Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Сподели Публикувано Ноември 21 щот си много красива крокодилка Не,не съм още кЛасива,Саки ми прави Частична промяна сега Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 21 Report Сподели Публикувано Ноември 21 Не,не съм още кЛасива,Саки ми прави Частична промяна сега Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Сподели Публикувано Ноември 21 А не Щъъ да съм кучкааа,предпочитам си розовата кЛокодилка :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 21 Report Сподели Публикувано Ноември 21 Добре, ей сегичка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 21 Report Сподели Публикувано Ноември 21 Кви ги вършите бе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Сподели Публикувано Ноември 21 Кви ги вършите бе Ми Саки ме направи на кучка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 21 Report Сподели Публикувано Ноември 21 Ми Саки ме направи на кучка Саки я веднага да е направиш Хубава,Сладка Клокодилка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Сподели Публикувано Ноември 21 Саки я веднага да е направиш Хубава,Сладка Клокодилка Бе беше ме направил той,ама беше прекалил с розовичкото Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 21 Report Сподели Публикувано Ноември 21 здравейте отново... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Сподели Публикувано Ноември 21 здравейте отново... Тоя път къде си... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 21 Report Сподели Публикувано Ноември 21 Тоя път къде си... Яхнал Мотора на Малвинка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 21 Report Сподели Публикувано Ноември 21 Идеееееее, ей сига слйед малку Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 21 Report Сподели Публикувано Ноември 21 тук съм, та кажи за темата за филмите как по-точно да ти помогна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Сподели Публикувано Ноември 21 Идеееееее, ей сига слйед малкукажи й да не се спъне по стълбите моля те и да не се нарани нещо тук съм, та кажи за темата за филмите как по-точно да ти помогна! Ми да даваш инфо за новите филмчета,които излзиат с такова инфо и в такъв ред и начин както съм го пуснала азАз тва го направих примерно,можеш да даваш линкове от Замундата,където са торентите направо със субс Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 21 Report Сподели Публикувано Ноември 21 Аку ни ти алеса нещо, казвай и цвета ша сменям, че длуг път нема Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Сподели Публикувано Ноември 21 Саки,Клокодилка е много хубава...ама сиискам старите насдписи и цветове на Мелиса и Рамания,други забелжки нямам и неможе ли да е малко по голяма,че така много размазанаааа А и неможе ли кЛокодилка д ае два цвтяа таков със жълто,или тя да е жълта с червено Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 21 Report Сподели Публикувано Ноември 21 Кат си писала тйемата имаш грешкЪ, в место "И" си написала "Й" Аз ти казах, че нимойш да пишиш И "Стария форум няма да бъде премахнат, а ще остане като архив от теми, към който винаги може да се " Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 21 Report Сподели Публикувано Ноември 21 кажи й да не се спъне по стълбите моля те и да не се нарани нещо Ми да даваш инфо за новите филмчета,които излзиат с такова инфо и в такъв ред и начин както съм го пуснала азАз тва го направих примерно,можеш да даваш линкове от Замундата,където са торентите направо със субс аха нямаш ядове Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 21 Report Сподели Публикувано Ноември 21 Саки,Клокодилка е много хубава...ама сиискам старите насдписи и цветове на Мелиса и Рамания,други забелжки нямам и неможе ли да е малко по голяма,че така много размазанаааа А и неможе ли кЛокодилка д ае два цвтяа таков със жълто,или тя да е жълта с червено Може! Айди па 15мин игла Дажде и по-малко щот нема ко да пипам, освен цветовете, искаш да йе челвено и жълто? ОК! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Сподели Публикувано Ноември 21 Кат си писала тйемата имаш грешкЪ, в место "И" си написала "Й"Аз ти казах, че нимойш да пишиш И "Стария форум няма да бъде премахнат, а ще остане като архив от теми, към който винаги може да се "Бе кЛокодилее,не съм с еобъркала,имах впредвид Форума към КОЙТО могата да се върната,а не към темите КОИТО Може!Айди па 15мин игла Дажде и по-малко щот нема ко да пипам, освен цветовете, искаш да йе челвено и жълто? ОК!Ма твоите очи са белии,даже си имат жълти клепачии,а моето всичкоооо на едно,цялата съм омазана Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 21 Report Сподели Публикувано Ноември 21 И кво мълчите сега Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Сподели Публикувано Ноември 21 И кво мълчите сега Ти ли питаш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 21 Report Сподели Публикувано Ноември 21 http://www.skyauto.eu/ramania/index.php?s=...dpost&p=800 Тони погледни това и си кажи мнението! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 21 Report Сподели Публикувано Ноември 21 Малко гадно се преливат цветовете Тони! А, тоя Зеления не съм го правил аз, той си е оригинален кат мени. Те виж тее 2, и нема са спрЪ докът не ти хареса нещо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 21 Report Сподели Публикувано Ноември 21 Ти ли питаш? Еми невиждам някой друг да пита Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари