valennceto Публикувано Декември 27 Report Сподели Публикувано Декември 27 Радвам се че цялото ми семейство е добре,затова изчезвам :1000 (29): Аз съм много добре и аз се наспах и съм готова за Arbeit Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
`ChiNki` Публикувано Декември 27 Report Сподели Публикувано Декември 27 Айде и аз да напиша нещо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Сподели Публикувано Декември 27 отказвам се от майка си... чрез държавен вестник... кара ме да пия и да пуша Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
`ChiNki` Публикувано Декември 27 Report Сподели Публикувано Декември 27 Аз съм много добре и аз се наспах и съм готова за Arbeit Shprehen zi deutch Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 27 Report Сподели Публикувано Декември 27 Айде и аз да напиша нещоИ какво написа :1000 (29):Shprehen zi deutchja, bischen :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Сподели Публикувано Декември 27 http://bglog.net/BGLog/4954 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 27 Report Сподели Публикувано Декември 27 И кво чакате да се съмне ли, че непишете Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Сподели Публикувано Декември 27 аз немога да говоряяяя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 27 Report Сподели Публикувано Декември 27 аз немога да говоряяяя А да пишеш неможеш ли Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Сподели Публикувано Декември 27 сега ще се пробвам... а могла съмммммммммммм Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
`ChiNki` Публикувано Декември 27 Report Сподели Публикувано Декември 27 ja, bischen Мен повече не ме питай на немски тва което знаех го казах вече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 27 Report Сподели Публикувано Декември 27 Мен повече не ме питай на немски тва което знаех го казах вече Gut, keine :1000 (1): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Сподели Публикувано Декември 27 ааааааааааааа тоя език не го познавам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 27 Report Сподели Публикувано Декември 27 ааааааааааааа тоя език не го познавам Вземи се запознай тогава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Сподели Публикувано Декември 27 Вземи се запознай тогава никогаш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 27 Report Сподели Публикувано Декември 27 никогаш Warum, so? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Сподели Публикувано Декември 27 Warum, so? демек? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 27 Author Report Сподели Публикувано Декември 27 демек? Демек Защо така.И аз говоря немски Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Сподели Публикувано Декември 27 яяя майка ми се наспала бе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 27 Author Report Сподели Публикувано Декември 27 яяя майка ми се наспала бе Майак ти се наспа,излиза,ходи да пазарува и сега плюска и пие Кола ЛАйт и пуши Давидофф слимс,щото никъде няма КАрелиа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Сподели Публикувано Декември 27 мамо тука има Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 27 Author Report Сподели Публикувано Декември 27 мамо тука има А тука нямааааааааааааааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Сподели Публикувано Декември 27 да ти пратя по скайпа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 27 Author Report Сподели Публикувано Декември 27 да ти пратя по скайпа? Стига ми се подмазва дъще,Собиески е извън града,няма да си игареш с него,колкото и да се напъваш да ми правиш намеци :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Сподели Публикувано Декември 27 мамо аз отказах алкохолааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари