Jump to content

rexregul

Ramaniacs
  • Коментари

    263
  • Регистриран

Коментари публикувано от rexregul

  1. Някой има ли примерен договор, който се подписва между певецът (като поръчител) и текстописеца, композитора или аранжора, когато се възлага напикването на песента? Вероятно в договора има конкретен хонорар за написването на текста, музиката или аранжимента, но след това какво заляга стандартно по отношение на правата? 

  2. FB.WATCH

    Думите на DesiSlava звучат като топла прегръдка за онези, които най-силно имат нужда от тях! И все още са в капана на болката и страха...
    M.FACEBOOK.COM

     

    FB_IMG_1701130022510.jpg

  3. И вече са разкрили, че бебето ще е момиче

    WWW.GOOGLE.COM

    На нея ли ще го кръстят? Синът на Деси Слава издаде пола на бебето - момиченце ще е    Синът на поп фолк легендата Деси Слава -...

     

  4. преди 4 часа , adorable каза:

    На толкова се е съгласила Десислава. Тя е с голямото самочувствие, че още е от А група - пак казвам, че ако беше за Галена, например, щеше за нула време да е записала и партии, и кадри за клип, и челна стойка щеше да е направила. Почти съм сигурен, че заради нея е било това отлагане на песента във времето - за да може Фатме да си пуска останалите 120 песни тая година.

    Рена би се зарадвала на истински дует. Но оправданието е, че са били много заети.

    Деси Слава е подарила песента на Рени и после Рени е поискала да е дует и стиковането не е станало. Явно самата песен в е е писана като суетна и затова няма равни партии, а е като featuring. 

  5. Значи официално оповестено - Деси Слава ще става баба, на 44 години. 

     

    WWW.INSTAGRAM.COM

    2,732 likes, 125 comments - maiki_valkov on November 7, 2023: "Любовта ражда любов. 🤍"

     

    EPICENTER.BG

    Бъдещата баба все още не е коментирала новината. Преди няколко месеца тя честити рождения ден на сина си...

     

    • Like 1
  6. За мен не е дует, а featuring. Деси Слава няма своя част, а само подпомага звученето, без въжможност да си разгъргне гласа. А клипът е направо излишен - какъв дует , като я няма дуетната половинка. Едва ли е било толкова невъзможно да се стиковат за общи снимки, дори и да са имали непредвидени ситуации. Освен това и като качество не намирам силни страни във видеото. Нито като визии, нито кати сюжет. Песента не е лоша, но си е ретро аранжимента, което на мен лично не ми допада, а в текста няма нищо интересно. Жалко за изгубената възможност за нещо впечатляващо от две любими певици.

    • Like 1
  7. преди 4 минути, foxy_vd каза:

    Което ще рече, че този модел на бизнеса е изчерпан и трябва да се прави нещо ново. А новото идва не само с нови изпълнители, а и с нови композитори, текстописци, режисьори и всичко от бекстейджа. Но новото няма как да се амбицира да прави добри неща без инвестиции в него. Може би за по-младите потребители в Рамания е редно да отбележим какво точно инвестираха едно време продуцентите в човешки и технически ресурс, за да се направи онзи скок от кръчмите в НДК, на телевизионният екран и на сцените от турнетата по стадионите. Ами просто е - необложените и недекларирани милионни продажби на касети от края да 90-те и началото на новия век. В една бъдеща книга ще разберете точно колко милиона, но тогавашни, а не днешните с 300-500% обезценяване на парите. Днес този ресурс го няма и инвестиции няма да има. Това е....

    Тя и публиката има роля в това. Никой не изисква качество от музика, текст и аранжимент и са готови да продължават да си дават парите /в клубове/ , за да слушат все едно и също препържено, претоплено и омазнено.

    • Like 1
  8. От 21.06.2018 г. от 17:57, alisali1234 каза:

    Е то е нормално. Тя и колата на обявата е 5 хил. ама ти я дават за 4200 лв. примерно. Винаги е имало разлика между рекламна и реална цена. И все пак за час плейбек да прибереш 4 бона малко ли е, при все, че народа блъска за 20-30 лв. по 12 часа?!

    Даже са много, тя е на плейбек постоянно.

    ... и после отиват на едно фолк участие и от гъзария оставят надницата за 5 дни в пиене 😀 . Как после да не им трупват по нялко бона за час дори плейбек 😀

    • Like 1
  9. От 1.11.2019 г. от 22:28, GSA каза:

    Аз харесвам Емилия като певица, но от година поне гласът и на живо звучи потресващо. Беше качила на стори вчера като пее Нежни устни и Мечтата ми вземи. Еми тя все едно ги изрева, голямо дране. Няма следа от нежния и глас. Дано е нещо временно. 

    Нежният глас винаги го е вадила все в студио записи. На живо така си пее открай време.

    • Like 1
  10. преди 15 минути, foxy_vd каза:

    Не ме очудва, че интересът за концерта затихва. При положение, че той не представлява вече някаква недостижимо голяма сцена, а наподобява стандрартното участие на всеки по клубовете . Пайнер вече не е тоталния монополист, новите звезди са предимно еднодневки, а старите вече са си уредили живота и за самочувствие решават защо пък да не откажа..

  11. Да не прекаляваме, тя може да не е на 20, но е красива, известна, талантлива и успяла жена, в разцвета на силите си. Не й е нужно да плаща за афект. По-скоро е толкова безконфликтна, че лесно се възползват от нея. Тоз хрантутник е доста прост, невъзпитан и агресивен мангал. които мисли само за пари и слава. Няма две мнения сред всеки, който го е срещал на живо. При това положение не виждам как тя би могла да му се потивопоставя за каквото и да било. Особено да му отказва пари и дрешки, около които му се върти света.

    Надявам се в някакъв момент все пак тя да си върне самочувстието и да успее да се върне към истинското си аз. И тогава ще си върне и килограмите и вдъхновението да пее както преди.

  12. От 4.11.2019 г. от 18:46, SG каза:

    Мен ме е яд, че явно наистина заради храненето на онзи, третия (който не й е син), тя значително се е отпуснала във всяко отношение. И други хора ми казаха негативни неща за него, някои дори потвърдиха, че голяма част от парите й отиват при него, а тя за себе си и кариерата си не харчи толкова и дори действително взима дрехи на колежки.

     

    От 4.11.2019 г. от 20:17, Lelqtian каза:

    Междудругото тоя, дето не и е син, всъщност с нещо занимава ли се? Уж беше бокьор някъв, ма не съм чувал виждал или изобщо да са го спрягали в няква спортна среща или каквото и да било. 

     

    Не е трудно да се досети човек за положението. Гледайте му постовете на този, дето не й син. Безработен човек, който дори не се боксира професионално, че да има собствени хонорари от мачове, непрестранно демонстрира оригинални Rolex, iPhone, Icon, Dsquared2, Philipp Plein, Nike, Dolce & Gabbana, Balmain, Moschino, огромно BMW, дето кой знае колко харчи и каква поддръжка коства... Нощни клубове, наргилета, луксозни заведения и кафенета, все с някакъв такъв като него смешник. Едва ли е от държавните стипендии за национали от по 500-600 лв. максимум, след като задели за ток, вода, парно, бебе и семейство. Дори да печели 2-3 пъти годишно мачове от местните първенства, това пак не са повече от 1000 лева и торбичка с рекламни материали на някой спонсор. Как Десислава да не носи една и съща рокля по месец на участия и да не свежда до минимум разходите за клипове, песни и въобще грижи за себе си.

×
×
  • Create New...