bebe_nd Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 охххххххххх,махмурлук да имах,нямаше да ме цепи така главата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Охо Петя. добро утро, що така те цепи главата бе мила май често взе да ти се случва отивай на Чичо Доктор да те прегледа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MarsianCHe Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Привет и от мен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Охо Петя. добро утро, що така те цепи главата бе мила май често взе да ти се случва отивай на Чичо Доктор да те прегледа Добро да е Вале Тя си ме цепи непрекъснато-няма лек за нея ;( Ама ако чичо доктор е Убав-ще отида ей така Привет и от мен Привет Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
danzel54 Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Охо Петя. добро утро, що така те цепи главата бе мила май често взе да ти се случва отивай на Чичо Доктор да те прегледа Ужас.. и мен ме боли главата днеска... май мигрена е Иначе ти как си днес Вале? Привет на всичкииии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 13 Author Report Share Публикувано Декември 13 А аз имам жесток махмурлук Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
krasibadboy Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 А аз имам жесток махмурлук Пак ли препиване бе БУЛКА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Здравейте Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 13 Author Report Share Публикувано Декември 13 Пак ли препиване бе БУЛКА ъхъ Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 А аз имам жесток махмурлук пак ли се напи със вино бе Добър Ден на всички Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 добър да бъде Вале Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 добър да бъде Вале Как си Наско, как мина студентския празник ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 малиииииииииии не думай, че като се сетя кви ги вършихме в дискотеката ме фаща срам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 малиииииииииии не думай, че като се сетя кви ги вършихме в дискотеката ме фаща срам Я кажи на как си какво си правил ше да се посмея малко имам нужда Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Еййй ко прайте бре Раманияци С бутилка Джин Хващам Цял Пингвин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
krasibadboy Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 ъхъ Айде наздраве тогава взимаш три бързи тежко гориво за отскок и си готова Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Здравейте Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Здравейте и от мене.как Стеееее С бутилка Джин Хващам Цял Пингвин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Здравейте и от мене.как Стеееее Добре сме Иво, а ти как си, какво си прайкаш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 А бакалъм :beer11: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 А бакалъм :beer11: какво знаяи бакалъм Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 какво знаяи бакалъм Наздраве бе душицо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Наздраве бе душицо това на какъв език е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Не помня на какъв беше Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Мисля, че беше на турски.Здрасти на всички. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари