Jump to content

maria2709

Members
  • Коментари

    7
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от maria2709

  1. преди 15 часа , Just_Me каза:

    "Искам те завинаги" на Вероника - отдавна го търся на диск и то не втора ръка (ползвани имаше за по 100лв 🙄).

    Откъде си видял по 100 лв?! В базар продават по 15 лв и на един онлайн магазин Stemotoys, и там продават толкова 15 лв. Аз си взех диск на Вероника 13 за 20 лв в базар и си работи добре. 

  2. преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза:

    Вероника има 4 албума, 30 от 49-те песни в тях са кавъри според discogs.com -> само ~ 39% авторска музика. ☠️

    Откъде мога да видя за авторските и кавърски песни на Вероника от този сайт?

    • Like 1
  3. преди 2 минути, Fast каза:

    На мен винаги ми е било интересно защо не й подновиха договора. Само излязоха с изявление, а тя си замълча какво се е случило. @maria2709 предполагам си й близка. Разкажи какво е станало ако знаеш нещо.

    Аз съм й просто фенка. Това, че съм родена и живея в Бургас, не означава че я познавам. Само 2-3 пъти съм я видяла на живо в мол Галерия. Там е сладкарницата й и предлага много вкусни десерти.

    • Like 1
  4. преди 24 минути, Andrew Cunanan. каза:

    Какво харесвахме в нея:
    а) придаваше дарк рок-готик естестика с проекти като "Сериен лъжец", "Краля на нощта", "Ако поискам" и др., които привличаха допълнителна аудитория към фолка и Планета;

    б) имаше индивидуалност и беше различна за чалгарите;

    Какво НЕхаресвахме в нея:
    а) голяма част от творчеството й бяха кавъри на хитови песни;

    б) извън чалгата по вид, килограми и сръбски акомпанимент хората я бъркаха с Ивана;

    в) има ли изобщо и едно изпълнение на живо на концерт/награди/турне?

    г) избълва сума ти простотии като "Адреналин", "Фолк ю" и сие последната година и половина като активен изпълнител на Пайнер;

    д) след като не я поканиха на турнето "Планета Прима 2006" кариерата ѝ силно залиня и тя спря да старае като преди;

    е) "Не така" се цитира като пример за простотия сред античалгарите;

    ж) беше изчерпана и нямаше какво ново да предложи;

    з) не беше достатъчно адаптивна, за да бъде по-масова.

    Абе хубууу, че се отказа поне да я запомним с добро. Иначе модната й линия е кошмар, тея евтинджос грозотии дано поне се харчат след като сладкарницата ѝ фалира.

    Донякъде си прав. Но ... Вероника не е единствената певица, която "краде" сръбски кавъри. Да, пяла е на живо на петия рожден ден на телевизия планета 2006. Песента "Фолк ю" е иронична песен за чалгата, за "Адреналин" съм съгласна. Напротив, тя се старае, но нещо е станало с самата й кариера, или колежките й правят черни магии, за да й спадне така внезапно кариерата, или е ощететена и пренебрегната.

  5. Здравейте! Реших да създавам такава тема, тъй като разбрах, че тук има нейни хейтъри (което не ми харесва). Аз лично много я харесвам и като певица и като човек. Това, че нейните фотосесии е сериозна, не означава че е неприятна, антипатична и тем подобни. Напротив, тя за мен е най-талантливата, позитивната, лъчезарна и също така интелигентна жена. Харесвам я, защото не е от тези певици, които не скандализира, песните й не са пошли, видеоклиповете й също не са пошли. Ако се чудите какво не харесвам в нея ... няма нещо, което да не я харесвам. Иначе предишните ми любимки са Анелия и Преслава, но изведнъж спрях да съм им фенка. Та, какво харесвате и не харесвате в бившата поп-фолк певица Вероника?

    • Like 2
    • Confused 1
×
×
  • Create New...