valennceto Публикувано Ноември 22 Report Сподели Публикувано Ноември 22 не не..... не го познавам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Сподели Публикувано Ноември 22 Е смени си от контролния панел мисля, че беше от 25 на 20 поста после ще се заема с тая задача Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 22 Report Сподели Публикувано Ноември 22 Здравей човеко с циркаджийски подпис много си мила няма що Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 22 Report Сподели Публикувано Ноември 22 Абе много се нервя беееееееееееееееееееее за кво така ми забива тоя форуммммм ? баси моя нет ли е скапан ? Моя е ок Влади :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 22 Author Report Сподели Публикувано Ноември 22 Абе много се нервя беееееееееееееееееееее за кво така ми забива тоя форуммммм ? баси моя нет ли е скапан ? От подписа ти е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 22 Report Сподели Публикувано Ноември 22 де кажете.... нещо за махмурлук Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Сподели Публикувано Ноември 22 Здравей човеко с циркаджийски подпис е тва ме разцепи от смях, защо говориш така на момчето Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 22 Report Сподели Публикувано Ноември 22 де кажете.... нещо за махмурлук Зелева Чорба от хапчетата пробвай Упсарин Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 22 Report Сподели Публикувано Ноември 22 Зелева Чорба от хапчетата пробвай Упсарин упсарин е за настинка вале.... ааааааааа сетих се алказалцер Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 22 Report Сподели Публикувано Ноември 22 От подписа ти е о не махам се не мога да го издържам това трябва по половин час да чакам да се съферяса Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Сподели Публикувано Ноември 22 Ми да,а ние отворихме 44 вече Иди в Контролен панел---> Настройки форум и си отмени 20 поста на страница после ще я свърша тая работа. Сега се опитвам да ви схвана мисълта на всички ви Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 22 Report Сподели Публикувано Ноември 22 упсарин е за настинка вале.... ааааааааа сетих се алказалцер Абе незнам, ама брат ми гълта от него Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 22 Report Сподели Публикувано Ноември 22 после ще я свърша тая работа. Сега се опитвам да ви схвана мисълта на всички ви По-добре недей Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 22 Author Report Сподели Публикувано Ноември 22 о не махам се не мога да го издържам това трябва по половин час да чакам да се съферяса Рестартирай си глупавия Лап топ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 22 Report Сподели Публикувано Ноември 22 после ще я свърша тая работа. Сега се опитвам да ви схвана мисълта на всички ви ентусиаст..... никой не схваща мислите на останалите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Сподели Публикувано Ноември 22 Признавам пълна боза е Това аз ли го казвам тва не ти пречи да си кажеш ,това което наистина мислиш. И аз за Глория съм се изказвал така. Което не си го бива, не си го бива и това си е. Което си е цирк, си е цирк, тъй че спокс. Дори да кажеше че е хита на 2007, за мен отново щеше да си е същия боклук,имам предвид песента де! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 22 Report Сподели Публикувано Ноември 22 Рестартирай си глупавия Лап топ не съм на лаптопа ма ама не става с рестарт Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 22 Report Сподели Публикувано Ноември 22 не съм на лаптопа ма ама не става с рестарт Еми иди на Лаптопа тогава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 22 Report Сподели Публикувано Ноември 22 Еми иди на Лаптопа тогава абе и там е така бе ти следиш ли ми мисълта бееееее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 22 Author Report Сподели Публикувано Ноември 22 Ох,ядосах сееееееееее ,слушам поредния Кавърррррррр на моя любима песен бееееееееееееееее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 22 Report Сподели Публикувано Ноември 22 тва не ти пречи да си кажеш ,това което наистина мислиш. И аз за Глория съм се изказвал така. Което не си го бива, не си го бива и това си е. Което си е цирк, си е цирк, тъй че спокс. Дори да кажеше че е хита на 2007, за мен отново щеше да си е същия боклук,имам предвид песента де! Къв хит, тая музика дет са я измислили и пет лева не струва, тая женица в какъв стил се мъчи да пее не мога да я разбера Яко се излага Е не Просто Преслава и Глория със сигурност, те трябва да са в номинацийте за Певица на Годината, кака ни Ивана се изложи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Сподели Публикувано Ноември 22 какво ти е странно бе Вале? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 22 Report Сподели Публикувано Ноември 22 абе и там е така бе ти следиш ли ми мисълта бееееее Хубу Дзверкай ми се още Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Сподели Публикувано Ноември 22 Ох,ядосах сееееееееее ,слушам поредния Кавърррррррр на моя любима песен бееееееееееееееее коя песен бе Тони? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 22 Report Сподели Публикувано Ноември 22 какво ти е странно бе Вале? Че се мъчиш да схванеш мисълта на всички Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари