Jump to content

Miss_Pitt

Ramaniacs
  • Коментари

    31
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от Miss_Pitt

  1. Доста пълна е била залата. По-пълна от пайнерските масовки. Но нали техните са пели фолклор, на чаветата тук не им е интересно.

     

    https://www.instagram.com/p/BUxQDsRgwfD/

    Да, имаше много хора. Всички пяха по две песни. Десислава пя Росни ли, родни, Росице и Облаче ле бяло. Много хубаво ги изпя, масово плакаха хората.. Преслава излезе със сестра си, пяха нещо народно на плейбек, за мен бяха безлични. Най-аплодирани бяха Славка Калчева и 100 кила, който направи голям купон.

  2. Не знам от колко години имам регистрация в този форум, но колкото и пъти да вляза чета едно и също и то защото няколко души се връзват на глупостите на Фокси.

    Съвсем просто стоят нещата- и двете имат фенове, и двете са харесвани, и двете имат хитове, добри проекти и тн.

    Аз категорично гласувам за ДесиСлава, просто тя е моят тип изпълнител.Харесвам гласа й, харесвам какпеер на живо и не дразни ухото ми, харесвам повече нейните песни, нейната визия, нейното поведение.Липсва й тренинга на голямата сцена, което е единствения плюс за мен за Камелия.

    Фокси и разни други хора вече толкова години се занимават с една и съща тема, но от 2002г. мина доооста време, може би е време да преживеете как седят нещата.Певица на годината винаги се е давала на тази с най-много фенове и която е най-харесвана, за да не стават нещата като с Галена през която там година беше. Да не говорим, че ДесиСлава през въпросната година работи здраво и беше категоричната любимка.

    Та, големи хора сте, но тези спорове тук са много на ниско ниво ...

×
×
  • Create New...