да отиваш на гарата спри го да не хване влака Влака тръгва точно в този момент Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари