valennceto Публикувано Ноември 22 Report Сподели Публикувано Ноември 22 коя песен бе Тони? Иди в Випа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 22 Report Сподели Публикувано Ноември 22 Ох,ядосах сееееееееее ,слушам поредния Кавърррррррр на моя любима песен бееееееееееееееее а така а ся като си на вълна песни ми помогни за една песен... плс Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Сподели Публикувано Ноември 22 Къв хит, тая музика дет са я измислили и пет лева не струва, тая женица в какъв стил се мъчи да пее не мога да я разбера Яко се излага Е не Просто Преслава и Глория със сигурност, те трябва да са в номинацийте за Певица на Годината, кака ни Ивана се изложи споко Вале, ние няма да оправим поп-фолк индустрията? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 22 Author Report Сподели Публикувано Ноември 22 Само у тая тема висите като злепени с тиксо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Сподели Публикувано Ноември 22 Че се мъчиш да схванеш мисълта на всички ета много ясно,иначе как ще взема отношение по темата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Сподели Публикувано Ноември 22 Иди в Випа тръгвам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 22 Report Сподели Публикувано Ноември 22 чудя се защо не ида да се наспа като бял човек Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 22 Author Report Сподели Публикувано Ноември 22 а така а ся като си на вълна песни ми помогни за една песен... плс Коя? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Ноември 22 Report Сподели Публикувано Ноември 22 абе станах разногледа бееееееее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 22 Report Сподели Публикувано Ноември 22 Коя? на кой скайп да ти я пратя за да я чуеш и да ми кажеш как се казва? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 22 Report Сподели Публикувано Ноември 22 абе станах разногледа бееееееее лещи или лупи???? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 22 Author Report Сподели Публикувано Ноември 22 абе станах разногледа бееееееее ми на моя си май,преименуван е на радо,незнам как ти излиза на тебе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 22 Author Report Сподели Публикувано Ноември 22 И какво за тази песен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 22 Report Сподели Публикувано Ноември 22 И какво за тази песен? име и изпълнител Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 22 Author Report Сподели Публикувано Ноември 22 име и изпълнител E как ,тва е Gina G- Tiamo Незнаеш ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
krasibadboy Публикувано Ноември 22 Report Сподели Публикувано Ноември 22 Само у тая тема висите като злепени с тиксо тук си е интересно,разбираемо е да се задържаме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 22 Report Сподели Публикувано Ноември 22 E как ,тва е Gina G- Tiamo Незнаеш ли? ми не Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 22 Author Report Сподели Публикувано Ноември 22 ми не Ми раадвам се че ти помогнах тогава,песента е отпреди 10години Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 22 Report Сподели Публикувано Ноември 22 Ми раадвам се че ти помогнах тогава,песента е отпреди 10години е нема как да я знам аз тогава лазех по килима Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Сподели Публикувано Ноември 22 Само у тая тема висите като злепени с тиксо и аз това исках да дискотирам, защо не влизате навсякъде да коментирате, а само тук киснем Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 22 Author Report Сподели Публикувано Ноември 22 е нема как да я знам аз тогава лазех по килима Въй,все забравям че съм по дърта с 10 години от вас :mellow: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Сподели Публикувано Ноември 22 абе станах разногледа бееееееее защо така бе Нелка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 22 Report Сподели Публикувано Ноември 22 Въй,все забравям че съм по дърта с 10 години от вас :mellow: Кво ти пука Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 22 Report Сподели Публикувано Ноември 22 народеееееееееееееееееееее не ми се спии баси якото Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Сподели Публикувано Ноември 22 Въй,все забравям че съм по дърта с 10 години от вас :mellow: ехе, айде стига ся...и какво от това. Имаш енергията събрана във всички ни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари