Jump to content

maria2709

Members
  • Коментари

    7
  • Регистриран

  • Последно посещение

Всичко публикувано от maria2709

  1. Откъде си видял по 100 лв?! В базар продават по 15 лв и на един онлайн магазин Stemotoys, и там продават толкова 15 лв. Аз си взех диск на Вероника 13 за 20 лв в базар и си работи добре.
  2. Защо мразиш Вероника, а? Кажи някаква причина защо?
  3. Откъде мога да видя за авторските и кавърски песни на Вероника от този сайт?
  4. Аз съм й просто фенка. Това, че съм родена и живея в Бургас, не означава че я познавам. Само 2-3 пъти съм я видяла на живо в мол Галерия. Там е сладкарницата й и предлага много вкусни десерти.
  5. Донякъде си прав. Но ... Вероника не е единствената певица, която "краде" сръбски кавъри. Да, пяла е на живо на петия рожден ден на телевизия планета 2006. Песента "Фолк ю" е иронична песен за чалгата, за "Адреналин" съм съгласна. Напротив, тя се старае, но нещо е станало с самата й кариера, или колежките й правят черни магии, за да й спадне така внезапно кариерата, или е ощететена и пренебрегната.
  6. Здравейте! Реших да създавам такава тема, тъй като разбрах, че тук има нейни хейтъри (което не ми харесва). Аз лично много я харесвам и като певица и като човек. Това, че нейните фотосесии е сериозна, не означава че е неприятна, антипатична и тем подобни. Напротив, тя за мен е най-талантливата, позитивната, лъчезарна и също така интелигентна жена. Харесвам я, защото не е от тези певици, които не скандализира, песните й не са пошли, видеоклиповете й също не са пошли. Ако се чудите какво не харесвам в нея ... няма нещо, което да не я харесвам. Иначе предишните ми любимки са Анелия и Преслава, но изведнъж спрях да съм им фенка. Та, какво харесвате и не харесвате в бившата поп-фолк певица Вероника?
×
×
  • Create New...