Jump to content

Препоръчани коментари

Понеже получих бан от "Фейсбук" заради палче за мнението "Напръдняху" по повод геноцида срещу палестинците.😠😡🤬 Та, не мога да си влизам вече във "Фейсбук", променили са го, баннати хора не могат отново да си правят профили, дори и с нови имейли. Чат - ботовете те разпознават по име и рождена дата!

И, покрай това, не мога да си влизам в групите за попфолк. Адски ме е яд, защото разбрах, че след 17 декември са качили много интересни неща. Понеже навремето нямах пари и възможности, не съм си купувала всички броеве на списанието "Нов фолк" и вестниците "Нов фолк експрес" и "Фолк ревю", а "Фолкпарад" не съм го виждала в нашия град, а "Слава" ми беше жълто - клюкарско. Сега си събирам и свалям сканове на вестници и списания. Може ли да помоля някой да сваля и качва скановете тук от фейсбук групата "Ретро поп - фолк носталгия"? Страшно много ще съм благодарна.🙏 Най ме е яд, че се оказа, че съм взела само корицата, но не и страниците на този брой.

2209043_orig.jpg

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...