valennceto Публикувано Декември 1 Report Сподели Публикувано Декември 1 Радо,Котката и Момо-пияни кат гЪзове Страшни са Мирето направо еееееее Номер едно Момо добре и е дал това шешинце На Радо май доста му е дошла Ракийката Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Декември 1 Report Сподели Публикувано Декември 1 10 години във чужбинааа аз работех и се мъчех, жена деца аз оставих, душата ми плачеееее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
krasibadboy Публикувано Декември 1 Report Сподели Публикувано Декември 1 Радо,Котката и Момо-пияни кат гЪзове малиййййййййй,УБАВЦИ баш конкуренция Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Огледалото Публикувано Декември 1 Report Сподели Публикувано Декември 1 Сакич метни ми я на кю или на скайпи аз ще я кача в дада и ще ви дам линка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Сподели Публикувано Декември 1 Тони Гледаш ли Сигнално Жълто Ужас каква младеж има тая България Възмутена съм до дъното на душата си Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 1 Author Report Сподели Публикувано Декември 1 Тони Гледаш ли Сигнално Жълто Ужас каква младеж има тая България Възмутена съм до дъното на душата си Мдам,тия дечурлига ми се строиха надрусани Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Сподели Публикувано Декември 1 Мдам,тия дечурлига ми се строиха надрусани Може и това да е ама какви думи казаха ужассссссссссс пълен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 1 Author Report Сподели Публикувано Декември 1 Пиши ся името си ..Есил... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Сподели Публикувано Декември 1 Пиши ся името си ..Есил... Maйни, Майни Я дай някой други снимки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 1 Author Report Сподели Публикувано Декември 1 Maйни, Майни Я дай някой други снимки Кюфте,което мирише на чесън?Баси простата е тая...немам думи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Сподели Публикувано Декември 1 Кюфте,което мирише на чесън?Баси простата е тая...немам думи Да бе, ами тая как беше Соня Немска била миришела на Лук Била с дъвка в устата, като си тъ*а и невъзпитана, тъй ще е Ненненененненне знаела Гръцки, ба*и произношението шокирана съм по-добре д амълчи :mellow: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Декември 1 Report Сподели Публикувано Декември 1 Пиши ся името си ..Есил... Немаш Акъл Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Сподели Публикувано Декември 1 Немаш Акъл Туй пък сега за кво го написа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 1 Author Report Сподели Публикувано Декември 1 Момо и Радо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 1 Report Сподели Публикувано Декември 1 има ли някой тук... Страшни са Мирето направо еееееее Номер едно Момо добре и е дал това шешинце На Радо май доста му е дошла Ракийката на другата снимка с тях двамата съм по-убава... кви са тия компромати Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Сподели Публикувано Декември 1 Момо и Радо Сладури има ли някой тук... на другата снимка с тях двамата съм по-убава... кви са тия компромати Тук съм, аз естествено Давай да видим другата снимка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Декември 1 Report Сподели Публикувано Декември 1 Котката не ми аресва на таа снимка, само едно ми ареса, тва де го слага на шишето Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 1 Report Сподели Публикувано Декември 1 пияна котка... снесериозна гримьорка дето не я гримира за фотосесията... кво друго да очакваш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 1 Author Report Сподели Публикувано Декември 1 Е другите снимки не са за показване,а мене ме няма никъде,щото аз снимах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Декември 1 Report Сподели Публикувано Декември 1 пияна котка... снесериозна гримьорка дето не я гримира за фотосесията... кво друго да очакваш Ми, не знам, ама тва с езика мноо оригинално Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Сподели Публикувано Декември 1 пияна котка... снесериозна гримьорка дето не я гримира за фотосесията... кво друго да очакваш Ай сега един път е пропуснала да си свърши задължението, гримьорката Е другите снимки не са за показване,а мене ме няма никъде,щото аз снимах Ахъ разбирам недей тогава http://www.ramania-bg.com/index.php?showto...entry5497 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 1 Report Сподели Публикувано Декември 1 Сладури Тук съм, аз естествено Давай да видим другата снимка тони да дава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Сподели Публикувано Декември 1 тони да дава Каза, че другите са много компрометиращи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 1 Report Сподели Публикувано Декември 1 Страшни са Мирето направо еееееее Номер едно Момо добре и е дал това шешинце На Радо май доста му е дошла Ракийката не само на него.... всеки от нас тримата изпи по бутилка ракия обаче котката ги надпи всичките мъжете изпоналягаха пияни да спят кой къде го свари пиянския сън а котката продължи да пие до 5 сутринта и заспивайки пееше "камбаните звъняяяяят" и викаше на тони - ай пусни камбаните бе, стига с тая преслава /всичко помня, всичкоооо / Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Сподели Публикувано Декември 1 не само на него.... всеки от нас тримата изпи по бутилка ракия обаче котката ги надпи всичките мъжете изпоналягаха пияни да спят кой къде го свари пиянския сън а котката продължи да пие до 5 сутринта и заспивайки пееше "камбаните звъняяяяят" и викаше на тони - ай пусни камбаните бе, стига с тая преслава /всичко помня, всичкоооо / Направо ти завиждам Значи Тони Преслава пуска сигурно Не съм Ангеллллллллллллллл тая песен е страшна И аз като пия помня, незнам дали съм ти разправяла, преди няколко години, в Германия, незнам колко узо бях изпила и после до хотела бягах,където спяхме, и всички ми се чудеха после не ги оставих да спат, говорих по джиесема със другите колеги , абе лудница пълна беше И от тая година си спомням едно напиване със Уйски обаче със колежката дай дръж,дай дръж шефа налива, уш подарък за него накрая му го изпихме И играхме като луди на изтървах прасетооооооо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари