Jump to content

Kristi

Members
  • Коментари

    11
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от Kristi

  1. преди 16 часа , DevilWish каза:

    По принцип трябваше да се прекъсне, не е редно да се рискува здравето на играча. Изобщо тези неща и контузии не трябва да се допускат. 

    Но го допуснаха и аз вярвам, че причината в такива случаи е, че на някои от участниците анаграмите са им били подшушнати и знаят, че когато докуцукат до тях, ще си вземат победата.

    • Like 2
  2. преди 15 часа , pacho каза:

    Като за начало мисля, че е редно да си качи клиповете от 1994-1999, че има ужасно много липсващи, даже ако не са и половината. Качество може да се докара, ще им направят ремастер. Стига с тези комплекси.... Със сигурност има дори VHS още с фолио в склад на Пайнер или 1-2 бройки, които не са въртени много. Ама то дори и нашите въртени са с добро качество на лентата.

    След като го кръщава "Музикална приказка" и неведнъж е ползвала "приказка" в разговори за кариерата си, ще е хубаво концертът да има такава линия и да си подреди песните дори по хронологичен ред. Да има и много кадри от видеата, зад кулисите, хубава мултимедия + дори лични кадри от разни изказвания или пък интервюта с нея и с други хора за нея. Мадона последно беше включила такива подобни, това е ефектно и впечатлява. Хем си на концерт, хем си на кино. 

    Има много какво да се направи, ама дали има някой.

    Браво! Харесва ми как мислиш! Тя винаги е имала крещяща нужда от хора като теб, които искат да й направят добро, но тя не ги допуска до себе си, защото е страхлива комплексарка. Допуска до себе си само лизачи. Жената няма добра преценка нито за песни, нито за хора, с които да работи.

    • Like 3
  3. Знаете ли кой всъщност е авторът на музиката на Σιγά Τον Άντρα (Πέγκυ Ζήνα) / "50 godina" (Indira Radić)? В изпълнение на гъркинята е обявена като дело на Γιώργος Καφετζόπουλος, а в това на сръбкинята я подписва Goran Ratković Rale. Кой е крадецът?
     

     

  4. преди 6 часа , DevilWish каза:

    Определено - ИМА. Никой не говори за медал, просто това, което е направила, до сега не е правено! Важното е и да си оригинален. Три албума в рамките на месец. Не знам кога се очаква последния? Заслужава уважение. То и на мен Diva ми беше любим от нейните албуми, но и тук има някои интересни песни. Има песни по нейна музика и текст също. То си пише под клиповете коя песен е по нейна музика и текст, не е като да не е взела участие. Аз я харесвам и следя продукцията й от известно време. За мен е интересен изпълнител и се отличава на сръбския пазар.

    Тези "някои интересни песни" колко са на брой? 5 от общо 20? Но по нейните думи, видите ли, започвала нова ера и се рушели граници. Дали слушате и харесвате песните ѝ е без значение, тя вече ги е обявила за вселенски хитове! Както винаги: "Хвалете ме уста!". Де да беше толкова силна на звук и смисъл, колкото е силна на думи и реклама.

    • Like 1
    • Dislike 2
  5. От 22.08.2023 г. от 19:12, DevilWish каза:

    Затишието което е било повече от 10 години при нея си заслужава. Явно доста е работила. 3 албума.... не се сещам за подобно нещо в последните години. Даже не знам... правено ли е?

    Какво значение има дали е правено? Медал ли трябва да получи, че е записала 20-30 песни за 11 години? Нали е певица, уж? Това й е работата. Да не говорим, че половината от песните са скоропоговорки, които се записват за минути, а не за десетилетие и доколкото ми е известно, не тя стои зад яката им продукция, която наистина е трудоемка работа и без която никой не би си ги пуснал. А останалите няколко песни, в които "О, чудеса!" има и мелодия, важи поговорката: "В царството на слепите едноокият е цар".

    • Haha 1
    • Dislike 2
  6. Това уродливо чучело, на което да краде и имитира му е заложено в ДНК-то, се нарекло АЛФА. :lol: Сокът от неговото пичке и "песните", които е изкарало от дебелия си и отпуснат г ъ з са само за хора тип "Beznadežan slučaj".

    • Haha 1
    • Dislike 1
  7. Здравейте,

    Сигурна съм, че някои от вас са запознати с тях. Певица съм и този въпрос ме вълнува, защото не съм наясно към кого да се обърна за хубава мелодия и аранжимент без да ми одерат кожата. Как вървят цените за музика, аранжимент и текст в поп-фолк жанра и да очаквам ли да си върна вложените пари или всичко е само за имидж?

    Благодаря ви!

    • Love 2
×
×
  • Create New...